az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Genel Forumlar > Konu Tartışma Kapalı

Register

Renk Kör olmak için Çıkarıldı

Reply

Konu Araçları
Old 9 Haziran 2009, 07:56
Üye Grubu

Ben 3 hafta önce olan renk körü Bir veri merkezi teknisyeni olarak çalışıyordu için devre Kovuldum, bu H & S sorunları, bu kablo ağ kabloları ve farklı renk nedeniyle, yangın gibi paneller üzerine kombinasyonlar liderliğindeki anlayabilirim nedeniyle olduğunu söyledi alarm, merkezi klima üniteleri vs vs ama sorun olarak güç kabloları ne kadar hiç ile Sohbet tamam

Ayrıca bir röportaj için yarın ancak gidiyordu ilk Onları Pasaportuma bir kopyasını ve onlarla birlikte kayıt için iş ajansı görmeliydim Ancak olarak benim önceki iş gelen ateş olduğunu, bu onlara ve dedi ki sonra i ajansı bir telefon aldım ve gerçekten çok üzgünüm ama şirket dont artık renk körü nedeniyle görmek istiyorum dedi shouldn't denkleme haline gerçekten sürece yiou bir pilot olmak istiyorum ve ne oldu ve yaklaşık 20 dakika sonra ayrılıyorum

söylemek için işe alır en az !!!!!
Old 9 Haziran 2009, 08:00
Yönetici Grubu

Bir fikir Yerel Citizens Advice Bureau için, bu gibi ayrımcılık emin değil konuşmayı olabilir.

http://www.citizensadvice.org.uk/

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9 Haziran 2009, 10:31
Bağış Grubu

Evet, doğru Dave bu one.I 'e renk körü da var, ama benim hayatımı çok fazla bir etkisi yok. Bu H & S şey toplam bir Bull *.

Tek işleri bu sizi etkileyebilir gibi şeydir Train Driver, Pilot (olmasına rağmen yine de, kaymak ve bir yardımcı pilot) ve benzeri işleri olabilir.

Seni güçler eğer kırmızı ettiğiniz katılamayacağını düşünüyorum / yeşil kör ya renk (I izli düşünüyorum) ile yapmak için

Ama Veri Merkezinde? Bu sadece ayrımcılık, tüm bu hakkında bir şey güvensiz Theres olsanız bile, mucize eseri mi kablolar kadar muddled - kimse mükemmel vizyonu ile yine bir hata yapabilir ve yaşama yine de bir risk teşkil etmez.

Şans dışarı sıralama ile iyi
Old 9 Haziran 2009, 11:03
Üye Grubu

teşekkür olumlu yanıt için Ollie
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından