![]() |
|
| |||
| |||
| Alrighty tad. Man FEAR 2. Es spēlēju visas citas FEAR spēles un pievienot papildinājumus. Es zvēru, es meklēja paketi STEAM piederība, bet tie pelēm drukāti, ka labas. I HATE Steam, tas F'ing Computer Virus mana domāšana. Anyways ............ Es atvēru paketi līdz atradu STEAM vīruss lieta. Es nevēlos STEAM manā datorā vīrusu. Es došu šo stulba spēle ikvienam, kurš dāvina pietiekami, lai šo tīmekļa vietni par hibrīdu, lai mani donors loceklis. disks nekad nav bijis manā datorā un licences atslēgas ir tik tīra un tīra, kā dienvidu baptistu izliekas būt. Man piedāvāja damn lieta Hybrid par konkursu, bet viņš apstrīd to nedara arī šeit. Man jāmaksā pilna cena par šo vīrusu, man ir STEAM spēle, 49.99 (US). Ja vēlaties, ziedot IN MY NAME 'Computer sulas daudzums ir pieņemams Hybrid, lai mani "donors". Kad tas atbloķējas, PM man savu pasta adresi un es jums nosūtīt šo rat bastard spēli. Ja vēlaties, es pat nosūtīt jums FARCRY2. Man ir izmantojuši atslēga, ka viens (un svītro to no mana datora jo spēle sucks BIGTIME), bet, ja tā ir juridiskā Es nosūtīt jums, ka viens, kā labi. Es tiešām nevēlos, jo man tiešām nav naida kāds pietiekami nosūtīt viņiem, ka spēle, bet es, ja jūs vēlaties mani. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pateicība.
| |||
| |||
| NP Hybrid. Ja modeļiem nav, man būs booted uzreiz pēc I "kļuvis par" donoru lol. Just my luck ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm .... es būtu, bet im jau donoru, un es jau to lol. y dont u kā tvaiks? i love tvaiku. padara manu dzīvi tik daudz vieglāku!
|
| |||
| |||
| Kā? Steam ir freaking vīruss. Kad es drīkstu to palaist, tā bija pēdējā lieta, kas booted up. Tas apcirpts resursiem. Bez tam, ja esmu offline, Kā spēlēt spēli es samaksājis naudu spēlēt? Tas, kā es sapratu, FEAR 2 bija bezjēdzīgi Steam spēli. Mums bija vētra. Internets tika noteikti, lai es nevarētu spēlēt multi player COD WAW. Es nolēmu izmēģināt FEAR 2. Nay Nay, Jums ir jābūt interneta conection to STEAM var skenēt sistēmu un izlemt, vai jūs varat spēlēt F'ing spēli tu maksā 50 baksus ............ |
|
| |||
| |||
| Tas ir vērst atpakaļ, bet ir bezsaistes režīmā. darbojas labi man. kad es iet uz draugu māja (mēs visi PC spēļu cienītājiem) un i wana spēlēt spēli, piesakieties uz tvaika, lejupielādēt un atskaņot! i love tvaiku. ja es varētu, es varētu nopirkt visas manas spēles no tiem. parasti ir lielas cenas.
__________________ Datoru daļas - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
|
| |||
| |||
| Nu pirkt šo vienu un dod to draugam. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es esmu gaida paypal maksājumu, tā saņems atpakaļ uz jums dažas dienas, kad es to saņem;)
|
| |||
| |||
| Vēss. Es būšu ārpus pilsētas līdz otrdienai anyways. Mana brāļameita kļūst precējies citā valstī, mēs atstājam rīt. Jūs vēlaties FARCRY2 arī? |
|
| |||
| |||
| Vai Farcry ir multiplayer? Ja jā jā:) Edit: Anywho tā 05:43 līdz im off gulēt Oiche maith
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |