![]() |
|
| |||
| |||
| Πήρα φόρα απέλυσε 3 εβδομάδες για την τυφλή χρώμα όταν δούλευα ως ένα κέντρο δεδομένων τεχνικός, που είπε ότι οφείλεται σε θέματα H & S, μπορώ να καταλάβω ότι, λόγω των καλωδίων του δικτύου και τα καλώδια των διαφόρων συνδυασμών χρώματος οδήγησε σε ειδικές ομάδες, όπως η φωτιά συναγερμοί, κλιματιστικές μονάδες κτλ κτλ αλλά im ok με καλώδια ενέργειας, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ώστε αυτό που ποτέ Επίσης, θα ήμουν σε συνέντευξη αύριο, αλλά πρώτα θα έπρεπε να δείτε την δουλειά οργανισμός για να τους δώσει ένα αντίγραφο του διαβατηρίου μου και να υπογράψει μαζί τους, όμως, όπως μου είχαν απολύθηκε από την προηγούμενη δουλειά μου, το είπα αυτό για αυτούς και τους είπε ότι shouldn't έρθει στην εξίσωση πραγματικά yiou Αν δεν θέλουν να είναι ένα πιλοτικό και μάντεψε μετά την αναχώρηση και περίπου 20 λεπτά μετά πήρα μια πρόσκληση από τον οργανισμό και είπαν πραγματικά τη λύπη, αλλά η εταιρεία dont θέλει να σε δει δεν θα οφείλεται σε σας χρώμα τυφλά λαμβάνει το κάτουρο να πούμε το λιγότερο !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί να είναι μια ιδέα για να μιλήσετε με το τοπικό σας γραφείο παροχής συμβουλών στους πολίτες, βέβαιος ότι δεν μπορεί να διακρίνει έτσι.
| |||
| |||
| Ναι, είμαι δεξιά με Dave one.I για αυτό είμαι πολύ χρώμα τυφλή, αλλά δεν χρειάζεται πάρα πολύ αντίκτυπο στην ζωή μου. Η H & S είναι συνολικά Δελτίο *. Το μόνο που μπορεί να επηρεάσει την απασχόληση σας σε πράγματα όπως είναι, για τους μηχανοδηγούς, Δοκιμαστικά (αν και μπορείτε να γλιστρώ ακόμη, και να είναι συγκυβερνήτης) και άλλες τέτοιες θέσεις εργασίας. Νομίζω πως δεν μπορούν να ενταχθούν στις δυνάμεις αν είστε κόκκινο / πράσινο χρώμα είτε τυφλά (Για να το κάνετε με ιχνηθέτη νομίζω) Όμως, σε ένα Data Center;; Αυτό είναι μόνο διακρίσεις, Theres τίποτα δεν ανασφαλείς για αυτό σε όλα, ακόμα και αν έκανε θαύματος καλώδια συγκεχυμένη get up - ο καθένας με τέλεια όραση μπορεί να κάνει λάθος, και αυτό δεν αποτελεί κίνδυνο για τη ζωή έτσι κι αλλιώς. Καλή τύχη με την αντιμετώπιση των |
|
| |||
| |||
| Ollie ευχαριστώ για τη θετική απάντηση |