![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len keby NW200 motocykla cestné preteky minulý víkend. V Superbike závod 2 kluci vedľa seba vo viac ako 190 mph na normálnej ceste. V minulom roku najvyššiu rýchlosť bola len niečo cez 200 mph. Sú stateční, alebo niečo iné?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, zvuky desivé. : D
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako rýchlo sa raid? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | 23. apríla 2008 15:20 |
| Potrebujete rýchlo pevný disk pre RAID | thingie2 | Drives & Removable Media | 20 | 16. február 2008 01:44 |
| Potreba veľmi rýchle odpovede, prehriatia! | Eltocliousus | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 20 január 2008 10:17 |
| SLI a Fast Memory | TheDoc | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 25. decembra 2007 15:01 |
| Rýchle spustenie | ferrari1 | Virus, spyware a bezpečnosť | 17 | 28. mája 2007 06:24 |
| Thread Tools | |
| |