![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, upravo sam bio u potrazi za posao opet i je došao preko mogući posao. To je svijet koji Pc sam pitao za program, ali oni je rekao kako postoji izvan app's mogla ispuniti životopisa i to u ruci? Ja rekoh ok i ostavio ... Stvar je, nikad nisam ispunjenih životopisa prije je uvijek bio aplikacija. Tako je mogao bilo tko popuštanje mene neki naputke o hwere započeti i možda link za predložak? Živjeli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa neke od stvari koje treba uključiti:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobar osobnu izjavu na vrhu. To je prvo što su pročitali, i većina životopisa dobiti chucked u bin nakon prve linije. Učinite to iskreno, a pravi, o tome tko ste, i što možete učiniti. Inače, što thingie2 said. Koji posao ideš za? Nije jedan od tech dečki?!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Još jedna stvar, možda da se uključite je putovnica size fotku sebe ako je moguće.
| |||
| |||
| Provjera ga i dobiti netko čitati! U prvoj stranici sažetka je korisno, drugi etc proširiti na to. Rekao bih uključuju potpunu obrazovanju prošlost sa stupcima Od datuma - do danas, gdje, Kvalifikacije primili (Ne uključuju one naslove ipak!) Oh, i ne koristite istaknute! ![]() Prikaži vrsta entuzijazam Pokažite ovdje i te bi trebao biti u redu!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Živjeli dečki, samo jedna stvar nije bio zaposlen Ive prije, samo vrstom posla Ive ikada imao je bila izgradnja popravljanja računala za prijatelje i obitelj za malu naknadu Pa što sam mogla staviti pod zapošljavanja povijesti? |
|
| |||
| |||
| Da si samo-zaposleni honorarno guru dok računalo u školi / Uni? Na vaše dobi trebali biti skroman thginking od ...
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Hvala ![]() Pa o tome kako nešto ovako: CV Ime: Daniel Hibberd. Adresa: 41 Sapperton Road, White City, Gloster, GL4 6un. Kontakt detalji: Home Broj 1, 01452 ****** Početna broj 2, 01.452 ****** Broj mobilnog telefona, 07 ********* O meni: Volim učenje novih i zanimljivih vještina. Radim jako dobro s drugima kao tim, a baš kao i na moj vlastiti. Ja sam također vrlo pristojan, strpljiv, prijateljski i korisni. Ive 'bio je rekao imam odlične komunikacijske vještine i rade jako dobro pod pritiskom. Obrazovanje: Beaufort Community School / College Gloucestershire (Gloscol GC) ICT: A Math-a: B Znanost: D Engleski: D Art: A Employment History: Samostalno zaposlena honorarno računalni guru dok na koledž. ( Za kratko vrijeme sam sagradio / popravak računala za prijatelje i obitelj ) Samo moraš Provjera ga. I dodati nešto o hobistika |
|
| |||
| |||
| CV Ime: Daniel Hibberd. Adresa: 41 Sapperton Road, White City, Gloster, GL4 6un. Kontakt detalji: Home Broj 1: 01.452 ****** Naslovnica Broj 2: 01.452 ****** Broj mobitela: 07. ********* Email: kanoakavirus@live.co.uk O meni: Volim učenje novih i zanimljivih vještina. Radim jako dobro s drugima kao tim, a baš kao i na moj vlastiti. Ja sam također vrlo pristojan, strpljiv, prijateljski i korisni. Ive 'bio je rekao imam odlične komunikacijske vještine i rade jako dobro pod pritiskom. Obrazovanje: Beaufort Community School / College Gloucestershire (Gloscol GC) ICT: A Math-a: B Znanost: D Engleski: D Art: A Employment History: Samostalno zaposlena honorarno računalni guru dok na koledž. ( Za kratko vrijeme sam sagradio / popravak računala za prijatelje i obitelj ) Hobiji i interesi: Volim izgradnju i popravak računala za prijatelje, obitelj i svatko tko je potrebna pomoć. Druženje s prijateljima, jahanje moj motocikl, slike / video editiranja i glazbe. Također sam potrošiti oko 2-3 dana u tjednu po mom lokalne teretane. Da li bi to učiniti? |
|
| |||
| |||
| Njegova ne gleda loše, ali moraš položiti ga mozda malo drugacije .. (Prije nego što sam zaboravio, to je jako loša ideja da objavite svoju adresu e-pošte na otvorenim forumima. The štramplice / Spameri će imati odmah.) Imam priložen primjer CV, napuni ga s onim što u određeno. To će vam dati neke ideje, ako ništa drugo. I promjena vaših osobnih izjava malo kao da bi ga pročitali bolje. Također je vrijedno dodavanja pokrivati pismo, koje je u osnovi govore zašto si pravu osobu za taj posao. Ona treba da bude pravilno slovo, obratio i datirana itd. Primjer također uključeni. Quote:
__________________ serverguy |