![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am fost concediat prindere 3 săptămâni în urmă pentru a fi de culoare orb, atunci când am lucrat ca un centru de date tehnician, au zis-o a fost din cauza problemelor H & S, nu pot înţelege că, din cauza unor cabluri de reţea de cabluri şi condus de combinaţii de culori diferite pe panouri, la fel ca de foc Alarme, unităţi de aer condiţionat etc etc im ok, dar cu putere de cabluri ca nici o problema acolo ce vreodată atât de De asemenea, i se întâmpla la un interviu de mâine, dar am avut primul pentru a vedea agentie de locuri de muncă pentru a le da o copie de paşaport şi înscrieţi-vă cu ei, cu toate acestea ca am fost concediat de la meu anterior de locuri de muncă I-am spus acest lucru pentru ei şi au spus că shouldn't intră în ecuaţie cu excepţia cazului în care yiou-adevăr nevoie la spre a fi un pilot şi ghici ce după plecarea şi aproximativ 20 min, după ce am primit un telefon de la agenţie şi mi-au spus de fapt imi pare rau dar compania dont vreau să te văd, nu mai mult din cauza ta culoare orb ia pipi de spus în puţin !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar putea fi o idee de a vorbi la Biroul de Consiliere Cetăţeni locale, nu sunt sigur că pot face discriminări de genul asta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, sunt chiar cu Dave pe acest one.I-am prea orb culoare, dar nu au prea mult impact asupra vieţii mele. Asta H & S lucru este total Bull *.
De locuri de muncă numai el poate să vă afecteze într-se în lucruri de genul, Train Driver, Pilot (Cu toate că puteţi în continuare să alunece şi să fie un co-pilot), precum şi alte astfel de locuri de muncă. Cred că nu vă puteţi alătura forţelor daca esti rosu / culoare verde orb fie (de a face cu trasor cred) Dar, într-un Data Center?? Asta e doar discriminare, theres nesigure nimic despre faptul că, la toate, chiar dacă aţi ajunge miraculos cabluri muddled până - oricine cu perfect viziune poate face încă o greşeală, şi nu pune în pericol viaţa, oricum. Noroc cu sortare în Sistemul meu: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Ollie mulţumesc pentru răspuns pozitiv |
![]() |
|
| Marcaje |