![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, jsem právě hledání práce a opět se setkal s možnou práci. Je to svět, který Pc, jsem požádal o aplikaci, ale řekli, jak tam z app to mohlo i vyplnit CV a ruka je v? Řekl jsem v pořádku a doleva ... Věc je, jsem nikdy vyplnit CV před je to vždy aplikací. Tak by mohl někdo dát nějaké odkazy na hwere na začátku a možná i odkaz na šablony? Na zdraví. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I některé z věcí, které zahrnují:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A dobré osobní prohlášení na vrcholu. To je první věc, které nahrazuje, a většina životopisů dostat mrsknutý v bin po prvním řádku. Ať je to upřímný a reálné, o tom, kdo jste a co můžete udělat. Jinak, co thingie2 řekl. Jaká práce se chystáte na? Ani jeden z tech lidi?!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jiná věc možná v tom smyslu, že je pas velikost fotografie na sebe, pokud je to možné.
| |||
| |||
| Kontrola pravopisu a získat někoho, aby to četl! První stránka souhrn je užitečný, druhý etc rozšiřuje na tom. Řekl bych, obsahuje úplnou historii školství se sloupy Od data - K dnešnímu dni li kvalifikací obdržela (Nezahrnujte těchto čísel když!) Oh, a nepoužívejte zdůrazňujíc! ![]() Zobrazit jakési nadšení vám ukázat tady a měli byste být v pohodě!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Dík kluci, jen jedna věc Ive nikdy nebyl zaměstnancem, než jen druh práce Ive někdy byla budova kterým počítače pro přátele a rodinu za malý poplatek tak co mám dát za zaměstnání? |
|
| |||
| |||
| Že jste byli zaměstnáni self-part-time počítačového guru, zatímco ve škole / uni? Na svůj věk jste měl být thginking důchodového ...
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Děkujeme vám ![]() Tak jak je to asi takhle: CV Jméno: Daniel Hibberd. Adresa: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Kontakty: Úvodní číslo 1, 01452 ****** Domů Počet 2, 01452 ****** Mobile Number 07 ********* O mně: Miluju učení nových a zajímavých dovedností. Pracuji velmi dobře s ostatními jako tým, a stejně tak i na vlastní pěst. I 'm také velmi zdvořilí, trpěliví, přátelské a užitečné. Byl jsem řekl, mám výborné komunikační schopnosti a práci velmi dobře pod tlakem. Vzdělání: Beaufort Společenství School / College Gloucestershire (Gloscol GC) ICT: A Math to: B Věda: D Angličtina: D Art: A Zaměstnanost Historie: Vlastní-zaměstnané part-time počítačového guru a zároveň na univerzitu. ( Za krátkou dobu i postavené / opravy počítačů pro přáteli a rodinou ) Jen musím kontroly pravopisu je. A přidat něco o hobby |
|
| |||
| |||
| CV Jméno: Daniel Hibberd. Adresa: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Kontakty: Úvodní číslo 1: 01452 ****** Domů Počet 2: 01452 ****** Mobilní číslo: 07 ********* Email: kanoakavirus@live.co.uk O mně: Miluju učení nových a zajímavých dovedností. Pracuji velmi dobře s ostatními jako tým, a stejně tak i na vlastní pěst. I 'm také velmi zdvořilí, trpěliví, přátelské a užitečné. Byl jsem řekl, mám výborné komunikační schopnosti a práci velmi dobře pod tlakem. Vzdělání: Beaufort Společenství School / College Gloucestershire (Gloscol GC) ICT: A Math to: B Věda: D Angličtina: D Art: A Zaměstnanost Historie: Vlastní-zaměstnané part-time počítačového guru a zároveň na univerzitu. ( Za krátkou dobu i postavené / opravy počítačů pro přáteli a rodinou ) Záliby & Zájmy: Miluju budovy & opravy počítačů pro přátele, rodinu, a kdokoli, kdo potřebují pomoc. Ve společnosti s přáteli, jízda na motocyklu, foto / video a hudební úpravy. Také jsem strávit přibližně 2-3 dny v týdnu na mé místní tělocvičně. Teoreticky by to stačit? |
|
| |||
| |||
| Jeho nehledám špatně, ale je třeba položit si to možná trochu jinak .. (Než jsem zapomněl, to je opravdu špatný nápad poslat vaši e-mailovou adresu, na otevřeném fóru. Tento prohledávačům / spammeři budou mít ihned.) Mám připojené příkladem životopis, a naplnil ji s tím, co u poskytovány. To vám dá nějaké nápady, pokud nic jiného. Změnil jsem váš osobní prohlášení trochu stejně, aby se lépe číst. Je rovněž vhodné doplnění průvodní dopis, který je v podstatě říká, proč se právě pro tuto práci. Je třeba, aby byl řádný dopis, řešit a datováno apod. Příklad také zahrnuty. Citace:
__________________ serverguy |