rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Opalane za Colour Blind

Reply

Narzędzia wątku
Old 9. czerwca 2009, 07:56
Członek grupy

Default Opalane za Colour Blind

Mam opalanych bout 3 tygodnie temu za kolor ciemno, kiedy pracował jako centrum danych technik, ale powiedział, że ze względu na kwestie H & S, mogę zrozumieć, że z powodu okablowania sieci kabli i różnych kombinacji koloru doprowadziły na tablicy, jak ogień alarmy, klimatyzacja jednostek itd., ale im ok z kabli zasilających, jak żaden problem, co tam tak zawsze

również i was going to rozmowy jutro, ale najpierw musiałem zobaczyć pracy agencji im kopię mojego paszportu i podpisać z nimi, jednak, jak i były opalane z mojej poprzedniej pracy i ten powiedział do nich i powiedzieli, że shouldnt wejść w równaniu yiou chyba naprawdę chce być pilotem i odgadnąć, co po odejściu i po około 20 min mam połączenie z agencji i powiedzieli really sorry ale firma dont wanna see you nie więcej ze względu na swój kolor ciemno

Piss ma co najmniej !!!!!
Old 9. czerwca 2009, 08:00
Administrator Group

Może być pomysł mówienia do lokalnego Citizens Advice Bureau, nie mogą one dyskryminować pewno tak.

http://www.citizensadvice.org.uk/

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. czerwca 2009, 10:31
Grupa dawcy

Yeah, I'm prawo Dave na tej one.I "m kolor zbyt ciemno, ale nie ma zbyt wiele wpływu na moje życie. Że H & S jest całkowita Bull *.

Jedynym pracy może wpływać na was w to rzeczy podobne, maszynista, pilotażowy (Choć nadal można schodzenia, a także być pilotem) i innych tego typu miejsc pracy.

Myślę, że nie może dołączyć do sił zbrojnych, jeśli czerwony / zielony kolor ciemno albo (Aby zrobić z znakujący myślę)

Ale w centrum danych? That's just dyskryminacji, theres nic niebezpiecznego o tym w ogóle, nawet jeśli nie cudem dostać kabli muddled się - każdy z doskonałej wizji może nadal się pomylisz, i nie stanowi zagrożenia dla życia anyway.

Good luck with porządkowania
Old 9. czerwca 2009, 11:03
Członek grupy

Ollie dzięki za odpowiedź
Reply

Register

Zakładki