![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| i kirúgták bout 3 héttel ezelőtt, mert színes vak mikor dolgozik egy adatközpont technikus, akkor azt mondta, hogy mivel a H & S kérdés, meg tudom érteni, hogy mivel a hálózati kábelek kábelezés és a különböző színű vezetett kombinációk a panel, mint a tűz riasztó, légkondicionálók, stb, stb, de im OK hatalommal kábelek, mivel nem létezik a probléma, amit így soha Én is megyek egy interjú holnap de az első volt, hogy az ügynökség számára, hogy munkát adnak nekik egy-egy példányát az útlevelem és aláírja velük, de ahogy én is tüzeltek a korábbi munkahelyek mondtam ezt, és azt mondták, hogy kellet volna jönni az egyenlet yiou ha igazán akarja, hogy a kísérleti és kitalálni, mi elhagyása után, és körülbelül 20 perc után kaptam egy hívást a hivatal és azt mondták, nagyon sajnálom, de a céget dont wanna see you no more miatt a szín vak úgy Kopj mondani a legkevésbé !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Talán egy ötlet, hogy beszéljen a helyi Citizens Advice Bureau, nem biztos benne, hogy azok megkülönböztetést ilyesmi.
| |||
| |||
| Igen, én vagyok a jobb Dave e one.I "m szín vak is, de ez nem túl nagy hatással van az életem. Ez a H & S dolog teljes Bull *. Az egyetlen munkahely is érinti Önt a dolgok, mint például, mozdonyvezető, a pilóta (Bár továbbra is csúszik, és egy társ-pilóta) és egyéb hasonló munkát. Azt hiszem, nem tud csatlakozni az erők, ha te vagy piros / zöld színnel vak vagy (valószínűleg nyomjelzőgáz azt hiszem) De a Data Center? Ez csak megkülönböztetés, ott semmi nem biztonságos errõl egyáltalán, akkor is, ha nem kap csodával kábelek kusza fel - mindenki számára tökéletes látás továbbra is hibázik, és nem jelent kockázatot az életben egyébként. Sok szerencsét a válogatás |
|
| |||
| |||
| ollie köszönhetően a pozitív válasz |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nincs vörös tintával a színes képek a nyomtató | dfr200764 | Digital Imaging & Nyomtatók | 2 | Augusztus 29, 2009 10:29 |
| Számítógép hangszóró kábel Szín? | Manoj Kumar 234 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 5 | 30. május 2009 07:33 |
| Case LED Colour, hogy a változás? | pete21 | Cases & Power Supplies | 5 | 17. március 2009 20:50 |
| Hálózati Troubles - Connected de vak | LittleHobbit13 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 11. január 2008 00:46 |
| Megjelenés és témák, tálca színét stb | 4D (Fordy (Ford) Ollie | A Windows operációs rendszerek | 9 | 9. Szeptember 2007 07:44 |
| Téma eszközök | |
| |