![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Първо ПОСТ НА МОЯ чисто нови COMPY! : D!
О човек .... беше ад и половина за това нещо се. пускането заедно е имало проблем. куплунг, че в това, кука на феновете, независимо. инсталиране на XP беше кошмар. Аз се опитвах да го инсталирате на моя Maxtor 40gig от моите стари Dell настройка. той е действал като роб шофиране по това време. Опитах се да инсталирате XP на него и го държат да ми казваш "NTLDR липсва". и отказа да обувка. Реших, изложени рода на дълбоко, че тя не е в състояние да използват този maxtor шофиране. така че да премине през моите западни дигитални 40 концерта, както и Presto. Това беше лесна работа от там. Сега съм на всички, създаден и неща, и всичките ми redownloading старите Apps от последната ми настройка. Трябва да кажа ... това е нещо невероятно. Боже мой. Core 2 Duo и 2 участия на овен ... свети глупости. и в крайна сметка отидох с MSI P-35 нео комбо mobo. тя подкрепя 1066 памет и неща. така си мислех, че искате да се готино. но за щастие, не DOA части. Това бе най-удивително част. Бях изненадана. всичко работи направо от кутията. единственият проблем имах беше от тази на хард диска. Но това е повече от сега. Сам, знам направо нагоре ще поздравя мен, затова ще ви благодаря много предизвикателства на времето. и Сам, ако PM ме с имейл адреса си, ще ви изпратим на снимки от него. на окабеляването вътре е малко разхвърлян. Аз трябваше да работи нещо в един странен начин, само за да направите някои от тях място. Открих, че PSU бе седнал в дъното на машината. така, че направи нещо малко странно. , но до този момент, човек ... Бих искал да бъда тук, за да го видите. Аз съм много, много доволни ^ ^. Моята система: Езекиил
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Радвам се да чуя Линк. Задачата. И няма значение pm'ing снимки на всички ни се иска да видя "Ем.
|
| |||
| |||
| Поздравления. ![]() |
|
| |||
| |||
| Е, виж, когато бях на стария сайт, бях обсъждахме този изгради със Сам. и аз обещах да му изпрати първи снимки. Аз ще ги качите, но аз имам моите приоритети. Не се тревожете. Вие ще го видите. и ако искате, можете да видите точно спецификациите: 40gig WesternDigital IDE HDD 5400 RPM E6750 Intel Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe 2 участия Г. умения DDR2 800 MHz на паметта MSI P-35 Нео Combo дънната CoolerMaster Дело 3x120mm фенове ANTEC Earthwatts 500 вата PSU ATI Radeon 9250 128MB PCI 16x DVD комбо устройство Asus и запасите фенове / радиатори Смятам за евентуално замяна на видео картата и твърдия диск. видео карти ще се превърне в 8800gt 512MB и твърдия диск ще бъде 160gig 7200rpm Western Digital. това е ... винаги, когато имам пари. Аз съм доста много Изцеденото след изграждането ^^;;; |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HDD шорти изложени COMP | twiggs396 | Дискове & сменяемите носители | 10 | 31 Март 2008 08:24 |
| Comp Натрошен? | chilloutcolin | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 9 февруари 2008 20:11 |
| Comp разбил, сега няма да публикувате | cbell | Общи Хардуер Чат | 10 | 29 Jan 2008 17:20 |
| Как да прехвърляте файлове от мъртвите COMP към нови COMP | ltlon | Windows операционни системи | 3 | 15 Jan 2008 15:12 |
| Нови Comp | Илия | Общи Хардуер Чат | 3 | 8 януари 2008 03:12 |
| Нишка Инструменти | |
| |