![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| FIRST POST ON MY BRAND NEW COMPY!! : D!!
ak man .... tā bija elle, un pusi, kurā šī lieta augšu. nodots kopā nebija problēmu. kontaktdakšu, ka šajā, hook up fans, neatkarīgi. instalējot XP bija murgs. es centos uzstādīt to uz manu Maxtor 40gig no mana vecā dell setup. tā rīkojās kā vergu Brauciet laikā. Es centos instalējot XP uz to un to tur man saki "fails NTLDR ir pazudis". un atteicās to boot. Es sapratu, ko ātri, ka tā nespēja izmantot šo MAXTOR diska. so i pāreja uz manu WD 40 GIG un PRESTO. tā bija droša lieta no turienes. tagad es esmu visu izveido un stuff, un redownloading visas manas vecās progr no mana pēdējā setup. Man ir ko teikt ... šī lieta ir pārsteidzošs. OH MY GOD. Core 2 Duo 2 gigs RAM ... svēts crap. un beigās es gāju ar MSI p-35 neo combo MOBO. tā atbalsta 1.066 atmiņu un stuff. tāpēc es domāju, ka būsi cool. bet par laimi, nav DOA daļas. , kas bija visvairāk apbrīnojamo daļu. Es biju pārsteigts. viss strādā taisni no lodziņa. tikai problēmas man bija bija no cietā diska. bet tas ir vairāk nekā tagad. sam, es zinu taisni līdz jūs apsveikt mani, lai es jums pateicos jums daudz pirms laika. un sam, ja jūs PM man ar savu e-pastu, es jums nosūtīsim uz to attēli. elektroinstalācijas iekšpusē ir mazliet netīrs. Man bija jāstrādā lietas dīvaini tā tikai dažus no tiem sasniegt. Es atklāju, ka PSU sēdēja pie apakšā mašīna. lai kas lietas mazliet dīvaini. bet līdz šim man ... Es ilgojos, lai jūs varētu šeit, lai aplūkotu. Es esmu ļoti ļoti apmierināta ^ ^. Mana sistēma: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jauki dzirdēt Link. Paveikt darbu. Un nekad prātā pm'ing attēli, mēs visi vēlamies redzēt 'em.
|
| |||
| |||
| Apsveicam. ![]() |
|
| |||
| |||
| labi redzēt, kad man bija uz vecā mājas lapā, i bija apspriest šo būvēt ar sam. un es apsolīju atsūtīt attēli pirmās. Es galu galā augšupielādes viņiem, bet man ir manas prioritātes. Neraizējieties. Jūs neredzat. un, ja vēlaties, jūs varat apskatīt precīzi tehniskie parametri: 40gig WesternDigital IDE HDD 5400 RPM Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe 2 koncerti G. Skill DDR2 800 MHz Memory MSI P-35 Neo Combo Motherboard CoolerMaster Case 3x120mm ventilatori Antec Earthwatts 500 Watt PSU ATI Radeon PCI 9.250 128mb 16x Samsung DVD Combo drive un krājumu fans / Pāraidīšanas elementi Es plānoju uz laiku aizstāt video karti un cieto disku. video karte būs kļūt 8800gt 512mb, un cietais disks būs galu galā 160gig 7200rpm Western Digital. tas ir ... kad man ir nauda. Es esmu diezgan daudz sausais pēc tam būvēt ^^;;; |
![]() |
|
| Bookmarks |