![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam opalanych bout 3 tygodnie temu za kolor ciemno, kiedy pracował jako centrum danych technik, ale powiedział, że ze względu na kwestie H & S, mogę zrozumieć, że z powodu okablowania sieci kabli i różnych kombinacji koloru doprowadziły na tablicy, jak ogień alarmy, klimatyzacja jednostek itd., ale im ok z kabli zasilających, jak żaden problem, co tam tak zawsze również i was going to rozmowy jutro, ale najpierw musiałem zobaczyć pracy agencji im kopię mojego paszportu i podpisać z nimi, jednak, jak i były opalane z mojej poprzedniej pracy i ten powiedział do nich i powiedzieli, że shouldnt wejść w równaniu yiou chyba naprawdę chce być pilotem i odgadnąć, co po odejściu i po około 20 min mam połączenie z agencji i powiedzieli really sorry ale firma dont wanna see you nie więcej ze względu na swój kolor ciemno Piss ma co najmniej !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może być pomysł mówienia do lokalnego Citizens Advice Bureau, nie mogą one dyskryminować pewno tak.
| |||
| |||
| Yeah, I'm prawo Dave na tej one.I "m kolor zbyt ciemno, ale nie ma zbyt wiele wpływu na moje życie. Że H & S jest całkowita Bull *. Jedynym pracy może wpływać na was w to rzeczy podobne, maszynista, pilotażowy (Choć nadal można schodzenia, a także być pilotem) i innych tego typu miejsc pracy. Myślę, że nie może dołączyć do sił zbrojnych, jeśli czerwony / zielony kolor ciemno albo (Aby zrobić z znakujący myślę) Ale w centrum danych? That's just dyskryminacji, theres nic niebezpiecznego o tym w ogóle, nawet jeśli nie cudem dostać kabli muddled się - każdy z doskonałej wizji może nadal się pomylisz, i nie stanowi zagrożenia dla życia anyway. Good luck with porządkowania |
|
| |||
| |||
| Ollie dzięki za odpowiedź |
![]() |
|
| Zakładki |