rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Fear2 na sprzedaż za darmo Lol

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 maj, 2009, 16:18
Grupa dawcy

Default Fear2 na sprzedaż za darmo Lol

Alrighty następnie. Mam FEAR 2. Grałem wszystkie inne gry FEAR i Dodatki. I swear I wyszukiwane pakietu dla STEAM przynależności myszy ale wpisana jest DOBRY. I HATE parowa, jest to wirus komputerowy F'ing przez mojego myślenia. Anyways ............

Po otwarciu opakowania, zanim znalazłem STEAM wirusa rzeczy. Nie chcę pary wirusa na moim komputerze. Dam ten głupi gry dla każdego, kto donates wystarczy tej witryny Hybrid do mnie dawcy członka. płyty nigdy nie była w moim komputerze, a klucz licencyjny jest czysty i czysty w południowej Chrzciciela udaje się. I zaproponował Damn Thing do Hybrid na konkurs, ale nie powiedział konkursów dobrze tutaj. I PEŁNYM cena zapłacona za tego wirusa, mam na myśli STEAM gra, 49,99 (USA).

Jeśli chcesz go, Darowizna w imię moje do komputera-Juice kwota do przyjęcia dla Hybrid do mnie "dawcy". Gdy ten czyści, PM mi swój adres pocztowy i wyśle Ci ten szczur bastard gry. Jeśli chcesz, będę nawet wysłać ci Farcry2. Użyłem kluczowych dla tego jeden (i skreśla go w moim komputerze gra sucks BIGTIME), ale jeśli jest prawny poślę, że jeden dobrze. Naprawdę nie chcę, jak bardzo nienawidzę nikogo nie wystarcza, aby wysłać im, że gra ale jeśli chcesz mnie.
Old 5 maj, 2009, 16:21
Administrator Group

Dzięki.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 5 maj, 2009, 17:23
Grupa dawcy

NP Hybrid. Jeżeli wzorce istnieją, będę uruchamiany zaraz po I "staną się" dawcy lol. Just my luck ...........
Old 5 maj, 2009, 18:13
Grupa dawcy

hmm .... Chciałbym go, ale już im darczyńcy, a ja już to lol. y dont u like parą? I love parą. sprawia, że moje życie tak wiele łatwiej!

My System: Góra Secrit

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45)
Pamięć RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Karta graficzna (y):
GTX280
Karta dźwiękowa:
pokładowej (przynajmniej na razie)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Kliknij na link w podpisaniu więcej
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chłodzenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Sieć / Internet:
DSL średnich
Monitor (y):
30 cali 2650x1600 (i tak szybko)
Operating System (-y):
XP Home
Old 5 maj, 2009, 19:16
Grupa dawcy

Jak? Para jest freaking wirusa. Kiedy mogę go uruchomić, to była ostatnia rzecz, że się uruchomić. To hogged zasobów. Poza tym, jeśli jestem w trybie offline, jak mogę gry I wpłaconych pieniędzy do gry? That's how I zorientowali się FEAR 2 był bezużyteczny Para gry. Mieliśmy burzą. Internet był w dół, więc nie mógł grać wielu gracz COD WAW. Postanowiłem spróbować FEAR 2. Tak Tak, musisz mieć internet conection STEAM tak może skanować system i zdecydować, czy mogą odegrać F'ing gry wypłacona 50 dolców na ............
Old 5 maj, 2009, 19:53
Grupa dawcy

to cofać, ale nie jest w trybie offline. działa dobrze dla mnie. kiedy pójdę do domu znajomych (we're all PC graczy) oraz i Wana gry, wystarczy zalogować się na pary, Pobierz i graj! I love parą. gdybym mógł, chciałbym kupić wszystkie moje gry z nimi. zazwyczaj mają ogromny cen.
Old 5 maj, 2009, 20:25
Grupa dawcy

Dobrze kupić ten jeden i dać to do znajomego.
Old 13 maj 2009, 19:15
Moderator grupy

I'm oczekują płatności PayPal, aby się z Tobą w ciągu kilku dni, kiedy otrzyma ją;)

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 maj 2009, 20:46
Grupa dawcy

Chłodny. I'll be out of town aż wtorek anyways. Moja siostrzenica jest ślub w innym państwie, mamy opuścić jutro. Chcesz Farcry2 również?
Old 13 maj 2009, 21:36
Moderator grupy

Czy Farcry ma multiplayer? Jeśli tak tak:)

Edycja: Anywho jego 05:43 tak im off to bed
Oiche maith

Reply

Register

Zakładki