![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт, я тільки що пошук роботи знову і наткнувся на можливу роботу. Це яких PC World, я запитав для додатків, але вони сказали так як з App може я заповнити резюме і здати його в? Я сказав ОК і поїхав ... Справа в тому, я ніколи не заповнити резюме, поки що не завжди додатків. Таким Чи можна дати мені кілька порад з hwere, щоб почати і, можливо, посилання на шаблон? Ура. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну деякі речі, в тому числі:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хороші особисті заяви на самому верху. Це перше, що вони читали, і більшість резюме отримати кинув у відро для сміття після першого рядка. Зробити це чесний і реальний, про те, хто ви і що ви можете зробити. Інакше, що thingie2 сказав. Яку роботу ви збираєтеся за? Ні одна з технологій, хлопці?!
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Інша справа, може бути, включити це фото паспортного розміру з себе, якщо це можливо.
| |||
| |||
| Перевірка орфографії і він кого-небудь прочитати! Резюме першій сторінці корисно, другий і т.д. розширення на цей рахунок. Я б сказав, включають повну історію освіти з колонами З дати - дата, Де, отриманої кваліфікації (Не рахуючи тих рубрик, хоча!) Так, і не використовувати підкреслення! ![]() Показати роду ентузіазм вам показати тут, і ви повинні бути добре!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Cheers хлопці, тільки одне Я ніколи не працював раніше, єдиний вид роботи Ive коли-небудь будував лагодження комп'ютерів для друзів і родичів за невелику плату Так що я можу поставити під трудовий стаж? |
|
| |||
| |||
| Що ви були самостійно зайнятими неповний комп'ютер гуру в той час як у школі / Uni? У вашому віці ви повинні бути thginking на пенсію ...
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Спасибо ![]() Так, як щось на зразок цього: CV Ім'я: Даніель Хібберт. Адреса: 41 Sapperton Road, Білий Місто, Глостер, GL4 6un. Контактні дані: Головний номер 1, 01452 ****** Головний номер 2, 01452 ****** Номер мобільного телефону, 07 ********* Про себе: Я люблю вчити нові і цікаві навики. Я працюю дуже добре з іншими, як команда, а так само добре, на мій власний. Я також дуже ввічливі, терплячі, доброзичливі, і корисно. Мені повідомили, що я відмінні комунікативні навички та працюють дуже добре під тиском. Освіта: Beaufort Community School / Глостершир коледж (Gloscol GC) ІКТ: Мат: B Наука: D Англійська: D Мистецтво: Трудова біографія: Самостійно зайняті неповний комп'ютер гуру в той час як в коледжі. ( За короткий проміжок часу я збудував / Ремонт комп'ютерів для друзів & сім'ї ) Just Gotta перевірка орфографії його. І додати що-небудь про хобі |
|
| |||
| |||
| CV Ім'я: Даніель Хібберт. Адреса: 41 Sapperton Road, Білий Місто, Глостер, GL4 6un. Контактні дані: Домашній телефон 1: 01452 ****** Домашній телефон 2: 01452 ****** Номер мобільного телефону: 07 ********* Електронна пошта: kanoakavirus@live.co.uk Про себе: Я люблю вчити нові і цікаві навики. Я працюю дуже добре з іншими, як команда, а так само добре, на мій власний. Я також дуже ввічливі, терплячі, доброзичливі, і корисно. Мені повідомили, що я відмінні комунікативні навички та працюють дуже добре під тиском. Освіта: Beaufort Community School / Глостершир коледж (Gloscol GC) ІКТ: Мат: B Наука: D Англійська: D Мистецтво: Трудова біографія: Самостійно зайняті неповний комп'ютер гуру в той час як в коледжі. ( За короткий проміжок часу я збудував / Ремонт комп'ютерів для друзів & сім'ї ) Захоплення & Інтереси: Я люблю потенціалу & ремонт комп'ютерів для друзів, родичів і всіх, хто потребує допомоги. Спілкування з друзями, їзда на мотоциклі, фото / відео та редагування музики. Я також витратити близько 2-3 днів на тиждень, на мій місцевий спортзал. Хіба це робити? |
|
| |||
| |||
| Її не дивлячись погано, але потрібно, щоб закласти його дещо інакше, можливо .. (Щоб не забути, це справді погана ідея, щоб залишити адресу електронної пошти на відкритих форумах. Сканери / спамерам доведеться його негайно.) Я доклав приклад резюме, і заповнити її з тим, що у умовою. Це дасть вам деякі ідеї, якщо нічого іншого. Я змінив вашу особисту заявою небагато, а щоб зробити його читати краще. Варто також додати супровідним листом, в якому в основному говорять, чому ви підходите для роботи. Вона потребує належного листі на ім'я і від ін Приклад також включені. Цитата:
__________________ serverguy |