![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
ја је добио отказ спопадање 3 седмице због боје слијепа кад ми је било да ради као техничар дата центра, они је рекао да је због Х & С питања, ја могу разумети да због ожичење мрежни каблови и довела комбинација различитих боја на трибине, као ватра аларми, клима јединице итд итд, али им ок са енергетски каблови без проблема, као што постоји толико икад
Такође сам био идући у интервјуу сутра али прво сам морао да видим посао агенције да им копију моје пасоша и пријавите се са њима, али као што сам био испаљен из мог претходног посла и рекао да их је рекао да би требао ући у једначину, осим ако стварно ыиоу желим бити пилот и погодите шта након изласка и око 20 мин након што сам добио позив из агенције и рекоше стварно жалостан али предузећа не желе да виде више не ради на своју боју слепе узима мокраћа рећи најмање !!!!! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Можда идеју да говори својим грађанима Адвице Буреау, не знам могу дискриминисати такав.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Да, имам право са Даве на овој оне.И 'м Боја слијепих превише, али то неће имати превелик утицај на мој живот. Да Х & М је укупно Булл *.
Једино то може да утиче на послове у коју је ствари попут, жељезнични Дривер, пилот (иако још увек можете једрити, те се ко-пилот) и друге сличне послове. Мислим да не можете прикључити снаге ако сте црвено / зелене боје слијеп или (радити са пункција мислим) Али у Дата Центер? То је само дискриминације, Тхереса несигурних о томе ништа ат сви, чак и ако сте добили чудесно каблови упропастен уп - свако са савршеном визијом даље могу да погрешите, и не представља опасност за живот Аныуаы. Срећно са сортирања оут
Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
|
|
|||
|
|||
|
хвала Оллие за позитиван одговор
|