![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, som práve hľadanie práce a opäť sa stretol s možnú prácu. Je to svet, ktorý Pc, som požiadal o aplikácii, ale povedali, ako tam z app to mohlo aj vyplnit CV a ruka je v? Povedal som v poriadku a doľava ... Vec je, som nikdy vyplnit CV pred je to vždy aplikácií. Tak by mohol niekto dať nejaké odkazy na hwere na začiatku a možno i odkaz na šablóny? Na zdravie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aj niektoré z vecí, ktoré zahŕňajú:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A dobré osobné vyhlásenie na vrchole. To je prvá vec, ktoré nahrádza, a väčšina životopisov dostať mrsknutý v bin po prvom riadku. Či je to úprimný a reálne, o tom, kto ste a čo môžete urobiť. Inak, čo thingie2 povedal. Aká práca sa chystáte na? Ani jeden z tech lidi?!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iná vec možná v tom zmysle, že je pas veľkosť fotografie na seba, pokiaľ je to možné.
| |||
| |||
| Kontrola pravopisu a získať niekoho, aby to čítal! Prvá stránka súhrn je užitočný, druhý etc rozširuje na tom. Povedal by som, obsahuje úplnú históriu školstva sa stĺpy Od dátumu - K dnešnému dňu li kvalifikácií dostala (Nezahŕňajte týchto čísiel keď!) Oh, a nepoužívajte Zdôrazňujúc! ![]() Zobraziť akési nadšenie vám ukázať tady a mali by ste byť v pohode!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Dík chlapci, len jedna vec Ive nikdy nebol zamestnancom, ako len druh práce Ive niekedy bola budova ktorým počítače pre priateľov a rodinu za malý poplatok tak čo mám dať za zamestnanie? |
|
| |||
| |||
| Že ste boli zamestnaní self-part-time počítačového guru, zatiaľ čo v škole / uni? Na svoj vek ste mal byť thginking dôchodkového ...
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám ![]() Tak ako je to asi takhle: CV Meno: Daniel Hibberd. Adresa: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, GL4 6un. Kontakty: Úvodná číslo 1, 01452 ****** Domov Počet 2, 01452 ****** Mobile Number 07 ********* O mne: Miluju učenia nových a zaujímavých zručností. Pracujem veľmi dobre s ostatnými ako tím, a rovnako tak aj na vlastnú päsť. I 'm tiež veľmi zdvorilí, trpezliví, priateľské a užitočné. Bol som povedal, mám výborné komunikačné schopnosti a prácu veľmi dobre pod tlakom. Vzdelanie: Beaufort Spoločenstva School / College Gloucestershire (Gloscol GC) ICT: A Math to: B Veda: D Angličtina: D Art: A Zamestnanosť História: Vlastné-zamestnané part-time počítačového guru a zároveň na univerzitu. ( Za krátku dobu aj postavené / opravy počítačov pre priateľmi a rodinou ) Len musím kontroly pravopisu je. A pridať niečo o hobby |
|
| |||
| |||
| CV Meno: Daniel Hibberd. Adresa: 41 Sapperton Road, White City, Gloucester, GL4 6un. Kontakty: Úvodná číslo 1: 01452 ****** Domov Počet 2: 01452 ****** Mobilné číslo: 07 ********* Email: kanoakavirus@live.co.uk O mne: Miluju učenia nových a zaujímavých zručností. Pracujem veľmi dobre s ostatnými ako tím, a rovnako tak aj na vlastnú päsť. I 'm tiež veľmi zdvorilí, trpezliví, priateľské a užitočné. Bol som povedal, mám výborné komunikačné schopnosti a prácu veľmi dobre pod tlakom. Vzdelanie: Beaufort Spoločenstva School / College Gloucestershire (Gloscol GC) ICT: A Math to: B Veda: D Angličtina: D Art: A Zamestnanosť História: Vlastné-zamestnané part-time počítačového guru a zároveň na univerzitu. ( Za krátku dobu aj postavené / opravy počítačov pre priateľmi a rodinou ) Záľuby & Záujmy: Miluju budovy & opravy počítačov pre priateľov, rodinu, a ktokoľvek, kto potrebujú pomoc. V spoločnosti s priateľmi, jazda na motocykli, foto / video a hudobné úpravy. Tiež som stráviť približne 2-3 dni v týždni na mojej miestnej telocvični. Teoreticky by to stačiť? |
|
| |||
| |||
| Jeho nehledám zle, ale je potrebné položiť si to možno trochu inak .. (Kým som zabudol, to je naozaj zlý nápad poslať vašu e-mailovú adresu, na otvorenom fóre. Tento prohledávačům / spameri budú mať okamžite.) Mám pripojené príkladom životopis, a naplnil ju s tým, čo u poskytované. To vám dá nejaké nápady, ak nič iného. Zmenil som váš osobný vyhlásenie trochu rovnako, aby sa lepšie čítať. Je tiež vhodné doplnenie sprievodný list, ktorý je v podstate hovorí, prečo sa práve pre túto prácu. Je potrebné, aby bol riadny list, riešiť a datované apod Príklad tiež zahrnuté. Citácia:
__________________ serverguy |