μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Fear2 για Πώληση Δωρεάν γελάω δυνατά

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5ης Μαΐου 2009, 16:18
Ομάδα Δωρητών

Default Fear2 για Πώληση Δωρεάν γελάω δυνατά

Εντάξει τότε. Πήρα FEAR 2. Έπαιξα όλα τα άλλα παιχνίδια FEAR και προσθέστε ons. Ορκίζομαι να ερευνηθεί το πακέτο για την υπαγωγή ΑΤΜΟΥ αλλά ποντίκια δακτυλογραφηθεί είναι καλό. I HATE Steam, είναι ένας ιός από F'ing σκέψης μου. Anyways ............

Θα ανοίξει το πακέτο πριν από τη βρήκα ΑΤΜΟΥ ιού πράγμα. Δεν θέλω η ΑΤΜΟΥ ιό στον υπολογιστή μου. Θα δώσω αυτό το ανόητο παιχνίδι σε όποιον δωρίζει αρκετά σε αυτό το δικτυακό τόπο για να με κάνει να Υβριδικοί χορηγός μέλος. ο δίσκος δεν ήταν ποτέ σε υπολογιστή μου και το κλειδί άδειας χρήσης είναι η καθαρή και καθαρή ως νότια Βαπτιστή να προσποιείται. Θα προσφέρει το καταραμένο πράγμα να Υβριδικοί για ένα διαγωνισμό, αλλά είπε διαγωνισμοί δεν πάει καλά εδώ. Θα καταβληθεί ΠΛΗΡΕΣ τιμή αυτού του ιού, εννοώ ΑΤΜΟΥ παιχνίδι, 49,99 (ΗΠΑ).

Αν θέλετε, δωρίζει στο όνομά μου για να Υπολογιστών-Χυμοί ποσό αποδεκτό να Υβριδικοί να με κάνει "δότη." Όταν ότι ανοίγει, ΑΣ μου την ταχυδρομική σας διεύθυνση και θα σας στείλω αυτό το κάθαρμα επίμυ παιχνίδι. Αν θέλετε, θα σας στείλουμε ακόμη Farcry2. Έχω χρησιμοποιήσει το κλειδί για το ένα (και θα διαγράφονται από τον υπολογιστή μου, όπως το παιχνίδι είναι χάλια BIGTIME), αλλά αν αυτό είναι νόμιμο θα σας στείλω ότι ένας επίσης. Πραγματικά δεν το επιθυμούν, που πραγματικά δεν μισούν κανέναν αρκετά για να τους στείλει το παιχνίδι αλλά θα το αν θέλετε να μου.
Old 5ης Μαΐου 2009, 16:21
Διαχειριστής Ομάδα

Ευχαριστώ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5ης Μαΐου 2009, 17:23
Ομάδα Δωρητών

Υβριδικά NP. Εάν υπάρχουν τα πρότυπα, θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως μετά θα "γίνει" χορηγός lol. Απλά μου τύχη ...........
Old 5ης Μαΐου 2009, 18:13
Ομάδα Δωρητών

Χμμμ .... θα λάβουν, αλλά im ήδη χορηγός, και έχω ήδη αυτό lol. y dont u σαν ατμός; i love ατμού. κάνει τη ζωή μου τόσο πολύ ευκολότερη!

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 5ης Μαΐου 2009, 19:16
Ομάδα Δωρητών

Πώς; Ατμός είναι freaking ιού. Όταν επέτρεψαν να τρέχει, ήταν το τελευταίο πράγμα που εκκινήσετε. Είναι hogged πόρων. Άλλωστε, αν είμαι χωρίς σύνδεση, πώς μπορώ να παίξουμε ένα παιχνίδι Ι ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ MONEY να παίξει; Έτσι σκέφτηκα προβλέπονται FEAR 2 ήταν ένα άχρηστο Ατμοστρόβιλος παιχνίδι. Είχαμε μια καταιγίδα. Διαδίκτυο προβλέπονται γι 'αυτό δεν θα μπορούσε να παίξετε παιχνίδια με πολλούς παίκτες COD WAW. Αποφάσισα να προσπαθήσω FEAR 2. Nay Nay, πρέπει να έχετε στο internet conection ΑΤΜΟΥ ώστε να σαρώσετε το σύστημά σας και θα αποφασίσει εάν μπορεί να παίξει ένα παιχνίδι F'ing σας καταβάλλεται 50 δολάρια για ............
Old 5ης Μαΐου 2009, 19:53
Ομάδα Δωρητών

αυτό είναι ένα οπισθοχωρώ, αλλά υπάρχει μια offline mode. λειτουργεί καλά για μένα. Όταν πηγαίνω σε φίλους σπίτι (είμαστε σε όλα τα PC gamers) και θ wana παίξουν ένα παιχνίδι, απλώς συνδεθείτε στο ατμού, Λήψη, και το παιχνίδι! i love ατμού. Αν μπορούσα, θα ήθελα να αγοράσω όλα μου τα παιχνίδια από αυτά. το έχουν συνήθως μεγάλες τιμές.
Old 5ης Μαΐου 2009, 20:25
Ομάδα Δωρητών

Λοιπόν αγοράζουν αυτό και να δώσει σε έναν φίλο.
Old 13η Μαΐου 2009, 19:15
Συντονιστής Ομάδας

Είμαι σε αναμονή για PayPal πληρωμή, οπότε θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας σε λίγες μέρες όταν θα το παραλάβει?)

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 13η Μαΐου 2009, 20:46
Ομάδα Δωρητών

Ψυχρός. Θα είναι έξω από την πόλη μέχρι την Τρίτη anyways. Ανιψιά μου είναι παντρεύεται σε άλλο κράτος μέλος, θα φύγουμε αύριο. Θέλεις το Farcry2 επίσης;
Old 13η Μαΐου 2009, 21:36
Συντονιστής Ομάδας

Μήπως Farcry έχουν πολλούς; Αν ναι, ναι:)

Επεξεργασία: Anywho τις 05:43 μέχρι im off για ύπνο
Oiche maith

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Avast Home Free Vs. AVG δωρεάν έκδοση P5200 Virus, Spyware & Ασφάλεια 4 18 Οκτώβρη 2009 18:30
Μεταχειρισμένα Αγώνες προς Πώληση redden137 CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 8 25 Ιουλίου 2009 12:31
Για την πώληση: ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ SocialWarfare CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 0 28 Νοε 2008 19:44
Xbox 360 για πώληση Spencer2004 CJ Μεταχειρισμένα Marketplace 12 22 Οκτ 2008 15:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.