![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobre teda. Mám FEAR 2. Hrál jsem všetky ostatné hry FEAR a pridať ons. Slibuji som balík pre parné príslušnosť ale myšou to napísali dobre. I HATE Parna, je to F'ing počítačový vírus mojej myslenia. Tak ako tak ............ I otvoril balík, než som našiel PARNÉ vírus vec. Nechcem parné Virus na mojom počítači. Dám tento stupidní hra na niekoho, kto daruje dost tejto webovej stránky pre Hybridné na ME darcu členom. disku nikdy nebol v mojom počítači a licenčný kľúč je čistá a čisté ako Južná Krstiteľa predstiera byť. Ponúkol som tú vec na Hybridné pre súťaž, ale povedal súťažiach nemajú robiť aj tu. Zaplatil som plnú cenu pre tento vírus, myslím PARNÉ hra, 49.99 (US). Ak ho chcete, darujte v mojom mene, aby Computer-Juice sumu prijateľnú pre Hybridné aby sa mi "darcu". Kedy že vymaže, PM mi svoju e-mailovú adresu a pošlem vám to potkan bastard hru. Ak chcete, já posielam vás dokonca Farcry2. MÁM používa kľúč k tomuto jednu (a odstráni ju z môjho počítača, ako je hra na hovno špičkový), ale ak je právne Pošlu vám, že raz rovnako. Ja naozaj nechcem, pretože som naozaj nie je niekto nenávidia natoľko, aby im poslať tú hru, ale já, jestli chceš. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vďaka.
| |||
| |||
| NP Hybridné. Ak existujú modely, budu štartovanie systému vpravo po I "štát" darcu lol. Len moje šťastie ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hmm .... já bych si ji, ale im už darcu, a já už to lol. y dont u podobného pary? i love pary. je môj život o toľko jednoduchší!
|
| |||
| |||
| Ako? Para je zpropadený vírus. Keď som ju nechá bežať, to bola posledná vec, ktorú naštartoval hore. Je hogged zdrojov. Okrem toho, ak som offline, ako môžem hrať hru som ZAPLATILI MONEY hrať? To je, ako som prišiel na FEAR 2 bolo zbytočné Parné hru. Mali sme búrke. Internet bol dole, tak som nemohol hrať viac prehrávač COD WAW. Rozhodol som sa skúsiť FEAR 2. Nay Nay, musíte mať pripojenie k internetu tak PARNÉ môžete skenovať váš systém a rozhodne, či môžete hrať hru F'ing ste zaplatili 50 dolárov za ............ |
|
| |||
| |||
| to je stiahnuť späť, ale je tu offline režime. funguje aj pre mňa. Keď přejdu do priateľov domu (sme všetci PC hráči) a i wana hrať hry, len sa prihlásiť na pary, sťahovať a prehrávať! i love pary. kdybych mohol by som kúpiť všetky moje hry z nich. zvyčajne majú skvelé ceny.
__________________ Počítačové diely -- http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitor -- http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
|
| |||
| |||
| Dobre kúpiť tento a dej to na priateľa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja som sa čaká na platbu cez PayPal, tak sa dostanete späť k vám za pár dní, keď som ju dostať;)
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Chladný. Uvidíme sa z mesta do utorka tak ako tak. Moja neter sa vydávať v inom štáte, vyrazíme zajtra. Chceš sa Farcry2 tiež? |
|
| |||
| |||
| Má farcry mať multiplayer? Ak áno áno:) Edit: Anywho svojej 05:43 so im nadol na posteľ Oiche maith
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Avast Home zdarma Vs. AVG Free Version | P5200 | Virus, spyware a bezpečnosť | 4 | 18.října 2009 18:30 |
| Hry Used For Sale | redden137 | CJ Used Marketplace | 8 | 25.července 2009 12:31 |
| Na predaj: PRODÁNO | SocialWarfare | CJ Used Marketplace | 0 | 28. novembra 2008 19:44 |
| Xbox 360 na predaj | Spencer2004 | CJ Used Marketplace | 12 | 22. októbra 2008 15:11 |
| Thread Tools | |
| |