![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Rendicsek majd. Van FEAR 2. Játszottam az összes többi FEAR-játékok és add ons. Esküszöm keresett a csomag a Steam hovatartozását, de egerekben typed jó. I HATE Steam, ez egy F'ing Számítógépes vírus az én gondolkodás. Egyébként ............ Kinyitottam a csomagot, mielőtt megtalálta a Steam vírus dolog. Én nem akarom, hogy a Steam-Virus a számítógépre. Adom ezt a hülye játékot, hogy bárki, aki adományoz elég ezen a weboldalon a hibrid, hogy nekem egy donor tagja. A lemez még nem volt abban a számítógépet és a licenckulcs a tiszta és tiszta, mint a déli baptista pretends lenni. Felajánlottam a dögöt a Hybrid egy verseny, de azt mondta, nem vitatja ezt is itt. I fizetett teljes árat az e vírus, úgy értem Vízgőzt játék, 49,99 (US). Ha akarom, DONATE az én nevemben, hogy a Számítógép-Juice összeget elfogadható Hybrid, hogy nekem a "donor". Amikor ezt törli, PM meg a levelezési címet és én elküldöm neked ezt patkány kurva játékot. Ha akarod, én is küldhet Farcry2. Nekem van használt a legfontosabb, hogy egy (és törölte le a számítógépet, mint a szar játék nagymenõ), de ha a jogi fogom küldeni Önnek, hogy az egyik is. Igazán nem akarok, mint én tényleg nem utálom senkinek ahhoz, hogy küldje el a játékot, de majd, ha akarsz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Köszönöm.
| |||
| |||
| NP Hybrid. Ha a minta létezik, akkor indítható után I "vált" a donor lol. Csak a szerencse ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm .... én akar venni, de im már a donor, és én már akkor lol. y dont u, mint a gőz? Imádom a gőz. teszi az életem így sokkal könnyebb!
|
| |||
| |||
| Hogyan? Steam egy rohadt vírus. Amikor azt tette lehetővé, hogy futni, ez volt az utolsó dolog, hogy házipapucs fel. Ez hogged források. Különben is, ha én vagyok offline Hogyan kell játszani a játékot Fizettem pénzt kap? Így gondoltam ki FEAR 2 volt hiábavaló Vízgőzt játék. Volt egy vihar. Internet volt, így le sem tudtam játszani, több játékos COD WAW. Úgy döntöttem, hogy megpróbálja FEAR 2. Nem Nem, akkor már egy internetes conection így a gőz is beolvashatók a rendszert, és dönt, ha nem játszanak F'ing játékkal 50 dollárt fizetett a ............ |
|
| |||
| |||
| ez visszahúzódik, de van egy offline módban. jól működik nekem. ha elmegyek egy baráti ház (mi vagyunk az összes PC-játékosok) és i wana játszani a játékot, csak log-ra gőz, Letöltés, és a játék! Imádom a gőz. Ha tudtam volna vásárolni az összes Játékaim tőlük. A rendszerint nagy árakat.
__________________ Számítógép-részek http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
|
| |||
| |||
| Hát ez egy vásárolnak, és azt egy ismerősének. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én még nem paypal fizetés, így vissza fog hívni, hogy pár nap, mikor kapja meg;)
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Hűvös. Én leszek a városban, amíg K. anyways. Unokahúgom is férjhez megy a másik államban, akkor hagyjuk holnap. Azt akarjuk, hogy a Farcry2 is? |
|
| |||
| |||
| Farcry van-e több? Ha így van:) Edit: Anywho a 05:43 im so le aludni Oiche maith
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |