menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

Vyhodili za to, že barva nevidomých

Reply

Thread Nástroje
Old 9. června 2009, 07:56
Člen Skupina

Default Vyhodili za to, že barva nevidomých

Dostal jsem padáka bout 3 týdny pro nevidomé jsou barvy, když jsem pracoval jako technik datových center, ale řekl, že vzhledem k H & S problémy, i může pochopit, že vzhledem k elektroinstalační síť kabelů a různých barevných kombinacích vedla na panelech, jako oheň alarmy, klimatizačních jednotek atd. atd., ale im ok s napájecí kabely jako žádný problém tam, co to vůbec

Také jsem šel na pohovor zítra ale nejdřív jsem musel vidět pracovní agentury, aby jim kopii mého pasu a podepsat s nimi, ale jak jsem byl vyhozen z mých předchozích zaměstnání jsem řekl, to je a řekli, že shouldn't přijít do rovnice yiou pokud opravdu chceme být pilot a hádejte, co po odchodu a asi 20 minut poté, co jsem zavolal z kanceláře a řekl jim opravdu líto, ale společnost dont chcete vidět více kvůli svému zbarvení nevidomé

zastává chcanky přinejmenším !!!!!
Old 9. června 2009, 08:00
Administrátor Skupina

By mohl být nápad mluvit s vaší místní Citizens Advice Bureau, není si jist, že je rád, že diskriminovat.

http://www.citizensadvice.org.uk/

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. června 2009, 10:31
Dárce Skupina

Jo, mám pravdu s Davem z této one.I 'm barva nevidomé taky, ale nemá příliš velký vliv na můj život. H & S, že věc je celkem Bull *.

Jedinou zaměstnání může mít vliv na vás, je to podobné, strojvedoucí Pilot (Ačkoliv můžete stále sestupové, a je co-pilot) a dalších pracovních míst.

Myslím si, že nelze vstoupit do ozbrojených sil, pokud jste červená / zelená barva buď slepá (Chcete-li s tracer myslím)

Ale v Data Center? To je právě diskriminace, theres o nic nebezpečného, že na všech, i když jste se jako zázrakem dostat kabely přehledně nahoru - někdo s perfektní vidění ještě může udělat chybu, a proto nepředstavuje riziko pro život stejně.

Hodně štěstí s tříděním ven
Old 9. června 2009, 11:03
Člen Skupina

Ollie děkuji za kladnou odpověď
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
No červený inkoust v barevné obrázky z tiskárny dfr200764 Digitální zobrazovací & Tiskárny 2 29.srpna 2009 10:29
Počítačové Reproduktorové kabel Barva? Manoj Kumar 234 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 5 30. květen 2009 07:33
LED případě to, že změna barvy? pete21 Případy & Napájecí zdroje 5 17. března 2009 20:50
Síť Troubles - Spojený ale nevidomé LittleHobbit13 Sítě, Modemy & VoIP 1 11. ledna 2008 00:46
Vzhled a motivy, barva panelu atd. 4D (Fordy (Ford) Ollie Operační systémy Windows 9 9. září 2007 07:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.