менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Звільнений за те, що Colour Blind

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 червня 2009, 07:56
Член групи

Default Звільнений за те, що Colour Blind

Я був звільнений бій 3 тижні тому за те, що дальтонік, коли я працював техніком центрі обробки даних, вони сказали, що у зв'язку з H & S питань, я можу зрозуміти, що з-за проводки мережевих кабелів і різного кольору призвело комбінації на панелі, як вогонь сигналізації, кондиціонери і т.д. і т.д., але їм ОК з силовими кабелями як проблема не існує, що таке ніколи

Також я збираюся інтерв'ю завтра, але спочатку я повинен був бачити роботу агентства, щоб дати їм копію свого паспорта і знайомий з ними, однак, як мене було звільнено з моїй попередній роботі я це сказав, і вони сказали, що shouldn't прийшов в рівняння дійсно yiou, якщо хочете, щоб стати пілотом, і здогадатися, що після відходу і близько 20 хвилин після того, як подзвонили з агентства і сказали дійсно шкода, але компанія не хочете бачити вас більше не з-за вашої дальтонік

приймає знущатися щонайменше !!!!!
Old 9 червня 2009, 08:00
Адміністратор групи

Може бути ідея поговорити з вашим місцевим Citizens Advice Bureau, не впевнений, що вони можуть дискримінувати так.

http://www.citizensadvice.org.uk/

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 9 червня 2009, 10:31
Донор групи

Так, я прав з Дейвом з цього one.I 'M дальтонік теж, але це не дуже великого впливу на моє життя. Це H & S річ Всього Булл *.

Тільки робочі місця, це може вплинути на вас в це речі, як, машиніст, льотчик (Хоча ви все ще можете ковзати, і бути другим пілотом) та інших подібних місць.

Я думаю, ви не можете вступити в силу, якщо ви червоного / зеленого кольору сліпий або (робити з трасуючими я думаю)

Але до центру обробки даних? Це просто дискримінація, Theres нічого про небезпечних, що на всіх, навіть якщо ви зробили дивом отримати переплутати кабелі - кожен з досконалим зору можуть ще зробити помилку, і воно не є небезпечним для життя в будь-якому випадку.

Успіхів вам у сортуванні
Old 9 червня 2009, 11:03
Член групи

Оллі вдячність за позитивну відповідь
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ні один червоний колір чорнила в зображеннях з принтера dfr200764 Digital Imaging & Принтери 2 29 серпня 2009 10:29
Комп'ютерних динаміків Колір кабелю? Manoj Кумар 234 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 5 30 травня 2009 07:33
Справа світлодіоди, що зміна кольору? pete21 Справа & блоки живлення 5 17 березня 2009 20:50
Мережа Troubles - Подключено, але сліпий LittleHobbit13 Мережа, Модеми & VoIP 1 11 січня 2008 00:46
Зовнішній вигляд і теми, колір панелі завдань і т.д. 4D (Fordy (Форд) Оллі Операційні системи Windows 9 9 вересня 2007 07:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.