mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Kurināti ar Being Colour Blind

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 9, 2009, 07:56
Loceklis

Default Kurināti ar Being Colour Blind

i got apkures bout 3 weeks ago, lai to krāsu akls, kad es strādāju par datu centra tehniķis, viņi teica, tas bija saistīts ar H & S jautājumu, es varu saprast, ka sakarā ar vadu tīklu kabeļus un dažādu krāsu dēļ kombināciju paneļiem, piemēram, ugunsdzēšamajiem signalizācija, gaisa kondicionēšanas iekārtu utt utt bet im ok, ar jaudas kabeļiem, jo nav problēmu tur ko tik kādreiz

Arī šodien gatavojas intervēt rīt, bet vispirms man bija redzēt darba aģentūras, lai sniegtu viņiem kopiju manu pasi un pierakstīties ar tiem, tomēr, kā man bija apdedzināti no mana iepriekšējā darba es teicu, tas viņiem un viņi teica, ka shouldn't nonākt vienādojumā tiešām, ja vien yiou grib būt pilots un uzminēt, kas pēc izvešanas un apmēram 20 min pēc tam es saņēmu zvanu no aģentūras, un viņi teica, tiešām žēl, bet sabiedrība dont vēlaties redzēt jūs ne vairāk, jo jūsu krāsu akls

ņem mīzt pateikt vismaz !!!!!
Old Jūnijs 9, 2009, 08:00
Administrator Group

Varētu būt ideja runāt ar jūsu vietējā Iedzīvotāju konsultāciju birojs, nevis to, ka viņi nevar diskriminēt tāpat.

http://www.citizensadvice.org.uk/

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Jūnijs 9, 2009, 10:31
Donors Group

Jā, es esmu labi ar Dave šajā one.I "m krāsu akls pārāk, bet tā nav pārāk liela ietekme uz manu dzīvi. Ka H & S ir tas kopējais Bull *.

Tikai darbavietas tas var ietekmēt tevi ir lietām, piemēram, vilciena vadītājs Pilot (Lai gan jūs varat slīdēšanas, un tie ir pilotu) un citu šādu darbu.

Es domāju, ka jūs nevarat pievienoties spēki, ja jūs sarkana / zaļa krāsa akls vai nu (sakara ar marķiera I think)

Bet Data Center? Tas ir tikai diskriminācijas theres nothing nedroši par šo visu, pat ja jūs to brīnumainā kārtā iegūt kabeļi neskaidri up - jebkurš ar lielisku redzi joprojām var veikt kļūda, un tas nerada risku dzīvībai anyway.

Good luck ar sakārtot
Old Jūnijs 9, 2009, 11:03
Loceklis

paldies ollie par pozitīvu atbildi
Reply

Register

Bookmarks