![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Добре тогава. Имам FEAR 2. Играх всички останали FEAR игри и добави ONS. Кълна се, че намери пакет за парна принадлежност мишки, но те пишат, че добре. Мразя пара, това е F'ing Компютърен вирус с Моето мислене. Както ............
Отворих пакета преди да се намери парата вируса нещо. Аз не искам парата вирус в моя компютър. Аз ще дам тая тъпа игра на всеки, който дарява достатъчно на този сайт за Хибридни да ме донор член. диска, никога не е бил в моя компютър и лиценз ключ е като чисти и чисти като Южна Кръстител преструва да бъде. Предложих проклетото нещо за хибридните за конкурса, но той каза конкурси не работят добре тук. Платил съм пълната цена за този вирус, искам да кажа ПАРО игра, 49,99 (САЩ). Ако искате да ви се, дари в Мое име, да Компютърни сок сума, приемлива за Хибрид, за да ме "донори." Когато това се изчиства, PM ми пощенски адрес и ще ви изпратим този плъх копеле игра. Ако искате, аз ще ви изпратим Farcry2. Аз използвали ключът за тази една (заличава и той ми компютъра като играта е гадно BIGTIME), но ако то е законно Аз ще ви изпратя, че един както извор. Аз наистина не искам да, тъй като аз наистина не мразя никого, достатъчно, за да ги изпратите този мач, но аз ще ти, ако искаш да. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Благодарности.
|
|||
|
|||
|
NP Хибридни. Ако модели съществуват, ще бъдат booted веднага след I "стават" донор LOL. Просто ми късмет ...........
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хмм .... Аз ще го взема, но Im вече е донор, и аз вече го LOL. Y DONT U като пара? Обичам пара. прави живота ми толкова много по-лесно!
|
|
|
|||
|
|||
|
Как? Парна е шибан вирус. Когато се позволи да тече, тя беше последното нещо, което booted нагоре. Той hogged ресурси. Освен това, ако аз съм офлайн, как мога да играя игра Платил съм пари, за да играем? Ето как си помислих, изложени FEAR 2 е безполезна Парна игра. Имахме буря. Интернет беше предвидена, за да не се играе мулти плеър COD WAW. Реших да опитам FEAR 2. Не, Не, вие трябва да имате интернет инсталационна ПАРО така да сканирате системата си и да реши дали може да играе играта F'ing сте платили 50 долара за ............
|
|
|
|||
|
|||
|
Това е съставят назад, но там е офлайн режим. работи добре за мен. Когато отидете на приятелите къща (ние всички PC геймърите) и I wana играе игра, просто влезте в пара, изтегляне, и да играят! Обичам пара. ако можех, щях да купя всичките си игри от тях. обичайно имат голямо цени.
|
|||
|
|||
|
Ами купи това и дайте го на приятел.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз съм очакват PAYPAL плащане, така че ще се свържем с вас след няколко дни, когато я получите;)
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Охлаждам. Ще бъде извън града до вторник все пак. Племенницата ми ще се жени в друга държава, да си тръгнем утре. Вие искате Farcry2 също?
|
|
|
|||
|
|||
|
Дали Farcry са много? Ако е така Да:)
Промени: Anywho своето 05:43 така Im до леглото Oiche maith