![]() |
|
| |||
| |||
| Hey όλα, έχω μόλις αναζήτηση απασχόλησης και τέθηκε και πάλι σε μια δυνατή θέση εργασίας. Είναι οποία PC World, ρώτησα για την αίτηση, αλλά όπως είπε εκεί από app της θα μπορούσε να συμπληρώσω ένα βιογραφικό σημείωμα και στο χέρι; Είπα εντάξει και αριστερά ... Πράγμα είναι, ποτέ δεν έχω συμπλήρωσαν ένα βιογραφικό σημείωμα, πριν είναι πάντα εφαρμογές. Έτσι θα μπορούσε κανείς να μου δώσει κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με hwere και ίσως και για να ξεκινήσει μια σύνδεση με ένα πρότυπο; Εις υγεία. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και κάποια από τα πράγματα που πρέπει να περιλαμβάνουν:
Δεν υφίσταται από αυτά είναι σε κάθε perticular ώστε, όπως ακριβώς και θυμήθηκα τους, Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν σας ανήκει, όπως θα πρέπει να βρεθούν πιο likley αναφέρονται, τότε σίγουρα δεν θα τη δουλειά. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μια καλή προσωπική δήλωση, στην αρχή της. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που διαβάζουν, και τα περισσότερα βιογραφικά get chucked στον κάλαθο των αχρήστων μετά την πρώτη γραμμή. Κάν 'πω την αλήθεια, και πραγματικά, για το ποιος είσαι, και τι μπορείτε να κάνετε. Διαφορετικά, αυτό που είπε thingie2. Τι δουλειά θα πας για; Δεν έχει μία από τις τεχνολογίας παιδιά;!!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ένα άλλο πράγμα που ίσως να περιλαμβάνει, είναι μια φωτογραφία μεγέθους διαβατηρίου από τον εαυτό σας αν είναι δυνατόν.
| |||
| |||
| Ορθογραφικός έλεγχος και να είναι κάποιος για να το διαβάσετε! Μια πρώτη σελίδα περίληψης είναι χρήσιμη, δεύτερη, κλπ. επέκταση σε αυτό. Θα έλεγα περιλαμβάνει πλήρη εκπαίδευση ιστορία με τις στήλες Από την ημερομηνία - Μέχρι σήμερα, η περίπτωση κατά την οποία, έλαβε Προσόντων (Να μην περιλαμβάνουν τα εν λόγω κεφάλαια και αν!) Ω, και να μη χρησιμοποιούν υπογραμμίζοντας! ![]() Δείτε το είδος του ενθουσιασμού σας δείξει εδώ και εσείς θα πρέπει να είναι ωραία!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Cheers παιδιά, ένα μόνο πράγμα IVe δεν έχει απασχοληθεί στο παρελθόν, μόνο το είδος των θέσεων εργασίας που είχε ποτέ ήταν IVe κτίριο καθορισμό υπολογιστές για τους φίλους και την οικογένεια για ένα μικρό ποσό ναι, τι θα μπορούσε να θέσει υπό την απασχόληση ιστορία; |
|
| |||
| |||
| Αυτό θα ήταν ένα ανεξάρτητο μερικής υπολογιστή γκουρού ενώ στο σχολείο / uni; Κατά την ηλικία σας, θα πρέπει να είστε thginking συνταξιοδοτούμενων ...
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Σε ευχαριστώ ![]() Πώς λοιπόν για κάτι σαν αυτό: Βιογραφικό Όνομα: Daniel Hibberd. Διεύθυνση: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Στοιχεία επικοινωνίας: Αρχική Σελίδα Τεύχος 1, 01452 ****** Αρχική Σελίδα Τεύχος 2, 01452 ****** Αριθμός κινητού, 07 ********* About Me: Λατρεύω την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και ενδιαφέρουσα. Δουλεύω πολύ καλά με τους άλλους ως ομάδα, και όπως ακριβώς και για το δικό μου. Είμαι επίσης πολύ ευγενικός και του ασθενούς, friendly, and helpful. Έχω πει έχω άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και λειτουργούν πολύ καλά υπό πίεση. Εκπαίδευση: Beaufort Κοινότητας Σχολή / Gloucestershire Ακαδημίας (Gloscol GC) ΤΠΕ: A Math του: B Επιστήμη: D Αγγλικά: D Art: A Ιστορία Απασχόληση: Αυτοαπασχολούμενοι μερικής υπολογιστή γκουρού ενώ στο κολέγιο. ( Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, θ κατασκευαστεί / επισκευής υπολογιστών για φίλους και οικογένεια ) Ακριβώς Πρέπει να ορθογραφικό έλεγχο αυτό. Και προσθέσω κάτι για τα χόμπι |
|
| |||
| |||
| Βιογραφικό Όνομα: Daniel Hibberd. Διεύθυνση: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Στοιχεία επικοινωνίας: Αρχική Σελίδα Τεύχος 1: 01452 ****** Αρχική Σελίδα Τεύχος 2: 01452 ****** Κινητό Τηλέφωνο: 07 ********* Email: kanoakavirus@live.co.uk About Me: Λατρεύω την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και ενδιαφέρουσα. Δουλεύω πολύ καλά με τους άλλους ως ομάδα, και όπως ακριβώς και για το δικό μου. Είμαι επίσης πολύ ευγενικός και του ασθενούς, friendly, and helpful. Έχω πει έχω άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και λειτουργούν πολύ καλά υπό πίεση. Εκπαίδευση: Beaufort Κοινότητας Σχολή / Gloucestershire Ακαδημίας (Gloscol GC) ΤΠΕ: A Math του: B Επιστήμη: D Αγγλικά: D Art: A Ιστορία Απασχόληση: Αυτοαπασχολούμενοι μερικής υπολογιστή γκουρού ενώ στο κολέγιο. ( Για ένα μικρό χρονικό διάστημα, θ κατασκευαστεί / επισκευής υπολογιστών για φίλους και οικογένεια ) Χόμπι και Ενδιαφέροντα: Λατρεύω το κτίριο & επισκευή υπολογιστών για τους φίλους, την οικογένεια και τα άτομα που χρειάζονται βοήθεια. Κοινωνικές με φίλους, ιππασία μου μοτοσικλέτα, εικόνα / βίντεο και τη μουσική επιμέλεια. Επίσης, περνούν περίπου 2-3 ημέρες την εβδομάδα σε τοπικό γυμναστήριο μου. Θα το κάνετε αυτό; |
|
| |||
| |||
| Το κακό δεν κοιτάει, αλλά θα πρέπει να τεθούν έξω κάπως διαφορετικά ίσως .. (Πριν το ξεχνάμε, είναι μια πραγματικά κακή ιδέα να στείλετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στο ανοικτό φόρουμ. Ερπυστριών Η / spammers θα έχει αμέσως.) Έχω ένα παράδειγμα συνημμένο βιογραφικό σημείωμα, και συμπληρώνεται σε ό, τι και με την προϋπόθεση. Θα σας δώσει κάποιες ιδέες, αν μη τι άλλο. Άλλαξα την προσωπική σας δήλωση λίγο και να κάνουν την ανάγνωση καλύτερα. Αξίζει επίσης να προσθέτοντας μια συνοδευτική επιστολή, που βασικά είναι αυτονόητο γιατί είστε το κατάλληλο πρόσωπο για τη δουλειά. Πρέπει να είναι μια σωστή επιστολή, που απευθύνεται και στις κλπ. Παράδειγμα περιλαμβάνονται επίσης. Απόσπασμα:
__________________ serverguy |