по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Изключено Тема Дискусия

Register

Първи пост по нов COMP: D

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти януари 2008, 23:57
Номер на групата

Default Първи пост по нов COMP: D

Първо ПОСТ НА МОЯ чисто нови COMPY! : D!

О човек .... беше ад и половина за това нещо се.

пускането заедно е имало проблем. куплунг, че в това, кука на феновете, независимо.

инсталиране на XP беше кошмар. Аз се опитвах да го инсталирате на моя Maxtor 40gig от моите стари Dell настройка. той е действал като роб шофиране по това време.

Опитах се да инсталирате XP на него и го държат да ми казваш "NTLDR липсва". и отказа да обувка. Реших, изложени рода на дълбоко, че тя не е в състояние да използват този maxtor шофиране. така че да премине през моите западни дигитални 40 концерта, както и Presto. Това беше лесна работа от там. Сега съм на всички, създаден и неща, и всичките ми redownloading старите Apps от последната ми настройка.

Трябва да кажа ... това е нещо невероятно. Боже мой. Core 2 Duo и 2 участия на овен ... свети глупости.

и в крайна сметка отидох с MSI P-35 нео комбо mobo. тя подкрепя 1066 памет и неща. така си мислех, че искате да се готино.

но за щастие, не DOA части. Това бе най-удивително част. Бях изненадана. всичко работи направо от кутията. единственият проблем имах беше от тази на хард диска. Но това е повече от сега.

Сам, знам направо нагоре ще поздравя мен, затова ще ви благодаря много предизвикателства на времето. и Сам, ако PM ме с имейл адреса си, ще ви изпратим на снимки от него. на окабеляването вътре е малко разхвърлян. Аз трябваше да работи нещо в един странен начин, само за да направите някои от тях място. Открих, че PSU бе седнал в дъното на машината. така, че направи нещо малко странно. , но до този момент, човек ... Бих искал да бъда тук, за да го видите.

Аз съм много, много доволни ^ ^.

Моята система: Езекиил

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Дънната платка:
MSI P-35 Нео Combo чипсет
RAM памет:
2 участия Г. умения DDR2 800mhz
Графична карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Звукова карта:
Creative 7,1 soundcard
Hard Drive (и):
160 гиг Western Digital SATA диск
Оптично устройство (а):
ASUS 16x DVD CD-RW комбо устройство
Дело / PSU:
CoolerMaster случай ANTEC Earthwatts 500 вата
Охлаждане:
3x склад 120 мм вентилатори, 1 състав CPU фен
Мрежа / Интернет:
Brighthouse Кабел 1MB / и
Монитор (и):
22 инчов широкоекранен Samsung
Операционна система (и):
Windows XP SP2 про
Old 4-ти Януари 2008, 00:02
Номер на групата

Радвам се да чуя Линк. Задачата.

И няма значение pm'ing снимки на всички ни се иска да видя "Ем.

-Kanoakavirus

Моята система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Дънната платка:
Asus P5K Premium
RAM памет:
2GB Dominator 8500
Графична карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (и):
3.35TB вътр съхранение. 2TB INT багаж
Оптично устройство (а):
LG GGC H20L
Дело / PSU:
Enermax 720 вата
Охлаждане:
AC7
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операционна система (и):
Изглед 32P
Old 4-ти Януари 2008, 00:12
Модератор Група

Поздравления.

Old 4 януари 2008, 00:35
Номер на групата

Е, виж, когато бях на стария сайт, бях обсъждахме този изгради със Сам. и аз обещах да му изпрати първи снимки. Аз ще ги качите, но аз имам моите приоритети. Не се тревожете. Вие ще го видите.

и ако искате, можете да видите точно спецификациите:

40gig WesternDigital IDE HDD 5400 RPM
E6750 Intel Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe
2 участия Г. умения DDR2 800 MHz на паметта
MSI P-35 Нео Combo дънната
CoolerMaster Дело 3x120mm фенове
ANTEC Earthwatts 500 вата PSU
ATI Radeon 9250 128MB PCI
16x DVD комбо устройство Asus
и запасите фенове / радиатори

Смятам за евентуално замяна на видео картата и твърдия диск. видео карти ще се превърне в 8800gt 512MB и твърдия диск ще бъде 160gig 7200rpm Western Digital. това е ... винаги, когато имам пари. Аз съм доста много Изцеденото след изграждането ^^;;;
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
HDD шорти изложени COMP twiggs396 Дискове & сменяемите носители 10 31 Март 2008 08:24
Comp Натрошен? chilloutcolin Процесори, дънни платки & RAM 7 9 февруари 2008 20:11
Comp разбил, сега няма да публикувате cbell Общи Хардуер Чат 10 29 Jan 2008 17:20
Как да прехвърляте файлове от мъртвите COMP към нови COMP ltlon Windows операционни системи 3 15 Jan 2008 15:12
Нови Comp Илия Общи Хардуер Чат 3 8 януари 2008 03:12
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc