![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти на всички, аз току-що отново търсене на работа и дойде във възможно работа. Това е, което PC World, питах за молба, но те казаха, тъй като има из ап на Може ли да се попълни автобиография и тя в ръка? Казах ОК и ляво ... Работата е там, че никога не сте попълнили автобиография, преди това е била винаги приложения. Така че някой може да ми даде насоки за hwere да започне, а може би и връзка към шаблона? Наздравици. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами някои от нещата, за да включват:
Нито един от тях са във всеки perticular ред, така както аз ги помни, просто се уверете, че не лъжа, тъй като съществува голяма likley да се разбере, тогава определено няма да се получи работата. Моята система: Първо OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добрата лична декларация в началото. Това е първото нещо, те чета, и най-автобиографии се chucked в бен след първия ред. Уверете се, че честно и истинско, кой сте и какво можеш да направиш. Иначе, какво thingie2 казах. Каква работа ще ходиш за? Нито един от технологичните момчета?!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Друго нещо, може би да се включи, е паспортен формат снимка на себе си, ако е възможно.
| |||
| |||
| Проверка на правописа и се някой да я прочете! Първата страница резюме е полезно, второ и т.н. разширяване на това. Бих казал, включва пълен образование историята с колони От дата - До този момент, къде, квалификации, получени (Да не се включват тези позиции, но!) О, и не използвайте подчертава! ![]() Показване на сортиране на ентусиазма ти покажа тук и че трябва да се оправи!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Наздраве, момчета, само едно нещо Айв никога не са били използвани преди, само вид работа Айв имал строеше фиксиране компютри за приятелите и семейството си за малка такса И така, какво биха могли да поставят под заетост история? |
|
| |||
| |||
| Това ли са самостоятелно заети на непълен работен ден, докато компютърът гуру в училище / UNI? На твоята възраст, трябва да се пенсионират на thginking ...
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Благодаря ![]() Така че какво ще кажеш за нещо като това: CV Име: Даниел Hibberd. Адрес: 41 Sapperton Road, Белия град, Gloucester, Gl4 6un. За контакти: Начало Брой 1, 01452 ****** Начало Брой 2, 01452 ****** Мобилен номер, 07 ********* За мен: Обичам изучаването на нови и интересни умения. Аз работя много добре с други, като отбор, а просто, както и на моята собствена. Аз съм също много любезен, търпелив, удобен и полезен. Аз бях казал аз имам отлични комуникативни умения и работят много добре под налягане. Образование: Beaufort общност Училище / Gloucestershire колеж (Gloscol GC) ИКТ: A Математика's: Б Science: D Английски: D Изкуство: A Заетост История: Самостоятелно заети на непълен работен ден компютъра гуру като в колежа. ( За кратък период от време и вграден / ремонт компютри за приятелите & семейство ) Просто трябва да го проверите правописа. И добави нещо за хобита |
|
| |||
| |||
| CV Име: Даниел Hibberd. Адрес: 41 Sapperton Road, Белия град, Gloucester, Gl4 6un. За контакти: Начало номер 1: 01452 ****** Начало Брой 2: 01452 ****** Мобилен номер: 07 ********* Email: kanoakavirus@live.co.uk За мен: Обичам изучаването на нови и интересни умения. Аз работя много добре с други, като отбор, а просто, както и на моята собствена. Аз съм също много любезен, търпелив, удобен и полезен. Аз бях казал аз имам отлични комуникативни умения и работят много добре под налягане. Образование: Beaufort общност Училище / Gloucestershire колеж (Gloscol GC) ИКТ: A Математика's: Б Science: D Английски: D Изкуство: A Заетост История: Самостоятелно заети на непълен работен ден компютъра гуру като в колежа. ( За кратък период от време и вграден / ремонт компютри за приятелите & семейство ) Хобита & интереси: Обичам сграда & ремонт компютри за приятели, семейство и всички, които се нуждаят от помощ. Socializing с приятели, езда моята моторетка, снимка / видео и музика редактиране. Аз също харчат около 2-3 дни в седмицата в моята местна фитнес зала. Ще направя това? |
|
| |||
| |||
| Неговата не гледам лошо, но трябва да го малко по различен начин може би .. (Преди да се забравя, това е наистина лоша идея да публикувате своя имейл адрес в открити форуми. За краулерите / spammers ще го веднага.) Имам приложен пример CV, напълни я с какво U условие. Той ще ти дам някои идеи, ако нищо друго. Промених вашата лична декларация малко, както и да се четат по-добре. Също така е добавянето на стойност мотивационно писмо, което е основно рече: защо сте точният човек за работата. Тя трябва да бъде надлежно писмо, адресирано и датирана др Пример също са включени. Цитат:
__________________ serverguy |