manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Otkaz za Colour Blind

Reply

Thread Tools
Old 9. lipnja 2009, 07:56
Member Group

Default Otkaz za Colour Blind

ja je dobio otkaz spopadanje 3 tjedna zbog boje slijepa kad mi je bilo raditi kao tehničar podatkovnog centra, oni je rekao da je zbog H & S pitanja, ja mogu razumjeti da zbog ožičenje mrežni kabeli i dovela kombinacija različitih boja na tribine, kao vatra alarmi, klima jedinice itd itd, ali im ok s energetski kabeli bez problema, kao što postoji toliko ikad

Također sam bio idući u intervjuu sutra ali prvo sam morao vidjeti posao agencije da im kopiju moje putovnice i prijavite se sa njima, ali kao što sam bio ispaljen iz mog prethodnog posla i rekao da ih je rekao da bi trebao ući u jednadžbu, osim ako stvarno yiou želim biti pilot i pogodite što nakon izlaska i oko 20 min nakon što sam dobio poziv iz agencije i rekoše stvarno žalostan ali tvrtki ne žele vidjeti više ne radi na svoju boju slijepe

uzima mokraća reći najmanje !!!!!
Old 9. lipnja 2009, 08:00
Administrator Group

Možda ideju da govori svojim građanima Advice Bureau, ne znam mogu diskriminirati takav.

http://www.citizensadvice.org.uk/

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. lipnja 2009, 10:31
Donatorska Grupa

Da, imam pravo s Dave na ovoj one.I 'm Boja slijepih previše, ali to neće imati prevelik utjecaj na moj život. Da H & M je ukupno Bull *.

Jedino to može utjecati na poslove u koju je stvari poput, željeznični Driver, pilot (iako još uvijek možete jedriti, te se ko-pilot) i druge slične poslove.

Mislim da ne možete priključiti snage ako ste crveno / zelene boje slijep ili (za napraviti sa punkcija mislim)

Ali u Data Center? To je samo diskriminacije, theres nesigurnih o tome ništa at svi, čak i ako ste dobili čudesno kabeli zbrkan up - svatko sa savršenom vizijom dalje mogu pogriješite, i ne predstavlja opasnost za život anyway.

Sretno s sortiranja out
Old 9. lipnja 2009, 11:03
Member Group

hvala ollie za pozitivan odgovor
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nema Crvena tinta u boji Slike iz pisača dfr200764 Digital Imaging & Pisači 2 29 kolovoz 2009 10:29
Computer Zvučnički kabel boja? Manoj Kumar 234 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 5 30. svibanj 2009 07:33
Case LED lampice koje Promjena boja? pete21 Cases & Power Supplies 5 17. ožujak 2009 20:50
Mreža nevolje - Connected ali slijepa LittleHobbit13 Networking, Modemi & VoIP 1 11 siječanj 2008 00:46
Izgled i teme, boja traci itd. 4D (Fordy (Ford) Ollie Windows Operating Systems 9 9. rujna 2007 07:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.