![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ELSŐ megjelölt kedvenc márkám COMPY ÚJ! : D!
oh .... ember volt a pokol és fél ezt a dolgot. ami együtt nem volt probléma. dugó, hogy ezt, felakaszt a rajongók, mindegy. XP telepítése volt a rémálom. Próbáltalak telepíteni az én Maxtor 40gig a régi dell beállítás. úgy mint a slave meghajtó az idő. Próbáltam XP telepítése, és azt mondta, tartani a "Hiányzó NTLDR". és nem indítható. Rájöttem arra, milyen gyorsan, hogy nem tudta használni, hogy a Maxtor meghajtót. Úgyhogy kapcsolva át Western Digital My 40 koncert, és gyors. volt CINCH onnan. most én vagyok létre, meg ilyesmi, és minden redownloading régi apps az utolsó beállítás. I have to say ... ez csodálatos dolog. Ó, Istenem. Core 2 Duo és 2 koncertek RAM ... szent szar. és a végén bementem egy MSI P-35 neo combo mobo. Támogatja a 1066 memóriája, meg ilyesmi. Azt hittem, hogy így lesz cool. de szerencsére nem DOA ajánlatában. Ez volt a legcsodálatosabb része. Én voltam meglepve. mindent dolgozott egyenesen a dobozból. A baj csak én voltam az, hogy a merevlemezre. de ez több mint most. Sam, tudom, hogy egyenesen felfelé fog gratulálni nekem, hogy én köszönöm a sok még nincs itt az ideje. és Samu, ha PM nekem e-mail címét, majd elküldi neked a kép róla. a vezetékezési belsejében egy kicsit piszkos. Volt, hogy a dolgok egy fura módon csak az, hogy néhányan elérheti. Én találtam ki, hogy a tápegység ült alján a gépen. tenni annak érdekében, hogy a dolgok egy kicsit furcsa. de eddig ember ... Bárcsak itt lehet látni. Én nagyon elégedett ^ ^. My System: Ezékiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Örülök, hogy hallom Link. Munkát. És mindegy pm'ing pics, mindannyian szeretnénk látni õket.
|
| |||
| |||
| Gratulálunk. ![]() |
|
| |||
| |||
| Nos, látni, amikor a régi honlapon volt, e építeni a Sam. , és megígértem, hogy küldjön neki a képeim először. Én majd feltölteni őket, de én prioritásokat. Semmi gond. fogsz látni. és ha úgy tetszik, megtekinthetjük a pontos specifikációk: 40gig WesternDigital IDE HDD 5400 RPM Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz-es Conroe 2 koncertek G. Skill DDR2 800 MHz memória MSI P-35 Neo Combo Alaplap CoolerMaster Case 3x120mm rajongók Antec Earthwatts 500 wattos tápegység ATI Radeon 9250 128MB PCI Asus 16x DVD combo drive és a készlet rajongók / Heatsinks i terv végül felváltja a videokártya és merevlemez. videokártya végül vált 8800gt 512MB, és a merevlemezre majd egy 160gig 7200rpm Western Digital. ez ... ha már a pénzt. Én elég jól lecsepegtetett után, hogy építsenek ^^;;; |