![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ההודעה הראשונה שלי COMPY חדש! : D!
אה .... זה היה בנאדם לעזאזל וחצי דבר על הגדרה זו. לשים את זה ביחד, לא הייתה בעיה. תקע את זה לתוך זה, להתחבר את המעריצים, לא משנה מה. התקנת XP היה סיוט. ניסיתי להתקין אותה על Maxtor 40gig מ הישנות שלי Dell ההתקנה. זה היה מתנהג כמו עבדים הכונן באותה עת. ניסיתי להתקין XP על אותו והוא המשיך להגיד לי "הקובץ NTLDR חסר". וסירבו אתחול. אני הבנתי את זה די מהר זה לא יכול היה להשתמש כי maxtor הכונן. אז עברת על פני שלי Western Digital חלטורה 40, ו presto. זה היה cinch משם. עכשיו אני כל להגדיר וכאלה, ואת כל redownloading הישן שלי Apps from my האחרון תוכנית ההתקנה. אני חייבת להגיד ... את הדבר הזה הוא מדהים. אוי ואבוי. Core 2 Duo ו 2 gigs RAM של קדושה ... שטויות. ובסוף הלכתי עם MSI P-35 ניאו Combo mobo. הוא תומך 1066 זיכרון וכאלה. כך חשבתי כי יהיה מגניב. אבל למזלנו, לא DOA חלקים. זה היה החלק הכי מדהים. הופתעתי. הכל עובד ישר מתוך התיבה. את רק צרות היה לי מזה הכונן הקשיח. אבל זה נגמר עכשיו. סאם, אני יודע ישר תוכל לברך אותי, אז אני יהיה תודה רבה מראש של זמן. ו סם, אם בערב לי את כתובת הדוא"ל שלך, אשלח לך את התמונות של זה. את תיול בתוך הוא קצת מלוכלך. הייתי צריך לעבוד על דברים באופן מוזר, רק כדי לבצע כמה מהם להגיע. גיליתי כי PSU היה מיושב בחלק התחתון של המכונה. כך עשו דברים קצת מוזר. אך עד כה, בנאדם אני מאחל לך ... יכול להיות כאן כדי לראות את זה. אני מאוד מאוד מרוצה ^ ^. המערכת שלי: יחזקאל
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| קישור נחמד לשמוע. העבודה. ולעולם לא איכפת pm'ing התמונות, כולנו רוצים לראות אותם.
|
| |||
| |||
| מזל טוב. ![]() |
|
| |||
| |||
| ובכן, ראה, כשהייתי על האתר הישן, אני הייתי בדיון זה לבנות עם סם. ואני הבטחתי לו לשלוח את התמונות הראשון. אני מוכן להעלות אותם בסופו של דבר, אבל יש לי את סדר העדיפויות. אל דאגה. תראה את זה. ואם תרצה, תוכל לראות בדיוק את מפרט: 40gig WesternDigital IDE HDD 5400 RPM E6750 Intel Core 2 Duo 2.66 Ghz Conroe 2 gigs G. מיומנות זיכרון DDR2 800 MHz MSI P-35 ניאו Combo לוח האם CoolerMaster Case 3x120mm אוהדים ANTEC Earthwatts 500 Watt PSU ATI RADEON 9250 PCI 128MB 16x ASUS כונן DVD Combo המניה אוהדים ו / heatsinks אני מתכנן בסופו של דבר להחליף את כרטיס המסך ואת הדיסק הקשיח. כרטיס המסך תהיה בסופו של דבר להיות בלתי 8800gt 512MB, ואת הכונן הקשיח יהיה בסופו של דבר להיות 160gig 7200rpm Western Digital. כלומר, בכל פעם ... יש לי את הכסף. אני די הרבה אחרי זה מרוקן לבנות ^^;;; |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HDD קצרים מחוץ comp | twiggs396 | כוננים & נשלפת | 10 | 31 מרץ 2008 08:24 |
| Comp שבור? | chilloutcolin | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 9th פברואר 2008 20:11 |
| Comp קרס, עכשיו לא יפרסם | cbell | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 29 ינואר 2008 17:20 |
| כיצד להעביר קבצים בין המתים חדשים comp comp | ltlon | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -15 בחודש ינואר 2008 15:12 |
| חדש comp | Elijah | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 8 ינואר 2008 03:12 |
| שרשרת כלים | |
| |