![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אני כבר עתה לחפש עבודה שוב הגיעו דרך אפשרית עבודה. זה העולם בו pc, ביקשתי בקשה אבל הם אמרו שם כמו מתוך App של אפשר למלא קורות חיים ואת היד את זה? אמרתי לו בסדר ועזבתי ... העניין הוא, שאני כבר לא מלא של קורות חיים לפני זה תמיד היה יישומים. אז כל אחד יכול לתת לי קצת, המצביעים על hwere להתחיל ואולי קישור תבנית? לחיים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן חלק מן הדברים לכלול:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| טוב הצהרה אישית בראש. זה הדבר הראשון שהם קוראים, ורוב קו"ח chucked לקבל את bin אחרי השורה הראשונה. תעשו את זה ישר, ואת האמיתי, על מי אתה ומה אתה יכול לעשות. אחרת, מה thingie2 אמר. איזה עבודה אתה הולך ל? לא אחד הבחורים טק?!!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| עוד דבר אולי לכלול, הוא הדרכון גודל תמונה של עצמך, אם ניתן.
| |||
| |||
| בדיקת איות זה לקחת מישהו כדי לקרוא את זה! לראשונה דף סיכום שימושית, השני וכו 'מרחיבים את זה. הייתי אומר לכלול מלא עם היסטוריה חינוך עמודות מתאריך - עד תאריך, שם, קיבל סמיכה (אל תכלול אותם בכותרות למרות!) הו, ולא להשתמש מתיחת קו מתחת! ![]() הצג את ההתלהבות של מיין להראות לך פה ואתה צריך להיות בסדר!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| לחיים חבר 'ה, רק דבר אחד אף פעם לא היה מועסק Ive לפני, רק סוג של עבודה Ive היה אי פעם היה הבניין קביעה מחשבים עבור חברים ובני משפחה קטנה בתשלום אז מה אני יכול לשים מתחת תעסוקה ההיסטוריה? |
|
| |||
| |||
| שאת עצמי המועסקים חלקית Guru תוך שעה המחשב בבית הספר / חד? בגיל שלך אתה צריך להיות thginking של פורש ...
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| תודה ![]() אז מה דעתכם על משהו כזה: קורות חיים שם: דניאל Hibberd. כתובת: 41 Sapperton הדרכים, לבן עיר, גלוסטר, Gl4 6un. פרטי יצירת קשר: ראשי מספר 1, 01452 ****** דף הבית מספר 2, 01452 ****** מספר טלפון נייד, 07 ********* על עצמי: אני אוהבת למידה חדשים ומעניינים מיומנויות. אני עובד טוב מאוד עם אחרים כצוות, ופשוט גם לבד. אני גם מאוד מנומס, סבלני, ידידותי, וכן מועיל. אני כבר אמר יש לי מעולה מיומנויות תקשורת ו עבודה טובה מאוד תחת לחץ. השכלה: Beaufort קהילת בית הספר / המכללה Gloucestershire (Gloscol GC) ICT: א מתמטיקה של: ב ' המדע: D אנגלית: D אמנות: א היסטוריית תעסוקה: חלק עצמאיים-Guru תוך שעה המחשב בקולג '. ( תקופה קצרה של זמן אני בנוי / תיקון מחשבים עבור חברים ומשפחה ) פשוט צריך לבדוק את זה לאיית. וגם להוסיף משהו על תחביבים |
|
| |||
| |||
| קורות חיים שם: דניאל Hibberd. כתובת: 41 Sapperton הדרכים, לבן עיר, גלוסטר, Gl4 6un. פרטי יצירת קשר: ראשי מספר 1: 01452 ****** ראשי מספר 2: 01452 ****** מספר טלפון נייד: 07 ********* דואר אלקטרוני: kanoakavirus@live.co.uk על עצמי: אני אוהבת למידה חדשים ומעניינים מיומנויות. אני עובד טוב מאוד עם אחרים כצוות, ופשוט גם לבד. אני גם מאוד מנומס, סבלני, ידידותי, וכן מועיל. אני כבר אמר יש לי מעולה מיומנויות תקשורת ו עבודה טובה מאוד תחת לחץ. השכלה: Beaufort קהילת בית הספר / המכללה Gloucestershire (Gloscol GC) ICT: א מתמטיקה של: ב ' המדע: D אנגלית: D אמנות: א היסטוריית תעסוקה: חלק עצמאיים-Guru תוך שעה המחשב בקולג '. ( תקופה קצרה של זמן אני בנוי / תיקון מחשבים עבור חברים ומשפחה ) תחביבים & תחומי עניין: אני אוהב בניין & תיקון מחשבים עבור חברים, משפחה או כל אדם זקוק לעזרה. Socializing עם חברים, רכיבה שלי אופנועים, התמונה / עריכת וידאו ומוסיקה. גם אני מבלה כ 2-3 ימים בשבוע בבית שלי, חדר כושר מקומי. האם זה נעשה? |
|
| |||
| |||
| את לא מסתכלת רע, אבל אתה צריך להשכיב את זה מעט שונה, אולי .. (לפני שאני אשכח, זה ממש רעיון רע לפרסם את כתובת הדוא"ל שלך על Open הפורומים. מנגנוני הסריקה / שולחי דואר זבל יהיה אותו באופן מיידי.) צירפתי דוגמה קורות חיים, וכן מילא את זה עם מה U שסופקו. הוא יתן לך כמה רעיונות, אם שום דבר אחר. שיניתי את אישיים הצהרה קצת גם לקרוא את זה טוב יותר. כמו כן הוא מוסיף שווה ציין במכתב, שהוא בעצם למה אתה אומר את זכותו של אדם לעבודה. זה צריך להיות ראוי המכתב להתייחסות ותאריך וכו 'דוגמה כלל גם. ציטוט:
__________________ serverguy |