![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dostal jsem padáka bout 3 týdny pro nevidomé jsou barvy, když jsem pracoval jako technik datových center, ale řekl, že vzhledem k H & S problémy, i může pochopit, že vzhledem k elektroinstalační síť kabelů a různých barevných kombinacích vedla na panelech, jako oheň alarmy, klimatizačních jednotek atd. atd., ale im ok s napájecí kabely jako žádný problém tam, co to vůbec Také jsem šel na pohovor zítra ale nejdřív jsem musel vidět pracovní agentury, aby jim kopii mého pasu a podepsat s nimi, ale jak jsem byl vyhozen z mých předchozích zaměstnání jsem řekl, to je a řekli, že shouldn't přijít do rovnice yiou pokud opravdu chceme být pilot a hádejte, co po odchodu a asi 20 minut poté, co jsem zavolal z kanceláře a řekl jim opravdu líto, ale společnost dont chcete vidět více kvůli svému zbarvení nevidomé zastává chcanky přinejmenším !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohl být nápad mluvit s vaší místní Citizens Advice Bureau, není si jist, že je rád, že diskriminovat.
| |||
| |||
| Jo, mám pravdu s Davem z této one.I 'm barva nevidomé taky, ale nemá příliš velký vliv na můj život. H & S, že věc je celkem Bull *. Jedinou zaměstnání může mít vliv na vás, je to podobné, strojvedoucí Pilot (Ačkoliv můžete stále sestupové, a je co-pilot) a dalších pracovních míst. Myslím si, že nelze vstoupit do ozbrojených sil, pokud jste červená / zelená barva buď slepá (Chcete-li s tracer myslím) Ale v Data Center? To je právě diskriminace, theres o nic nebezpečného, že na všech, i když jste se jako zázrakem dostat kabely přehledně nahoru - někdo s perfektní vidění ještě může udělat chybu, a proto nepředstavuje riziko pro život stejně. Hodně štěstí s tříděním ven |
|
| |||
| |||
| Ollie děkuji za kladnou odpověď |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| No červený inkoust v barevné obrázky z tiskárny | dfr200764 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 2 | 29.srpna 2009 10:29 |
| Počítačové Reproduktorové kabel Barva? | Manoj Kumar 234 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 30. květen 2009 07:33 |
| LED případě to, že změna barvy? | pete21 | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 17. března 2009 20:50 |
| Síť Troubles - Spojený ale nevidomé | LittleHobbit13 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 11. ledna 2008 00:46 |
| Vzhled a motivy, barva panelu atd. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Operační systémy Windows | 9 | 9. září 2007 07:44 |
| Thread Nástroje | |
| |