mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Fear2 pārdošanai Free Lol

Reply

Thread Tools
Old Maijs 5, 2009, 16:18
Donors Group

Default Fear2 pārdošanai Free Lol

Alrighty tad. Man FEAR 2. Es spēlēju visas citas FEAR spēles un pievienot papildinājumus. Es zvēru, es meklēja paketi STEAM piederība, bet tie pelēm drukāti, ka labas. I HATE Steam, tas F'ing Computer Virus mana domāšana. Anyways ............

Es atvēru paketi līdz atradu STEAM vīruss lieta. Es nevēlos STEAM manā datorā vīrusu. Es došu šo stulba spēle ikvienam, kurš dāvina pietiekami, lai šo tīmekļa vietni par hibrīdu, lai mani donors loceklis. disks nekad nav bijis manā datorā un licences atslēgas ir tik tīra un tīra, kā dienvidu baptistu izliekas būt. Man piedāvāja damn lieta Hybrid par konkursu, bet viņš apstrīd to nedara arī šeit. Man jāmaksā pilna cena par šo vīrusu, man ir STEAM spēle, 49.99 (US).

Ja vēlaties, ziedot IN MY NAME 'Computer sulas daudzums ir pieņemams Hybrid, lai mani "donors". Kad tas atbloķējas, PM man savu pasta adresi un es jums nosūtīt šo rat bastard spēli. Ja vēlaties, es pat nosūtīt jums FARCRY2. Man ir izmantojuši atslēga, ka viens (un svītro to no mana datora jo spēle sucks BIGTIME), bet, ja tā ir juridiskā Es nosūtīt jums, ka viens, kā labi. Es tiešām nevēlos, jo man tiešām nav naida kāds pietiekami nosūtīt viņiem, ka spēle, bet es, ja jūs vēlaties mani.
Old Maijs 5, 2009, 16:21
Administrator Group

Pateicība.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Maijs 5, 2009, 17:23
Donors Group

NP Hybrid. Ja modeļiem nav, man būs booted uzreiz pēc I "kļuvis par" donoru lol. Just my luck ...........
Old Maijs 5, 2009, 18:13
Donors Group

hmm .... es būtu, bet im jau donoru, un es jau to lol. y dont u kā tvaiks? i love tvaiku. padara manu dzīvi tik daudz vieglāku!

Mana sistēma: Top Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM Operatīvā atmiņa:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (s):
GTX280
Sound Card:
borta (pašlaik)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Dzesēšana:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Tīkla / Internets:
DSL vidēja
Monitor (s):
30 collas 2650x1600 (drīz anyway)
Operating System (s):
XP Home
Old Maijs 5, 2009, 19:16
Donors Group

Kā? Steam ir freaking vīruss. Kad es drīkstu to palaist, tā bija pēdējā lieta, kas booted up. Tas apcirpts resursiem. Bez tam, ja esmu offline, Kā spēlēt spēli es samaksājis naudu spēlēt? Tas, kā es sapratu, FEAR 2 bija bezjēdzīgi Steam spēli. Mums bija vētra. Internets tika noteikti, lai es nevarētu spēlēt multi player COD WAW. Es nolēmu izmēģināt FEAR 2. Nay Nay, Jums ir jābūt interneta conection to STEAM var skenēt sistēmu un izlemt, vai jūs varat spēlēt F'ing spēli tu maksā 50 baksus ............
Old Maijs 5, 2009, 19:53
Donors Group

Tas ir vērst atpakaļ, bet ir bezsaistes režīmā. darbojas labi man. kad es iet uz draugu māja (mēs visi PC spēļu cienītājiem) un i wana spēlēt spēli, piesakieties uz tvaika, lejupielādēt un atskaņot! i love tvaiku. ja es varētu, es varētu nopirkt visas manas spēles no tiem. parasti ir lielas cenas.
Old Maijs 5, 2009, 20:25
Donors Group

Nu pirkt šo vienu un dod to draugam.
Old Maijs 13, 2009, 19:15
Moderator Group

Es esmu gaida paypal maksājumu, tā saņems atpakaļ uz jums dažas dienas, kad es to saņem;)

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Maijs 13, 2009, 20:46
Donors Group

Vēss. Es būšu ārpus pilsētas līdz otrdienai anyways. Mana brāļameita kļūst precējies citā valstī, mēs atstājam rīt. Jūs vēlaties FARCRY2 arī?
Old Maijs 13, 2009, 21:36
Moderator Group

Vai Farcry ir multiplayer? Ja jā jā:)

Edit: Anywho tā 05:43 līdz im off gulēt
Oiche maith

Reply

Register

Bookmarks