menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Vyhodili za to, že farba nevidiacich

Reply

Thread Tools
Old 9. júna 2009, 07:56
Člen Skupina

Dostal som padáka bout 3 týždne pre nevidiacich sú farby, keď som pracoval ako technik dátových centier, ale povedal, že vzhľadom k H & S problémami, i môže pochopiť, že vzhľadom na elektroinštalačný sieť káblov a rôznych farebných kombináciách viedla na paneloch, ako oheň alarmy, klimatizačných jednotiek atď atď, ale im ok s napájacie káble ako žiadny problém tam, čo to vôbec

Tiež som išiel na pohovor zajtra ale nejdřív jsem musel vidieť pracovné agentúry, aby im kópiu môjho pasu a podpísať s nimi, ale jak jsem byl vyhozen z mojich predchádzajúcich zamestnaní som povedal, to je a povedali, že shouldn't prísť do rovnice yiou ak naozaj chceme byť pilot a hádejte, co po odchode a asi 20 minút potom, čo som zavolal z kancelárie a povedal im naozaj ľúto, ale spoločnosť dont chcete vidieť viac kvôli svojmu sfarbenie nevidiacich

zastáva chcanky prinajmenšom !!!!!
Old 9. júna 2009, 08:00
Administrátor Skupina

By mohol byť nápad hovoriť s vašou miestnej Citizens Advice Bureau, nie je si istý, že je rád, že diskriminovať.

http://www.citizensadvice.org.uk/

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9. júna 2009, 10:31
Darcu Skupina

Jo, mám pravdu s Dave z tejto one.I 'm farba nevidiacich taky, ale nemá príliš veľký vplyv na môj život. H & S, že vec je celkom Bull *.

Jedinou zamestnania môže mať vplyv na vás, je to podobné, rušňovodič Pilot (Aj keď môžete stále zostupovej, a je co-pilot) a ďalších pracovných miest.

Myslím si, že sa nedá vstúpiť do ozbrojených síl, pokiaľ ste červená / zelená farba buď slepá (Chcete-li s tracer myslím)

Ale v Data Center? To je práve diskriminácie, Theres o nič nebezpečného, že na všetkých, aj keď ste sa ako zázrakom dostať káble prehľadne hore - niekto s perfektní videnie ešte môže urobiť chybu, a preto nepredstavuje riziko pre život rovnako.

Veľa šťastia s triedením ven
Old 9. júna 2009, 11:03
Člen Skupina

Ollie děkuji za kladnú odpoveď
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.