![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Уволниха ме мач 3 седмици преди за това, че цветът слепи, когато бях на работа като техник центъра за данни, те казаха, че се дължи на H & S въпроси, мога да разбера, че поради окабеляване мрежа кабели и различни комбинации от цветни доведе панели, като огън аларми, климатик звена и т.н. и т.н., но Im OK с електрически кабели, тъй като не съществува проблем, какво толкова някога също така, че ще интервю утре, но първо трябваше да видите работата агенция, за да им дам копие на паспорта си и да се запишете с тях, обаче, както и е бил уволнен от предишната ми работа и каза, че това на тях и те казаха, че shouldn't влизат в уравнението yiou ако наистина искам да съм пилот и познайте какво след напускането и на около 20 мин. след като получих обаждане от агенцията и те казаха: Наистина съжалявам, но компанията DONT искам да те видя не повече поради своя цвят слепи споделя пикня т.е. малко !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може да има идея да се свържа с местните граждански съвети бюрото, а не, че те могат да дискриминират така.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, аз съм наред с Дейв на тази one.I съм цвят сляп, но това не са прекалено много влияние върху живота ми. Това H & S нещо е общият Бул *.
Единствената работа той може да повлияе ли е в такива неща, TRAIN Шофьор, пилотни (въпреки че все още можете да се плавно движение, както и да бъде втори пилот) и други такива работни места. Мисля, че не могат да се присъединят към силите, ако сте червен / зелен цвят слепи или (общо с радиоактивен изотоп мисля) Но в Data Center? Това е просто дискриминация, Терес нищо опасни за това на всички, дори и ако си направил чудо се кабели muddled Up - всеки, с перфектна визия все още може да направи грешка, и то не представлява опасност за живота във всеки случай. Успех с сортиране Моята система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Оли благодаря за положителните отговори |