mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Kūrenama už tai Spalva Blind

Reply

Temos įrankiai
Old 9 birželis 2009, 07:56
Narys

I got kūrenamos bout 3 savaites už tai, kad spalva aklas, kai aš dirbau kaip duomenų centro technikas, jie sakė, kad dėl H & S klausimus galiu suprasti, kad dėl elektros laidų ir kabelių tinklą, skirtingomis spalvomis buvo kombinacijų plokštės, kaip ugnis signalizacija, oro kondicionieriai ir tt ir tt, bet jiems OK su elektros kabelių jokių problemų nėra, kas taip niekada

Taip pat aš buvau ketinate pokalbį rytoj, bet visų pirma turėjau rodyti darbo agentūrai suteikti jiems kopiją, savo pasą ir pasirašyti su jais, tačiau, kaip man buvo atleistas iš savo ankstesnio darbo man pasakė, kad tai jiems ir pasakė, kad shouldn't ateiti į lygtis tikrai nebent yiou norite būti bandomieji ir atspėti, ką baigus ir apie 20 minučių po to, kai aš gavau iš agentūra paskambinti, ir jie sako tikrai gaila, bet bendrovė dont wanna see you ne dėl savo spalvos aklas

mano Piss pasakyti kaip !!!!!
Old 9 birželis 2009, 08:00
Administrator Grupė

Gali būti idėja pasikalbėti su jūsų vietinio Citizens Advice Bureau, o ne, kad jie gali diskriminuoti like that.

http://www.citizensadvice.org.uk/

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 birželis 2009, 10:31
Donorų grupės

Taip, aš esu teisus su Dave šiame one.I "m spalva aklai irgi, bet ji neturi per daug įtakos mano gyvenimą. Kad H & S dalykas yra bendras Bull *.

Tik darbo vietos jis gali turėti įtakos jums yra dalykų, pavyzdžiui, traukinio mašinistas, bandomieji (Nors vis dar galite tūptinės ir yra antrasis pilotas) ir kitų tokių darbo vietų.

Manau, kad jūs negalite prisijungti prie jėgos, jei esate raudonos / žalios spalvos aklas arba (daryti su bandomųjų manau)

Tačiau Data Center "? That's just diskriminacija, Theres nieko apie nesaugius, kad ne visi, net jei tu stebuklingai gauti kabeliai painiojamos iki - kas tobula vizija vis dar gali padaryti klaidą, ir ji negali kelti pavojų gyvybei vistiek.

Sėkmės rūšiavimas
Old 9 birželis 2009, 11:03
Narys

ačiū Ollie už teigiamą atsakymą
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.