menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Fear2 k prodeji na volném Lol

Reply

Thread Nástroje
Old 5. května 2009, 16:18
Dárce Skupina

Dobře tedy. Mám FEAR 2. Hrál jsem všechny ostatní hry FEAR a přidat ons. Slibuji jsem balíček pro parní příslušnost ale myší to napsali dobře. I HATE Pára, je to F'ing počítačový virus mé myšlení. Tak jako tak ............

I otevřel balík, než jsem našel PARNÍ virus věc. Nechci parní Virus na mém počítači. Dám tento stupidní hra na někoho, kdo daruje dost této webové stránky pro Hybridním na ME dárce členem. disku nikdy nebyl v mém počítači a licenční klíč je čistá a čisté jako Jižní Křtitele předstírá být. Nabídl jsem tu věc na Hybridním pro soutěž, ale řekl soutěžích nemají dělat i tady. Zaplatil jsem plnou cenu pro tento Virus, myslím PARNÍ hra, 49.99 (US).

Pokud ho chcete, darujte ve jménu mém, aby Computer-Juice částku přijatelnou pro Hybridním aby se mi "dárce". Kdy že vymaže, PM mi svou e-mailovou adresu a pošlu vám to potkan bastard hru. Pokud chcete, já posílám vás dokonce Farcry2. MÁM používá klíč k tomuto jednu (a odstraní ji z mého počítače, jako je hra na hovno špičkový), ale pokud je právní Pošlu vám, že jednou stejně. Já opravdu nechci, protože jsem opravdu není někdo nenávidí natolik, aby jim poslat tu hru, ale já, jestli chceš.
Old 5. května 2009, 16:21
Administrátor Skupina

Díky.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5. května 2009, 17:23
Dárce Skupina

NP Hybridní. Pokud existují modely, budu zaveditelný vpravo po I "stát" dárce lol. Jen mé štěstí ...........
Old 5. května 2009, 18:13
Dárce Skupina

hmm .... já bych si ji, ale im již dárce, a já už to lol. y dont u obdobného páry? i love páry. je můj život o tolik snazší!

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 5. května 2009, 19:16
Dárce Skupina

Jak? Pára je zpropadený virus. Když jsem ji nechá běžet, to byla poslední věc, kterou nastartoval nahoru. Je hogged zdrojů. Kromě toho, pokud jsem offline, jak mohu hrát hru jsem ZAPLATILI MONEY hrát? To je, jak jsem přišel na FEAR 2 bylo zbytečné Parní hru. Měli jsme bouři. Internet byl dolů, tak jsem nemohl hrát více přehrávač COD WAW. Rozhodl jsem se zkusit FEAR 2. Nay Nay, musíte mít připojení k internetu tak PARNÍ můžete skenovat váš systém a rozhodne, zda můžete hrát hru F'ing jste zaplatili 50 dolarů za ............
Old 5. května 2009, 19:53
Dárce Skupina

to je stáhnout zpět, ale je zde offline režimu. funguje i pro mě. Když přejdu do přátel domu (jsme všichni PC hráči) a i wana hrát hry, jen se přihlásit na páry, stahovat a přehrávat! i love páry. kdybych mohl bych koupit všechny moje hry z nich. obvykle mají skvělé ceny.
Old 5. května 2009, 20:25
Dárce Skupina

Dobře koupit tenhle a dej to na přítele.
Old 13. května 2009, 19:15
Moderátor skupiny

Já jsem se čeká na platbu přes PayPal, tak se dostanete zpět k vám za pár dní, když jsem ji obdržet;)

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13. května 2009, 20:46
Dárce Skupina

Chladný. Uvidíme se z města do úterý tak jako tak. Moje neteř se vdává v jiném státě, vyrazíme zítra. Chceš se Farcry2 také?
Old 13. května 2009, 21:36
Moderátor skupiny

Má Farcry mít multiplayer? Pokud ano ano:)

Edit: Anywho své 05:43 so im dolů na postel
Oiche maith

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.