![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Alrighty onda. Imam 2 Strah. Igrao sam sve ostale Fear igre i dodati ons. Kunem sam pretraživao paket za pare pripadnost, ali oni miševi kucanog to dobro. Mrzim pare, to je računalni virus F'ing moja razmišljanja. Anyways ............ Sam otvorio paket prije nego što sam našao Parna virus stvar. Ne želim Para virus na moj računalo. Ja ću ovo glupa igra za sve one koji donates dovoljno za ovu web stranicu za hybriden da mi je donator član. disk nije u mojem računalo i licenca ključ je kao čista i čist kao Južna Krstitelj pretends biti. Sam ponudio osuditi stvar za Hybrid za takmičenje, ali je rekao natjecanja ne i ovdje. I plaća punu cijenu za taj virus, ja mislim Parna igra, 49,99 (US). Ako želite, donaciju u moje ime na Computer-Sok iznosu prihvatljiv hybriden da mi je "donator". Kada se ovo briše, PM me vaše poštansku adresu i poslat ću vam ovaj rat kopile igru. Ako želite, ja ću vam poslati još Farcry2. Imam koristi ključ za taj jedan (i obrisan off to moj računalo kao igra sucks BIGTIME), ali ako je pravna poslat ću vam da je jedan as well. Ja stvarno ne želim, jer ja stvarno ne mrzim nikoga dovoljno poslati ih da se igra, ali ja ću, ako želite mene to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hvala.
| |||
| |||
| NP Hybrid. Ako postoje obrasci, ja ću biti booted odmah nakon I "postala je" donator lol. Samo moje sreće ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm .... ja bih ga, ali već im donatoru, a ja već imati lol. y dont u poput parne? Volim parom. čini moj život tako puno lakše!
|
| |||
| |||
| Kako? Parna friknuto je virus. Kad sam ga DOZVOLJENI pokrenuti, to je bila posljednja stvar koju booted gore. To hogged resursa. Osim toga, ako sam offline, kako mogu igrati igre I NOVAC PLAĆEN igrati? To je kako sam shvatio iz Fear 2 bio beskoristan Parna igru. Mi smo imali oluju. Internet je prema dolje, pa mi nije mogao igrati COD WAW multi player. JA odlučio je da probati Fear 2. "Ne" Ne, morate imati internet conection pare pa može skenirati vaš sustav i odlučivati ako možete igrati igru F'ing ste platili 50 krupna sačma za ............ |
|
| |||
| |||
| ovo je povući se, ali postoji jedna offline modu. dobro radi za mene. našto ja ići u prijatelje kuće (mi smo sve PC igračima), a ja wana play igre, samo se prijavite na pare, preuzimanje i igrati! Volim parom. kad bih mogao, ja bih kupiti sve moje igre od njih. je normalno imati velike cijene.
__________________ Computer dijelovi - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Kec] |
|
| |||
| |||
| Pa kupi ovo i dajte ga prijatelju. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm čeka jedan PayPal isplatu, tako da će se vratiti k vama za nekoliko dana kada sam ga primiti;)
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Hladno. Ja ću biti izvan grada do utorka anyways. Moja nećakinja je uzimajući u braku u nekoj drugoj državi, napuštamo sutra. Želite Farcry2 također? |
|
| |||
| |||
| Da li su Farcry multiplayer? Ako je to tako da:) Edit: Anywho svojih 05:43 pa im off u krevet Oiche maith
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Avast Home Free vs. AVG Free Version | P5200 | Virus, Spyware i sigurnost | 4 | 18 listopad 2009 18:30 |
| Rabljena Igre Prodaja | redden137 | CJ Used Marketplace | 8 | 25 srpanj 2009 12:31 |
| Na prodaju: PRODANO | SocialWarfare | CJ Used Marketplace | 0 | 28. studeni 2008 19:44 |
| Xbox 360 za prodaju | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 12 | 22. listopad 2008 15:11 |
| Thread Tools | |
| |