![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dostal som padáka bout 3 týždne pre nevidiacich sú farby, keď som pracoval ako technik dátových centier, ale povedal, že vzhľadom k H & S problémami, i môže pochopiť, že vzhľadom na elektroinštalačný sieť káblov a rôznych farebných kombináciách viedla na paneloch, ako oheň alarmy, klimatizačných jednotiek atď atď, ale im ok s napájacie káble ako žiadny problém tam, čo to vôbec Tiež som išiel na pohovor zajtra ale nejdřív jsem musel vidieť pracovné agentúry, aby im kópiu môjho pasu a podpísať s nimi, ale jak jsem byl vyhozen z mojich predchádzajúcich zamestnaní som povedal, to je a povedali, že shouldn't prísť do rovnice yiou ak naozaj chceme byť pilot a hádejte, co po odchode a asi 20 minút potom, čo som zavolal z kancelárie a povedal im naozaj ľúto, ale spoločnosť dont chcete vidieť viac kvôli svojmu sfarbenie nevidiacich zastáva chcanky prinajmenšom !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| By mohol byť nápad hovoriť s vašou miestnej Citizens Advice Bureau, nie je si istý, že je rád, že diskriminovať.
| |||
| |||
| Jo, mám pravdu s Dave z tejto one.I 'm farba nevidiacich taky, ale nemá príliš veľký vplyv na môj život. H & S, že vec je celkom Bull *. Jedinou zamestnania môže mať vplyv na vás, je to podobné, rušňovodič Pilot (Aj keď môžete stále zostupovej, a je co-pilot) a ďalších pracovných miest. Myslím si, že sa nedá vstúpiť do ozbrojených síl, pokiaľ ste červená / zelená farba buď slepá (Chcete-li s tracer myslím) Ale v Data Center? To je práve diskriminácie, Theres o nič nebezpečného, že na všetkých, aj keď ste sa ako zázrakom dostať káble prehľadne hore - niekto s perfektní videnie ešte môže urobiť chybu, a preto nepredstavuje riziko pre život rovnako. Veľa šťastia s triedením ven |
|
| |||
| |||
| Ollie děkuji za kladnú odpoveď |