az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Ücretsiz Lol Satılık için Fear2

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 16:18 5.
Bağış Grubu

Default Ücretsiz Lol Satılık için Fear2

Tamam o zaman. Korkmamalıyım 2 var. Ben unsurlar diğer tüm FEAR oyunlar ve eklemek oynadı. Ben bir BUHARLI eğilimleri ancak paketi arama yemin onlar fareler iyi yazılmış. Nefret Buhar, bir F'ing Bilgisayar Virüs benim düşünce tarafından. Her ............

Önce ben BUHARLI virüs şey buldum ben paketi açıldı. I don't want buhar Virüs Bilgisayarımdaki. Kim Hibrid için bu web sitesine bir bağışçı üye ME için yeterli bağışladı herkes bu aptal oyunu verecek. Disk benim bilgisayar ve hiç sahip lisans anahtarı gibi saf ve temiz bir Southern Baptist olmak için pretends olduğunu. Ben Hibrid bir yarışma için lanet şey teklif, ama yarışma da burada yapmadığınız söyledi. Ben TAM Bu Virüs için, ben BUHARLI oyun, 49,99 (ABD) ortalama fiyat ödedi.

Eğer isterseniz, Donate My Name bilgisayar için bir miktar bana "bağış yapmak Hibrid kabul Suyu." O, AM bana e-posta adresi siler ve seni piç oyun faresi bu göndereceğiz. Eğer isterseniz, ben bile Farcry2 size göndereceğiz. Olarak oyun BIGTIME berbat ben (ve benim bilgisayar onu silinmiş) Bir için anahtar kullandık, ama eğer ben bir de size göndereceğiz yasaldır. Ben gerçekten yeterince onlara oyun ama olacak Eğer beni göndermek istiyorsanız kimse nefret yoktur gerçekten istiyorsanız, yok.
Old May 2009, 16:21 5.
Yönetici Grubu

Teşekkürler.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old May 2009, 17:23 5.
Bağış Grubu

NP Hibrid. Eğer desen var sağ sonra "Bir bağış lol ol, ben açılmış olacaktır. Sadece şans ...........
Old May 2009, 18:13 5.
Bağış Grubu

Hmm .... i bu alacağını ama zaten bir bağış Sohbet ve zaten lol var. buhar gibi y dont U? I Love buhar. Hayatımda bu kadar kolaylaştırır!

Benim Sistemi: En Secrit

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 OC 4GHz @
Anakart:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM hafıza:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
GTX280
Ses Kartı:
Teknede şimdi () için
Sabit Disk (ler):
WD WD6401AALS 640GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklayın imza bağlantı için daha fazla
Case / PSU:
Korsan gemisi CMPSU-750TX (750 Watt)
Soğutma:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Tüfeği
DSL orta
Monitör (ler):
30 inç 2650x1600 (yakında yine)
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old May 2009, 19:16 5.
Bağış Grubu

Nasıl? Buhar bir freaking virus. Ben bunu çalıştıracak ALLOWED, bu kadar açılmış en son şeydi. Bu kaynaklar hogged. Ayrıca, eğer çevrimdışı am, nasıl oynanır PARA ÜCRETLİ bir oyun oynarlar? Bu nasıl FEAR 2 anladım bir işe yaramaz Buhar oyun oldu. Bir fırtına vardı. İnternet aşağıya ben çok oyuncu COD WAW oynatmayacaktr edebilirdi. Korkmamalıyım 2 denemeye karar verdi. Hayır Hayır, bunu BUHARLI sistem taraması ve eğer ............ için 50 dolar ödenen bir F'ing oyun oynayabilir karar internet conection olmak zorunda
Old May 2009, 19:53 5.
Bağış Grubu

Bu bir geri çekme, ancak bir çevrimdışı mod. iyi benim için çalışıyor. Bir arkadaş evine git (tüm bilgisayar oyun olduğunuzda) ve i, sadece buhar, indirin ve oyun üzerine günlük bir oyun oynamak Wana! I Love buhar. Eğer, ben onlardan bütün oyunların satın almaz olabilir. ve normalde büyük fiyatlar var.
Old May 2009, 20:25 5.
Bağış Grubu

İşte bu bir satın alma ve arkadaşına ver.
Old 13 Mayıs 2009, 19:15
Moderatör Grubu

Ben, bu yüzden size bir kaç gün içinde ben almak alacak bir PayPal ödeme bekleyen var;)

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 13 Mayıs 2009, 20:46
Bağış Grubu

Serin. Ben şehrin Salı zaten kadar olacak. Yeğenim bir Devlet içinde, yarın bırakmak evleniyor. Bu Farcry2 de ister misin?
Old 13 Mayıs 2009, 21:36
Moderatör Grubu

Farcry çok mu var? Bunu evet ise:)

Düzenle: Anywho ve 05:43 kadar yatağa kapalı Sohbet
Oiche maith

Reply

Register

Bookmarks