мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Општи Форуми > Офф Топиц Дисцуссион

Register

Отказ за Цолоур Блинд

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. јуни 2009, 07:56
Мембер Гроуп

Default Отказ за Цолоур Блинд

ја је добио отказ спопадање 3 седмице због боје слијепа кад ми је било да ради као техничар дата центра, они је рекао да је због Х & С питања, ја могу разумети да због ожичење мрежни каблови и довела комбинација различитих боја на трибине, као ватра аларми, клима јединице итд итд, али им ок са енергетски каблови без проблема, као што постоји толико икад

Такође сам био идући у интервјуу сутра али прво сам морао да видим посао агенције да им копију моје пасоша и пријавите се са њима, али као што сам био испаљен из мог претходног посла и рекао да их је рекао да би требао ући у једначину, осим ако стварно ыиоу желим бити пилот и погодите шта након изласка и око 20 мин након што сам добио позив из агенције и рекоше стварно жалостан али предузећа не желе да виде више не ради на своју боју слепе

узима мокраћа рећи најмање !!!!!
Old 9. јуни 2009, 08:00
Администратор Гроуп

Можда идеју да говори својим грађанима Адвице Буреау, не знам могу дискриминисати такав.

хттп://ууу.цитизенсадвице.орг.ук/

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 9. јуни 2009, 10:31
Донаторска Група

Да, имам право са Даве на овој оне.И 'м Боја слијепих превише, али то неће имати превелик утицај на мој живот. Да Х & М је укупно Булл *.

Једино то може да утиче на послове у коју је ствари попут, жељезнични Дривер, пилот (иако још увек можете једрити, те се ко-пилот) и друге сличне послове.

Мислим да не можете прикључити снаге ако сте црвено / зелене боје слијеп или (радити са пункција мислим)

Али у Дата Центер? То је само дискриминације, Тхереса несигурних о томе ништа ат сви, чак и ако сте добили чудесно каблови упропастен уп - свако са савршеном визијом даље могу да погрешите, и не представља опасност за живот Аныуаы.

Срећно са сортирања оут

Мы Сыстем: ФордыПЦ

Процесор (и):
Куад К6600 Кентсфиелд 2,66 @ 3.45ГХз
Матичне плоче:
Асус П5К / Л ПРО (Интел П43, ИЦХ10)
РАМ меморија:
ПНЫ КСЛР8 4ГБ @ 1066МХз
Графичка картица (е):
ПНЫ НВИДИА ГеФорце 9400 ГТ 512МБ
Соунд Цард:
Тврди диск (и):
СЕАГАТЕ ХДБаррацуда 1кс 1ТБ 1кс 250ГБ
Оптички погон (е):
ЛГ (ХД) ГГЦХ20Л / ЛГ ГХ22НП20АУАА50Б
Цасе / псу:
Антец Соната ИИИ & Еартхуаттс 500У
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Гигабит ЛАН, ФиреУире & УГ111в2
Монитор (е):
2 кс Ацер П193УАд
Оперативни систем (е):
КСП Про кс86/КСП ПРО кс64/Уин7 РЦ1 кс64
Old 9. јуни 2009, 11:03
Мембер Гроуп

хвала Оллие за позитиван одговор
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц