![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmasis post MY BRAND NEW COMPY!! : D!!
O vyras .... tai buvo pragaras, ir pusę, kuriame šis dalykas iki. išleidimą kartu buvo ne problema. kištuką, kad į tai, hook up gerbėjų, nesvarbu. diegiant XP buvo košmaras. Bandžiau įdiegti ją į savo Maxtor 40gig iš mano senų "Dell" setup. jis veikė kaip slave diskas tuo metu. Bandžiau įdiegti XP, ir jis nuolat man sako "NTLDR is missing". ir atsisakė paleisti. I figured out rūšies greitai, kad ji negalėjo naudotis šia MAXTOR vairuoti. todėl aš persijungti į mano Western Digital 40 koncertą ir presto. buvo CINCH iš ten. Dabar aš visiems įsteigti ir kita, ir redownloading visus mano senas Apps nuo paskutinio mano setup. Aš turiu pasakyti ... tai yra tai nuostabi. OH MY GOD. Core 2 Duo ir 2 koncertai RAM ... Holy Crap. ir galų gale aš su MSI, P-35 Neo Combo MOBO. ji remia 1.066 atmintį ir stuff. taip maniau, kad būčiau kietas. bet laimei, ne DOA dalys. kad buvo įspūdingiausių dalis. buvau nustebintas. viskas veikė tiesiai iš dėžutės. Tik turėjau problemų buvo iš to disko. But that's over now. Inga, aš žinau, tiesiai jums pasveikinti mane, kad aš dėkoju daug anksčiau laiko. ir pats, jei jūs man PM su savo email, aš jums atsiųsime ją Pics. instaliacija viduje yra šiek tiek nepatogus. Man teko dirbti dalykus keistą būdą tik, kad kai kurie iš jų pasiekti. sužinojau, kad buvo PSU sėdi į mašiną iš apačios. , kad padarė ką šiek tiek keista. bet kol kas vyras ... linkiu jums gali būti čia norėdami pamatyti. Esu labai labai patenkintas ^ ^. Mano sistema: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Malonu girdėti Nuoroda. Darbas atliktas. Ir niekada proto pm'ing pics, mes visi norime matyti 'em.
|
| |||
| |||
| Sveikinu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Na, matyti, kai man buvo apie Archyvinė tinklalapio, i buvo aptarti šį statyti su Sam. ir pažadėjau nusiųsti jam Pics pirma. Aš galų gale juos įkelti, bet aš turiu savo prioritetus. Nesijaudinkite. Jums bus matyti. ir jei norite, galite peržiūrėti tikslią Specifikacijos: 40gig WesternDigital IDE HDD 5400 rpm Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe 2 koncertai G. Skill DDR2 800 MHz Atmintis MSI P-35 Neo Combo Motherboard CoolerMaster Byla 3x120mm Fans Antec Earthwatts 500 Watt PSU ATI Radeon PCI 9.250 128MB 16x Asus DVD Combo drive ir atsargų gerbėjai / Laikmačiai Ketinu dėl ilgainiui pakeisti vaizdo plokštės ir kietojo disko. Vaizdo plokštė galiausiai taps 8800GT 512MB, o kietajame diske bus galiausiai 160gig 7200rpm Western Digital. kad yra ... kai turiu pinigų. I'm pretty much nusausinti po to pastatyti ^^;;; |