![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Alrighty następnie. Mam FEAR 2. Grałem wszystkie inne gry FEAR i Dodatki. I swear I wyszukiwane pakietu dla STEAM przynależności myszy ale wpisana jest DOBRY. I HATE parowa, jest to wirus komputerowy F'ing przez mojego myślenia. Anyways ............ Po otwarciu opakowania, zanim znalazłem STEAM wirusa rzeczy. Nie chcę pary wirusa na moim komputerze. Dam ten głupi gry dla każdego, kto donates wystarczy tej witryny Hybrid do mnie dawcy członka. płyty nigdy nie była w moim komputerze, a klucz licencyjny jest czysty i czysty w południowej Chrzciciela udaje się. I zaproponował Damn Thing do Hybrid na konkurs, ale nie powiedział konkursów dobrze tutaj. I PEŁNYM cena zapłacona za tego wirusa, mam na myśli STEAM gra, 49,99 (USA). Jeśli chcesz go, Darowizna w imię moje do komputera-Juice kwota do przyjęcia dla Hybrid do mnie "dawcy". Gdy ten czyści, PM mi swój adres pocztowy i wyśle Ci ten szczur bastard gry. Jeśli chcesz, będę nawet wysłać ci Farcry2. Użyłem kluczowych dla tego jeden (i skreśla go w moim komputerze gra sucks BIGTIME), ale jeśli jest prawny poślę, że jeden dobrze. Naprawdę nie chcę, jak bardzo nienawidzę nikogo nie wystarcza, aby wysłać im, że gra ale jeśli chcesz mnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dzięki.
| |||
| |||
| NP Hybrid. Jeżeli wzorce istnieją, będę uruchamiany zaraz po I "staną się" dawcy lol. Just my luck ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm .... Chciałbym go, ale już im darczyńcy, a ja już to lol. y dont u like parą? I love parą. sprawia, że moje życie tak wiele łatwiej!
|
| |||
| |||
| Jak? Para jest freaking wirusa. Kiedy mogę go uruchomić, to była ostatnia rzecz, że się uruchomić. To hogged zasobów. Poza tym, jeśli jestem w trybie offline, jak mogę gry I wpłaconych pieniędzy do gry? That's how I zorientowali się FEAR 2 był bezużyteczny Para gry. Mieliśmy burzą. Internet był w dół, więc nie mógł grać wielu gracz COD WAW. Postanowiłem spróbować FEAR 2. Tak Tak, musisz mieć internet conection STEAM tak może skanować system i zdecydować, czy mogą odegrać F'ing gry wypłacona 50 dolców na ............ |
|
| |||
| |||
| to cofać, ale nie jest w trybie offline. działa dobrze dla mnie. kiedy pójdę do domu znajomych (we're all PC graczy) oraz i Wana gry, wystarczy zalogować się na pary, Pobierz i graj! I love parą. gdybym mógł, chciałbym kupić wszystkie moje gry z nimi. zazwyczaj mają ogromny cen.
__________________ Części komputerowe - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
|
| |||
| |||
| Dobrze kupić ten jeden i dać to do znajomego. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm oczekują płatności PayPal, aby się z Tobą w ciągu kilku dni, kiedy otrzyma ją;)
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Chłodny. I'll be out of town aż wtorek anyways. Moja siostrzenica jest ślub w innym państwie, mamy opuścić jutro. Chcesz Farcry2 również? |
|
| |||
| |||
| Czy Farcry ma multiplayer? Jeśli tak tak:) Edycja: Anywho jego 05:43 tak im off to bed Oiche maith
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |