![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Alrighty tada. Gavau FEAR 2. Aš suvaidino visi kiti FEAR Žaidimai ir antstatų. Prisiekiu aš Ieškota pakete STEAM apdraustas, tačiau jie pelių įvedėte tai gerai. I HATE Garo, tai F'ing Virusas mano mąstymą. Anyways ............ Aš atidarė paketą iki Radau GARO virusas dalykas. Nenoriu GARO viruso savo kompiuteryje. Damoms kvailas žaidimas visiems, kurie dovanoja pakankamai šio hibridinių svetainėje Make Me donorų narys. diskas niekada nebuvo mano kompiuteryje ir licenzijos raktas yra grynas ir švarus kaip Pietų baptistų apsimeta. Aš siūlomų Damn Thing į hibridus konkursas, bet jis pasakė konkursai nedaryk gerai čia. Aš sumokėti visą kainą už šio viruso, aš tai GARO žaidimas, 49,99 (JAV). Jei norite jį Donate Mano vardas Informatika sulčių kiekį priimtina Hybrid padaryti mane "donoras". Kai tai išvalo, PM man savo pašto adresą ir mes išsiųsime jums tai žiurkės Bastard žaidimas. Jei norite, aš net atsiųsti Farcry2. Aš naudoju, kad vienas svarbiausių (ir ištrynė jį nuo mano kompiuteryje žaidimas sucks BIGTIME), bet jei jis yra juridinis aš atsiųsime Jums, kad vienas taip pat. Aš tikrai nenoriu, nes man tikrai nereikia niekam neapykantos pakankamai išsiųsti jiems, kad žaidimas, bet aš, jei norite mane. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ačiū.
| |||
| |||
| NP hibridas. Jei modeliai yra, man bus įkelti iškart po I "tapo" donoras lol. Just my luck ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm .... norėčiau būti, bet jiems jau donoro, o aš jau tai lol. y dont u like pora? I love garais. todėl mano gyvenimą taip daug lengviau!
|
| |||
| |||
| Kaip? Garų yra freaking virusas. Kai leido paleisti, tai buvo paskutinis dalykas, kad iki įkrautas. Jis Apcirpts ištekliai. Be to, jeigu aš offline Kaip žaisti žaidimą aš apmokamas pinigais žaisti? That's how I figured out fear 2 buvo nenaudingas Garų žaidimas. Mums buvo audra. Internetas buvo nustatyta, kad negalėjau žaisti daug žaidėjų COD WAW. Aš nusprendžiau pabandyti FEAR 2. Nay Nay, turite turėti internet conection to GARO gali skanuoti jūsų sistemą ir nuspręsti, ar galite žaisti F'ing žaidime jums sumokėtas 50 bucks for ............ |
|
| |||
| |||
| Tai atsitraukti, tačiau yra neprisijungę. veikia gerai man. kai aš einu su draugais namuose (mes visi PC žaidėjai) ir i wana play a game, prisijunkite ant garų, parsisiųsti ir žaisti! I love garais. jei galėčiau, norėčiau nusipirkti visus savo žaidimus iš jų. paprastai turi didelę kainą.
__________________ Kompiuterių dalys, http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitoriumi http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
|
| |||
| |||
| Na pirkti tai vienas ir pateikti jį draugui. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm laukia PayPal, todėl bus su Jumis per kelias dienas, kai aš gausiu jį;)
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Vėsus. Būsiu iš miesto kol antradienis anyways. Mano dukterėčia yra tuokiasi kitoje valstybėje, mes palikti rytoj. Norite Farcry2 taip pat? |
|
| |||
| |||
| Ar FarCry turi Multiplayer? Jei taip taip:) Edit: Anywho jo 05:43 taigi jiems ne prie lovos Oiche maith
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Avast Home Nemokama Vs. AVG Free Versija | P5200 | Virus, Spyware & Security | 4 | 18 spalis 2009 18:30 |
| Naudotos Žaidimai Parduoda | redden137 | CJ Naudoti prekyvietė | 8 | 25 liepa 2009 12:31 |
| Prekyba: PARDUOTAS | SocialWarfare | CJ Naudoti prekyvietė | 0 | Lapkritis 28, 2008 19:44 |
| "Xbox 360" pardavimo | Spencer2004 | CJ Naudoti prekyvietė | 12 | 22 spalis 2008 15:11 |
| Temos įrankiai | |
| |