по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Уволнен за битието Цвят на слепите

Reply

Нишка Инструменти
Old 9 юни 2009 г., 07:56
Член Група

Default Уволнен за битието Цвят на слепите

Уволниха ме мач 3 седмици преди за това, че цветът слепи, когато бях на работа като техник центъра за данни, те казаха, че се дължи на H & S въпроси, мога да разбера, че поради окабеляване мрежа кабели и различни комбинации от цветни доведе панели, като огън аларми, климатик звена и т.н. и т.н., но Im OK с електрически кабели, тъй като не съществува проблем, какво толкова някога

също така, че ще интервю утре, но първо трябваше да видите работата агенция, за да им дам копие на паспорта си и да се запишете с тях, обаче, както и е бил уволнен от предишната ми работа и каза, че това на тях и те казаха, че shouldn't влизат в уравнението yiou ако наистина искам да съм пилот и познайте какво след напускането и на около 20 мин. след като получих обаждане от агенцията и те казаха: Наистина съжалявам, но компанията DONT искам да те видя не повече поради своя цвят слепи

споделя пикня т.е. малко !!!!!
Old 9 юни 2009 г., 08:00
Администратор Група

Може да има идея да се свържа с местните граждански съвети бюрото, а не, че те могат да дискриминират така.

http://www.citizensadvice.org.uk/

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 юни 2009 г., 10:31
Номер на групата

Да, аз съм наред с Дейв на тази one.I съм цвят сляп, но това не са прекалено много влияние върху живота ми. Това H & S нещо е общият Бул *.

Единствената работа той може да повлияе ли е в такива неща, TRAIN Шофьор, пилотни (въпреки че все още можете да се плавно движение, както и да бъде втори пилот) и други такива работни места.

Мисля, че не могат да се присъединят към силите, ако сте червен / зелен цвят слепи или (общо с радиоактивен изотоп мисля)

Но в Data Center? Това е просто дискриминация, Терес нищо опасни за това на всички, дори и ако си направил чудо се кабели muddled Up - всеки, с перфектна визия все още може да направи грешка, и то не представлява опасност за живота във всеки случай.

Успех с сортиране

Моята система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Дънната платка:
Asus P5Q / L ПРО (Intel P43, ICH10)
RAM памет:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графична карта (и):
PNY NVidia GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Hard Drive (и):
SEAGATE HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Оптично устройство (а):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Дело / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монитор (и):
2 х Acer P193WAd
Операционна система (и):
XP ПРО x86/XP ПРО x64/Win7 RC1 x64
Old 9 юни 2009 г., 11:03
Член Група

Оли благодаря за положителните отговори
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc