mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Pirmasis paštu apie naujus COMP: D

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 3, 2008, 23:57
Donorų grupės

Pirmasis post MY BRAND NEW COMPY!! : D!!

O vyras .... tai buvo pragaras, ir pusę, kuriame šis dalykas iki.

išleidimą kartu buvo ne problema. kištuką, kad į tai, hook up gerbėjų, nesvarbu.

diegiant XP buvo košmaras. Bandžiau įdiegti ją į savo Maxtor 40gig iš mano senų "Dell" setup. jis veikė kaip slave diskas tuo metu.

Bandžiau įdiegti XP, ir jis nuolat man sako "NTLDR is missing". ir atsisakė paleisti. I figured out rūšies greitai, kad ji negalėjo naudotis šia MAXTOR vairuoti. todėl aš persijungti į mano Western Digital 40 koncertą ir presto. buvo CINCH iš ten. Dabar aš visiems įsteigti ir kita, ir redownloading visus mano senas Apps nuo paskutinio mano setup.

Aš turiu pasakyti ... tai yra tai nuostabi. OH MY GOD. Core 2 Duo ir 2 koncertai RAM ... Holy Crap.

ir galų gale aš su MSI, P-35 Neo Combo MOBO. ji remia 1.066 atmintį ir stuff. taip maniau, kad būčiau kietas.

bet laimei, ne DOA dalys. kad buvo įspūdingiausių dalis. buvau nustebintas. viskas veikė tiesiai iš dėžutės. Tik turėjau problemų buvo iš to disko. But that's over now.

Inga, aš žinau, tiesiai jums pasveikinti mane, kad aš dėkoju daug anksčiau laiko. ir pats, jei jūs man PM su savo email, aš jums atsiųsime ją Pics. instaliacija viduje yra šiek tiek nepatogus. Man teko dirbti dalykus keistą būdą tik, kad kai kurie iš jų pasiekti. sužinojau, kad buvo PSU sėdi į mašiną iš apačios. , kad padarė ką šiek tiek keista. bet kol kas vyras ... linkiu jums gali būti čia norėdami pamatyti.

Esu labai labai patenkintas ^ ^.

Mano sistema: Ezekiel

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Pagrindinė plokštė:
MSI P-35 Neo Combo chipset
RAM atmintis:
2 koncertai G. Skill DDR2 800MHz
Graphics Card (-ai):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Garso plokštė:
Creative 7,1 soundcard
Kietasis diskas (-ai):
160 koncertą Western Digital SATA
Optical Drive (s):
ASUS DVD 16x CD-RW Combo drive
Case / PSU:
CoolerMaster atveju, Antec Earthwatts 500W
Aušinimas:
3x akcijų 120mm ventiliatoriai, 1 išteklių procesoriaus ventiliatorius
Tinklas / Internetas:
Brighthouse Kabelinė 1Mb / s
Monitorius (-ai):
22 colių "Samsung" widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows XP Pro SP2
Old Sausis 4, 2008, 00:02
Donorų grupės

Malonu girdėti Nuoroda. Darbas atliktas.

Ir niekada proto pm'ing pics, mes visi norime matyti 'em.

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Sausis 4, 2008, 00:12
Moderatorius Grupė

Sveikinu.

Old Sausis 4, 2008, 00:35
Donorų grupės

Na, matyti, kai man buvo apie Archyvinė tinklalapio, i buvo aptarti šį statyti su Sam. ir pažadėjau nusiųsti jam Pics pirma. Aš galų gale juos įkelti, bet aš turiu savo prioritetus. Nesijaudinkite. Jums bus matyti.

ir jei norite, galite peržiūrėti tikslią Specifikacijos:

40gig WesternDigital IDE HDD 5400 rpm
Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe
2 koncertai G. Skill DDR2 800 MHz Atmintis
MSI P-35 Neo Combo Motherboard
CoolerMaster Byla 3x120mm Fans
Antec Earthwatts 500 Watt PSU
ATI Radeon PCI 9.250 128MB
16x Asus DVD Combo drive
ir atsargų gerbėjai / Laikmačiai

Ketinu dėl ilgainiui pakeisti vaizdo plokštės ir kietojo disko. Vaizdo plokštė galiausiai taps 8800GT 512MB, o kietajame diske bus galiausiai 160gig 7200rpm Western Digital. kad yra ... kai turiu pinigų. I'm pretty much nusausinti po to pastatyti ^^;;;
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.