![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all, I've just been darbo paieškas ir vėl atėjo visoje galimo atleidimo iš darbo. Tai kuri PC pasaulyje, aš paprašė taikyti, bet jie sako, kaip ten iš APP's galėčiau užpildyti CV ir perduoti jį? Sakiau OK ir paliko ... Dalykas, aš niekada užpildyti CV, kol ji visada buvo paraiškas. Taigi, kas gali duoti man šiek hwere patarimų pradėti, o gal ir nuorodą į šabloną? Į sveikatą. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai kai ką apima:
Nė vienas iš jų yra bet perticular tvarka, kaip ir aš prisiminiau juos, tiesiog įsitikinkite, kad tai ne melas, kaip jums labiausiai likley aptinka, tada jūs tikrai negausite darbo. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Geras asmeninio pareiškimo viršuje. Tai pirmiausia, ką jie skaito ir labiausiai CV Get chucked į šiukšlių dėžę po pirmos eilutės. Padaryti sąžiningas ir realus, kas esate ir ką galite padaryti. Priešingu atveju, ką thingie2 pasakė. Kokį darbą jūs einate į? Apie tech vaikinai vieną Ne?!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kitas dalykas, gal įtraukti, tai paso dydžio nuotrauką sau, jei įmanoma.
| |||
| |||
| Rašybos tikrinimas, ir gauti kažkas jį perskaityti! Pirmas Puslapis santrauka yra naudingas, antra ir tt plečia apie tai. Sakyčiau, apima visą švietimo istorijos stulpelius Nuo data - data, Kur, kvalifikacija gavo (Don't įtraukti šias pozicijas nors!) Oi, o ne naudotis pabrėždamas! ![]() Rodyti Rūšiuoti entuziazmo jums parodyti čia ir jums turėtų būti gerai!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Cheers guys, tik vienas dalykas Ive niekada dirbo anksčiau, tik rūšies darbo Ive kada nors buvo nustatyta statybos kompiuterių šeimai ir draugams už nedidelį mokestį Taigi, kas galėtų galiu pateikti pagal darbo istorija? |
|
| |||
| |||
| Kad jums buvo savarankiškai dirbantis visą darbo laiką kompiuteris Guru tuo mokykloje / Uni? Jūsų amžius jums reikia thginking pensinio ...
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Ačiū ![]() Taigi, kaip apie kažką panašaus į tai: CV Vardas: Daniel Hibberd. Adresas: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Kontaktinė informacija: Pradžia Numeris 1, 01.452 ****** Pradžia skaičius 2, 01.452 ****** Slapyvardis, 07 ********* Apie mane: Man patinka mokytis naujų įgūdžių ir įdomi. Aš labai gerai dirba su kitais, kaip komanda, ir lygiai taip pat dėl mano paties. Aš taip pat labai mandagus, pacientas, draugiška ir naudinga. Man buvo pasakyta, turiu puikių bendravimo įgūdžių ir labai gerai dirba esant slėgiui. Išsilavinimas: Beaufort Community School / Gloucestershire koledžo (Gloscol GC) IRT Matematika's: B Mokslas: D Anglų kalba: D Menas: Darbo patirtis: Savarankiškai dirbantys ne visą kompiuterio Guru tuo kolegijoje. ( Per trumpą laiką aš pastatė / remontas kompiuterių draugais ir šeima ) Tiesiog gotta spell check it. Ir pridėti kažką apie pomėgius |
|
| |||
| |||
| CV Vardas: Daniel Hibberd. Adresas: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Kontaktinė informacija: Pradžia Nr 1: 01.452 ****** Pradžia Nr 2: 01.452 ****** Mobilus skaičius: 07 ********* Paštas: kanoakavirus@live.co.uk Apie mane: Man patinka mokytis naujų įgūdžių ir įdomi. Aš labai gerai dirba su kitais, kaip komanda, ir lygiai taip pat dėl mano paties. Aš taip pat labai mandagus, pacientas, draugiška ir naudinga. Man buvo pasakyta, turiu puikių bendravimo įgūdžių ir labai gerai dirba esant slėgiui. Išsilavinimas: Beaufort Community School / Gloucestershire koledžo (Gloscol GC) IRT Matematika's: B Mokslas: D Anglų kalba: D Menas: Darbo patirtis: Savarankiškai dirbantys ne visą kompiuterio Guru tuo kolegijoje. ( Per trumpą laiką aš pastatė / remontas kompiuterių draugais ir šeima ) Hobbies & Interests: I love Statyba ir remontas kompiuterių draugams, šeimai ir visiems, kuriems reikia pagalbos. Bendravimas su draugais, jodinėjimas Mano motociklas, foto / video ir muzikos redagavimą. Aš taip pat išleidžia apie 2-3 dienas per savaitę, ne mano vietos treniruoklių salė. Ar tai daryti? |
|
| |||
| |||
| Jos neieško blogai, bet reikia nustatyti jį šiek tiek kitaip gal .. (Before I Forget, tai tikrai bloga mintis rašyti savo elektroninio pašto adresą į atvirą forumuose. Skaitytuvai / spameriai turės iš karto.) Aš pridedamą pavyzdį CV ir užpildyti jį su tuo, kas ir numatyta. Jis suteiks jums keletą idėjų, jei nieko. Aš pakeičiau savo asmeninio pareiškimo bitų bei padaryti jį skaityti geriau. Taip pat verta pridėti motyvacinį laišką, kuris iš esmės yra pasakyti, kodėl jūs esate tinkamas asmuo šiam darbui. Jis turi būti tinkamai laišku, adresuotu raštu ir tt Pavyzdys taip pat. Citata:
__________________ serverguy |