![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all, Most álláskeresés, és jöttem át a lehetséges munkát. Ez melyik PC világ, azt kérte, a kérelmet, de azt mondta, mivel az app's tudnám, töltse ki önéletrajzát és azt a keze? Azt mondtam, OK, és elment ... Dolog, még soha nem töltött ki egy önéletrajz, amíg nem volt mindig alkalmazásokat. Szóval lehet akárki adjon nekem néhány szempont a hwere kezdeni, és talán egy link a sablon? Egészségére. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jó néhány olyan dolog, hogy:
Egyik ezek bármely perticular érdekében, mint ahogy emlékeztem rájuk, csak győződjön meg róla, hogy nem terheli, mivel a legtöbb likley rájön, akkor határozottan nem fogja be a munkát. My System: Először OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A jó személyes elején. Ez az első dolog, olvasni, és a legtöbb CVs kap chucked a bin az első sorban. Legyen őszinte és valódi, hogy ki ön, és mit tehetek. Egyébként, mi thingie2 mondta. Milyen munkát akar az? Nem tartozik a technika srácok?!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A másik dolog, hogy talán van egy útlevél méretű fénykép magad, ha lehet.
| |||
| |||
| Helyesírás-ellenőrzés, és kap valaki, hogy olvassa el! Az első oldalon az összefoglaló hasznos, második stb bővülő e. Azt mondja magában foglalja a teljes oktatási háttér oszlopokba Időpontjától - a dátum, amikor Qualifications kapott (Ne tartalmazza ezeket a megnevezéseket bár!) Ja, és ne használja kiemelve! ![]() Mutasd az a fajta lelkesedés megmutatja itt, és akkor semmi baj!
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Cheers srácok, csak egy dolog Ive előtt soha nem állt alkalmazásban, csak a fajta munkát Ive valaha volt épület volt rögzítő számítógépek a barátok és a család egy kis díjat Mit tehettem volna annak érdekében, hogy a foglalkoztatás a történelem? |
|
| |||
| |||
| Ez volt önálló részmunkaidőben foglalkoztatott számítógépes guru, míg az iskolában / uni? Abban a korban meg kell thginking a nyugdíjba ...
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Köszönöm ![]() Hogy valami ilyesmi: CV Név: Daniel Hibberd. Cím: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Elérhetőségek: Home száma 1, 01452 ****** Home száma 2, 01452 ****** Mobil, 07 ********* About Me: Imádom a tanulás új és érdekes ismeretekkel. Én nagyon jól mások mint egy csapat, és most is az enyém. Én is nagyon udvarias, türelmes, barátságos és segítőkész. Már mondtam én a kiváló kommunikációs készség és a nagyon jól nyomás alatt. Oktatás: Beaufort közösségi iskola gloucestershire Főiskola (Gloscol GC) IKT: A Matematikai: B Tudomány: D Angol: D Cikk: A Foglalkoztatási Hajótörténet: Önfoglalkoztató részmunkaidőben foglalkoztatott számítógépes guru, míg a főiskolán. ( A rövid idő alatt építették i / javítási számítógépek a barátok és család ) Csak pontosan kell ellenőrizni. És adjunk hozzá valamit hobbicikkek |
|
| |||
| |||
| CV Név: Daniel Hibberd. Cím: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Elérhetőségek: Home szám 1: 01452 ****** Home szám 2: 01452 ****** Mobil: 07 ********* E-mail: kanoakavirus@live.co.uk About Me: Imádom a tanulás új és érdekes ismeretekkel. Én nagyon jól mások mint egy csapat, és most is az enyém. Én is nagyon udvarias, türelmes, barátságos és segítőkész. Már mondtam én a kiváló kommunikációs készség és a nagyon jól nyomás alatt. Oktatás: Beaufort közösségi iskola gloucestershire Főiskola (Gloscol GC) IKT: A Matematikai: B Tudomány: D Angol: D Cikk: A Foglalkoztatási Hajótörténet: Önfoglalkoztató részmunkaidőben foglalkoztatott számítógépes guru, míg a főiskolán. ( A rövid idő alatt építették i / javítási számítógépek a barátok és család ) Hobbies & Interests: Imádom épület és Szerviz számítógépek baráti, családi és bárkinek szüksége segítségre. Társasági barátaival, lovaglás motorkerékpárral én, kép / videó és zene szerkesztésre. Azt is költeni kb 2-3 nap egy héten az én helyi tornaterembe. Vajon ez a feladata? |
|
| |||
| |||
| Az nem nézett rossz, de szükséged van arra, hogy végre kicsit talán másként .. (Mielőtt elfelejtem, ez egy nagyon rossz ötlet, hogy küldje el e-mail címet a nyílt fórumokon. A átvizsgálóink / spammers lesz azonnal.) I have attached példát CV, és betöltötte azt, amit u biztosítani. Ez Önnek néhány ötlet, ha semmi más. Én módosította a személyes egy kicsit is, hogy olvassa el jobban. Azt is érdemes hozzáadásával fedezi a levél, amely azt mondja, hogy miért van a megfelelő személy a feladatra. Meg kell egy megfelelő levelet, kezelni és dátummal stb példa is. Idézet:
__________________ serverguy |