![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Alrighty тоді. Я отримав FEAR 2. Я грав всі інші ігри Страх і додати доповнень. Присягаюся, я шукав цей пакет для приналежність STEAM але вони ввели мишам це гарне. Я НЕНАВИЖУ Пар, це F'ing Комп'ютерний вірус, що моє мислення. У будь-якому випадку ............ Я відкрила пакет, перш ніж я знайшла річ STEAM вірус. Я не хочу STEAM Вірус на моєму комп'ютері. Я дам ця дурна гра для тих, хто жертвує достатньо, щоб цей сайт для гібридних щоб я донор-членів. Диск ніколи не був у моєму комп'ютері і ліцензійний ключ, так само чистий і чистим, як Південна баптистська прикидається. Я запропонував Damn Thing до гібридних для конкурсу, але він сказав конкурсів не робити добре тут. Я заплатив повну ціну за цього вірусу, я маю на увазі Парна гра, 49,99 (США). Якщо ви хочете його, пожертвувати на моє ім'я, щоб комп'ютерним сік сума прийнятна для гібридних, щоб мене "донор". Коли це очищає, PM розсилки мені вашу адресу, я вишлю вам цю гру Rat Bastard. Якщо ви хочете, я навіть послати вам Farcry2. Я використав ключ, що один (і вилучив його з мого комп'ютера, як гра засмоктує Bigtime), але якщо він є законним Я пошлю вам той, який добре. Я дійсно не хочу, а я не ненавиджу будь-якої достатньо, щоб відправити їх у цю гру, але я буду, якщо ви хочете, щоб я. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спасибо.
| |||
| |||
| Н. П. Hybrid. Якщо модель існує, мені буде завантажений відразу після I "стати" донором LOL. Просто пощастило, що моя ........... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хмм .... я б взяв її, але їм вже є донором, і я вже це LOL. Y Dont U Like пар? Я люблю пар. робить моє життя набагато простіше!
|
| |||
| |||
| Яким чином? Парові є Freaking вірус. Коли я дозволив йому втекти, це було останнє, що до завантаження. Він зберігали свою ресурсів. Крім того, якщо я вийшов з гри, як я можу грати в ігри я заплатив гроші, щоб грати? Ось як я зрозумів, FEAR 2 було марно гра Steam. У нас був шторм. Інтернет був вниз так, я не міг грати кілька гравців COD WAW. Я вирішив спробувати FEAR 2. Ні, ні, ви повинні мати інтернет Conection таким пара може сканувати систему і вирішити, якщо ви можете грати F'ing грі ви заплатили 50 баксів за ............ |
|
| |||
| |||
| це відійти, але є автономному режимі. добре працює для мене. Коли я йду в будинок, друзів (ми всі геймери), і я Вана грати в ігри, увійдіть на пором, завантажувати і грати! Я люблю пар. якби я міг, я б придбати всі мої ігри від них. правило, мають великий ціни.
__________________ Комп'ютерні частини -- http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Монітор -- http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
|
| |||
| |||
| Ну купити одну і передати його іншим. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я очікуванні платежів PayPal, так що повернемося до вас через декілька днів, коли я отримувати її;)
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Круто. Я буду за містом будь-якому випадку до вівторка. Моя племінниця виходить заміж в іншій державі, ми завтра. Ви хочете Farcry2 теж? |
|
| |||
| |||
| Farcry Чи є багатокористувацьку? Якщо так так:) Змінити: 05:43 Anywho свою таким їм спати Oiche maith
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Avast Home безкоштовні Vs. AVG Free Версія | P5200 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 4 | 18 жовтня 2009 18:30 |
| Б / Ігри Продається | redden137 | CJ Б Marketplace | 8 | 25 липня 2009 12:31 |
| Продається: ПРОДАНО | SocialWarfare | CJ Б Marketplace | 0 | 28 листопада 2008 19:44 |
| Xbox 360 на продаж | Spencer2004 | CJ Б Marketplace | 12 | 22 жовтня 2008 15:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |