menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Vypnout Téma diskuze

Register

První příspěvek na nový comp: D

Reply

Thread Nástroje
Old 3 ledna 2008, 23:57
Dárce Skupina

PRVNÍ POŠTOU NA MŮJ BRAND NOVÝ COMPY! : D!

ó člověče .... to bylo peklo a půl nastavení to nahoru.

uvedení spolu nebyl problém. plug že do toho zapojit fanoušky, cokoliv.

Instalace XP byla noční můra. Snažil jsem se ji nainstalovat na mém Maxtor 40gig z mého starého dell nastavení. bylo působí jako slave jednotka v té době.

Snažil jsem se instalovat XP na ni a průběžně říká mi "NTLDR nenalezen". a odmítl boot. jsem přišel na způsob rychlého, že se nepodařilo použít, že disk Maxtor. Tak jsem přešla k mým Western Digital 40 koncertu, a presto. to byl cinch odtamtud. Nyní jsem vše nastavit a tak, a redownloading všechny mé staré apps od mé poslední nastavení.

Musím říct ... to je úžasné. Ach můj bože. Core 2 Duo a 2 koncerty na ram ... svatá svinstvo.

a nakonec jsem šel s MSI p-35 neo combo mobo. 1066 podporuje paměť a podobně. tak jsem si myslel, že bych být v pohodě.

ale naštěstí ne DOA dílů. , který byl nejúžasnější části. Byl jsem překvapen. všechno pracoval rovnou z krabice. jediné problémy jsem měl, že byl z pevného disku. ale to je pryč.

sam, vím rovně až budete gratulovat mnou, takže uvidíme děkuji hodně dopředu času. a sam, pokud si PM mi svůj email, já vám posílat na fotky ji. elektroinstalace uvnitř je trochu zmatek. Musela jsem do práce, co v podivné cestu právě na některé z nich dostat. Zjistil jsem, že byl PSU sedí ve spodní části stroje. tak, že se to trochu divné. ale zatím, člověk ... Přeji Vám, aby zde mohla být vidět.

Jsem velice spokojen ^ ^.

Můj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Základní deska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Paměť RAM:
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpuna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x dvd cd-rw combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster případě Antec Earthwatts 500w
Chlazení:
3x skladem 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Síť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 4 ledna 2008, 00:02
Dárce Skupina

Nice slyšet Link. Práci.

A nevadí pm'ing pics, všichni chtějí vidět 'em.

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 4 ledna 2008, 00:12
Moderátor skupiny

Blahopřejeme.

Old 4. ledna 2008, 00:35
Dárce Skupina

dobře vidět, když jsem byl na starých stránkách, byl jsem tuto diskusi postavit se sam. a já jsem slíbil poslat ho na první fotky. nakonec i upload, ale i mých priorit. bez starostí. budete vidět.

a pokud chcete, můžete zobrazit přesné specifikace:

40gig IDE WesternDigital HDD 5400 RPM
Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe
2 koncertech Zručnost G. DDR2 800 MHz, paměť
MSI P-35 Neo Combo Motherboard
CoolerMaster Case 3x120mm ventilátory
Antec Earthwatts 500 watt PSU
ATI Radeon 9250 PCI 128megabajt
16x Asus DVD combo mechaniku
a zásob fanoušky / chladiče

i plán na nakonec nahradit grafickou kartu a pevný disk. grafickou kartu se nakonec stala 8800gt 512mb a pevný disk bude nakonec být 160gig 7200rpm Western Digital. to je ... i když má peníze. Jsem docela daleko odkapané že po vybudování ^^;;;
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.