![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΠΡΩΤΟ POST ON MY BRAND NEW COMPY!! : D!!
Ω άνθρωπος .... ήταν κόλαση και μισό ρύθμιση μέχρι αυτό το πράγμα. τη θέση της καθώς δεν είχε πρόβλημα. ότι σε αυτό το βύσμα, γάντζο μέχρι τους οπαδούς, όποια και αν είναι. εγκατάσταση XP ήταν ένας εφιάλτης. i προσπαθούσε να την εγκαταστήσετε στον Maxtor μου 40gig από παλιό μου dell setup. θα ενεργούσε ως δούλος οδήγησης κατά τη στιγμή. Προσπάθησα εγκατάσταση XP σε αυτό και θα φυλάσσονται, μου έλεγαν "Λείπει το NTLDR". και αρνήθηκε να εκκίνησης. i κατάλαβα είδους γρήγορα ότι ήταν σε θέση να χρησιμοποιεί το εν λόγω Maxtor δίσκο. Γι 'αλλάξουν για να μου Western Digital 40 σβούρα, και γρήγορα. ύγγλα σαμάριου ήταν μια από εκεί. Τώρα είμαι σε όλα τα πράγματα που έχουν συσταθεί και, redownloading και όλες μου τις παλιές εφαρμογές από το τελευταίο μου setup. Πρέπει να πω ... αυτό το πράγμα είναι απίστευτο. OH MY GOD. Core 2 Duo και 2 συναυλίες των ram ... ιερό χάλια. και τελικά πήγα με μια MSI p νεο-35 combo mobo. υποστηρίζει 1066 μνήμη και τέτοια. Σκέφτηκα ότι προτίθεστε να κρυώσει. αλλά ευτυχώς, δεν DOA μέρη. αυτό ήταν το πιο εκπληκτικό μέρος. Έμεινα έκπληκτος. πάντα εργάστηκε ευθεία έξω από το κουτί. το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν ότι από το σκληρό δίσκο. αλλά αυτό είναι πάνω από τώρα. sam, ξέρω ευθεία μέχρι σας συγχαρώ και εγώ, γι 'αυτό σας ευχαριστώ πολύ χρόνο μπροστά της. sam και, αν μου PM με το email σας, θα σας στείλουμε τις φωτογραφίες του. την καλωδίωση στο εσωτερικό είναι λίγο βρώμικο. i πράγματα έπρεπε να εργαστεί σε ένα περίεργο τρόπο μόνο και μόνο για να κάνουν ορισμένα από αυτά φθάνουν. Έμαθα ότι ο PSU ήταν καθισμένος στο κάτω μέρος της μηχανής. έτσι ώστε να γίνουν τα πράγματα είναι λίγο παράξενα. αλλά μέχρι σήμερα, ο άνθρωπος ... θα ήθελα να μπορούσε να είναι εδώ για να το δείτε. Είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος ^ ^. Το σύστημά μου: Ιεζεκίλ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χαίρομαι που σε ακούω Link. Δουλειά. Και δεν πειράζει pm'ing pics, όλοι μας θέλουμε να τους φάμε.
|
| |||
| |||
| Συγχαρητήρια. ![]() |
|
| |||
| |||
| καλά, δείτε, όταν ήμουν στην παλιά ιστοσελίδα, είχα συζητήσει με την κατασκευή αυτού του Sam. και υποσχέθηκα να του αποστείλει τις πρώτες φωτογραφίες. i τελικά θα ανεβάσετε τους, αλλά έχω τις προτεραιότητές μου. μην ανησυχείτε. θα δείτε αυτό. και αν θέλετε, μπορείτε να δείτε την ακριβή specs: 40gig WesternDigital hdd IDE 5400 RPM E6750 Intel Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe 2 συναυλίες G. Skill μνήμη DDR2 800 MHz MSI P-35 Νέο Combo Motherboard CoolerMaster υπόθεση 3x120mm ανεμιστήρες Antec Earthwatts 500 watt PSU ATI Radeon 9250 PCI 128MB Asus 16x DVD combo drive υλικού και ανεμιστήρες / heatsinks i σχέδιο τελικά για την αντικατάσταση της κάρτας οθόνης και σκληρό δίσκο. κάρτα βίντεο τελικά θα γίνει μια 8800gt 512MB, και ο σκληρός δίσκος θα είναι ένα 160gig 7200rpm Western Digital. ... είναι ότι κάθε φορά που έχω τα λεφτά. Είμαι σχεδόν αποξηρανθεί μετά την κατασκευή ^^;;; |