![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я був звільнений бій 3 тижні тому за те, що дальтонік, коли я працював техніком центрі обробки даних, вони сказали, що у зв'язку з H & S питань, я можу зрозуміти, що з-за проводки мережевих кабелів і різного кольору призвело комбінації на панелі, як вогонь сигналізації, кондиціонери і т.д. і т.д., але їм ОК з силовими кабелями як проблема не існує, що таке ніколи Також я збираюся інтерв'ю завтра, але спочатку я повинен був бачити роботу агентства, щоб дати їм копію свого паспорта і знайомий з ними, однак, як мене було звільнено з моїй попередній роботі я це сказав, і вони сказали, що shouldn't прийшов в рівняння дійсно yiou, якщо хочете, щоб стати пілотом, і здогадатися, що після відходу і близько 20 хвилин після того, як подзвонили з агентства і сказали дійсно шкода, але компанія не хочете бачити вас більше не з-за вашої дальтонік приймає знущатися щонайменше !!!!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути ідея поговорити з вашим місцевим Citizens Advice Bureau, не впевнений, що вони можуть дискримінувати так.
| |||
| |||
| Так, я прав з Дейвом з цього one.I 'M дальтонік теж, але це не дуже великого впливу на моє життя. Це H & S річ Всього Булл *. Тільки робочі місця, це може вплинути на вас в це речі, як, машиніст, льотчик (Хоча ви все ще можете ковзати, і бути другим пілотом) та інших подібних місць. Я думаю, ви не можете вступити в силу, якщо ви червоного / зеленого кольору сліпий або (робити з трасуючими я думаю) Але до центру обробки даних? Це просто дискримінація, Theres нічого про небезпечних, що на всіх, навіть якщо ви зробили дивом отримати переплутати кабелі - кожен з досконалим зору можуть ще зробити помилку, і воно не є небезпечним для життя в будь-якому випадку. Успіхів вам у сортуванні |
|
| |||
| |||
| Оллі вдячність за позитивну відповідь |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ні один червоний колір чорнила в зображеннях з принтера | dfr200764 | Digital Imaging & Принтери | 2 | 29 серпня 2009 10:29 |
| Комп'ютерних динаміків Колір кабелю? | Manoj Кумар 234 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 30 травня 2009 07:33 |
| Справа світлодіоди, що зміна кольору? | pete21 | Справа & блоки живлення | 5 | 17 березня 2009 20:50 |
| Мережа Troubles - Подключено, але сліпий | LittleHobbit13 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 11 січня 2008 00:46 |
| Зовнішній вигляд і теми, колір панелі завдань і т.д. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Операційні системи Windows | 9 | 9 вересня 2007 07:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |