![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim, I've just zostały poszukiwania pracy i ponownie wszedł w całej ewentualnej pracy. To, które PC World, zapytałem dla aplikacji, ale nie powiedział, jak to obecnie około mogłyby wypełnić CV i strony w? I powiedział ok i lewo ... Rzeczą jest, I've never wypełnione CV, zanim będzie zawsze aplikacji. Więc może ktoś mi dać kilka wskazówek, aby rozpocząć hwere a może link do szablonu? Wiwaty. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż niektóre z rzeczy, takich jak:
Żaden z tych znajdują się w perticular celu, podobnie jak I pamiętać nich Wystarczy upewnić się, że nie kłamię, jak będzie najbardziej likley jest obecnie, to na pewno nie będzie pracy. My System: Pierwsze OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobra osobiste oświadczenie w górę. Jest to pierwsza rzecz ich czytać, a większość CV uzyskać w chucked bin po pierwszym wierszu. Make it rzetelny i prawdziwy, kim jesteś i co możesz zrobić. Inaczej, co thingie2 powiedział. Jakie są zadania dla idziesz? Nie jeden z technologii faceci?!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Inną rzeczą, może włączyć się fotografię paszportową siebie, jeśli to możliwe.
| |||
| |||
| Sprawdzanie pisowni i dostać ktoś, aby ją przeczytać! Pierwsza strona jest użyteczna podsumowanie drugi itp rozszerzenie w tej sprawie. Chciałbym powiedzieć, zawierać pełną edukację historii z kolumnami Od daty - Do chwili, gdy otrzymał kwalifikacji (Nie uwzględnia się tych pozycji though!) Och, i nie używać podkreślając! ![]() Pokaż rodzaju entuzjazmu wykazują tutaj można i należy się dobrze!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Cheers guys, tylko jedna rzecz Ive nigdy nie były zatrudnione przed, tylko rodzaj pracy Ive kiedykolwiek był budynek ustalające komputerów dla przyjaciół i rodziny za niewielką opłatą I tak, co może pod zatrudnienia historii? |
|
| |||
| |||
| To był własny rachunek w niepełnym wymiarze czasu pracy przy komputerze mistrza szkoły / uczelni? Na swój wiek powinien być thginking na emeryturę ...
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Dziękuję ![]() Więc jak o coś takiego: CV Nazwa: Daniel Hibberd. Adres: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Contact Details: Start Numer 1, 01452 ****** Start Numer 2, 01452 ****** Numer telefonu komórkowego, 07 ********* O mnie: Kocham zdobywania nowych umiejętności i interesujące. I bardzo dobrze z innymi, jako zespół, i równie dobrze na moje własne. Jestem bardzo uprzejmy, cierpliwy, przyjazny i pomocny. I've been told I mają doskonałe umiejętności komunikacyjne i działa bardzo dobrze pod presją. Wykształcenie: Beaufort Community School / Gloucestershire College (Gloscol GC) ICT: A Math's: B Nauka: D Angielski: D Art: A Historia zatrudnienia: Osoba pracująca na własny rachunek w niepełnym wymiarze czasu pracy przy komputerze guru kolegium. ( Przez krótki okres czasu i budowy / naprawy komputerów dla przyjaciół i rodziny ) Po prostu muszę to sprawdzić pisownię. I dodać coś o hobby |
|
| |||
| |||
| CV Nazwa: Daniel Hibberd. Adres: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, Gl4 6un. Contact Details: Start Numer 1: 01452 ****** Start Numer 2: 01452 ****** Numer telefonu komórkowego: 07 ********* E-mail: kanoakavirus@live.co.uk O mnie: Kocham zdobywania nowych umiejętności i interesujące. I bardzo dobrze z innymi, jako zespół, i równie dobrze na moje własne. Jestem bardzo uprzejmy, cierpliwy, przyjazny i pomocny. I've been told I mają doskonałe umiejętności komunikacyjne i działa bardzo dobrze pod presją. Wykształcenie: Beaufort Community School / Gloucestershire College (Gloscol GC) ICT: A Math's: B Nauka: D Angielski: D Art: A Historia zatrudnienia: Osoba pracująca na własny rachunek w niepełnym wymiarze czasu pracy przy komputerze guru kolegium. ( Przez krótki okres czasu i budowy / naprawy komputerów dla przyjaciół i rodziny ) Zainteresowania i hobby: Kocham budowy i naprawy komputerów dla przyjaciół, rodziny oraz wszystkich potrzebujących pomocy. Towarzyskich z przyjaciółmi, jazda mój motocykl, obraz / wideo i edycji muzyki. I także wydać około 2-3 dni w tygodniu w mojej lokalnej sali gimnastycznej. Czy tym zrobić? |
|
| |||
| |||
| Nie patrząc złe, ale trzeba określić ją może nieco inaczej .. (Before I Forget, to jest naprawdę zły pomysł, aby opublikować swój adres e-mail na otwartym forum. Roboty indeksujące / spamerzy będą musieli je natychmiast.) Mam załączony przykład CV, i napełnił ją w tym, co u przewidziane. Będzie Ci kilka pomysłów, jeśli nic innego. Zmieniłem osobiste oświadczenie trochę jak również, aby go odczytać lepiej. Warto również dodanie list motywacyjny, który jest zasadniczo mówiąc, dlaczego jesteś odpowiednią osobą do tego zadania. Należy odpowiedniego pisma, kierowane i datowane itp. Przykład również. Cytat:
__________________ serverguy |