manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Off Topic Discussion

Register

Prvi post na novi comp: D

Reply

Thread Tools
Old 3 siječnja 2008, 23:57
Donatorska Grupa

Default Prvi post na novi comp: D

FIRST POST ON MY BRAND NEW COMPY! : D!

oh man .... to je bio pakao i pol postavljanje ovo gore.

stavi to zajedno nije bilo problema. dodatak koji u ovu, upecati gore navijača, bilo što.

instaliranje XP je bio noćna mora. Sam bio težak to ga instalirati na moj Maxtor 40gig iz moje stare Dell setup. to je bio kao rob pogon na vrijeme.

ja pokušao instalaciju XP na njega, te je zadržao telling me "NTLDR nedostaje". i odbija to čizma. I figured out vrste brzo da se ne mogu koristiti taj maxtor pogon. pa sam se prebacio preko mojih zapadnom digitalni 40 kočija, i odmah. bila je to sigurna pobjeda od tamo. sad sam sve postaviti i stvari, i sve moje stare redownloading apps from moj zadnji setup.

moram reći ... ovo je nevjerojatna. OH MY GOD. core 2 duo i 2 nastupe RAM-a ... sveti isprdak.

i na kraju sam otišao s p-35 MSI neo kombinirani mobo. podupire 1066 memorije i stvari. pa sam pomislio da bih se cool.

ali na sreću, ne DOA dijelova. koji je najveći dio nevjerojatna. Bio sam iznenađen. sve radili ravno iz kutije. jedino sam imao poteškoća je iz tog diska. ali to je sada više.

sam, znam ravno gore ćete čestitati mi, pa ću hvala vam puno ispred vremena. i sam, ako mi PM sa svojim e-poruke, ja ću vam poslati slike u njega. za ožičenje iznutra je malo u neredu. Morao sam raditi stvari na putu samo čudno da su neki od njih stići. Otkrio sam da je PSU sjedi na dnu stroja. tako da su stvari malo čudno. nego do sada, čovječe ... želim vam mogli biti ovdje da vidim.

Ja sam vrlo vrlo zadovoljan ^ ^.

My System: Ezekiel

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Matične ploče:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM memorija:
2 nastupe G. vještina DDR2 800mhz
Grafička kartica (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Sound Card:
Creative zvučnu 7,1
Tvrdi disk (i):
160 čeze Western Digital SATA disk
Optički pogon (e):
ASUS 16x DVD-RW Combo CD pogon
Case / PSU:
CoolerMaster slučaju, Antec Earthwatts 500w
Hlađenje:
3x zaliha 120mm navijača, 1 dionica CPU fan
Network / Internet:
Brighthouse Kabelska 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Operacijski sustav (e):
Windows XP Pro SP2
Old 4 siječnja 2008, 00:02
Donatorska Grupa

Lijepo je čuti Link. Posao učinio.

I nikad pm'ing vidu slike, svi žele vidjeti 'em.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 4 siječnja 2008, 00:12
Moderator / ica grupe

Čestitam.

Old 4 sij 2008, 00:35
Donatorska Grupa

Pa, vidite, kad sam bio na stari web stranice, bio sam u raspravi sa ovom izgraditi sam. i ja obećao poslati mu pics prvi. Ja ću ih uploadati na kraju, ali imam moje prioritete. Bez brige. vidjet ćete ga.

i ako želite, možete pogledati točan naočale:

40gig WesternDigital IDE HDD 5400 RPM
Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe
2 nastupe G. vještina DDR2 800 MHz memoriju
MSI P-35 Neo Combo matična ploča
CoolerMaster Case 3x120mm navijača
Antec Earthwatts 500 Watt PSU
ATI Radeon 9250 128mb PCI
Asus 16x Combo DVD pogon
zaliha i navijača / heatsinks

Planiram na kraju zamijenili video kartice i hard disk. video kartica će konačno postati 8800gt 512MB, a hard disk će biti 160gig 7200rpm Western Digital. koji je ... kad god imam novca. Im 'ljepušan velik dio isušen nakon toga graditi ^^;;;
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.