![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pierwszy post ON MY BRAND NEW COMPY! : D!
oh man .... było piekło i pół ustawienie tej rzeczą w górę. umieszczając go razem nie było problemu. wtyczki, że do tego, podłączyć fanów, cokolwiek. instalacji XP był koszmar. i próbuje go zainstalować na moim Maxtor 40gig dell z mojej starej konfiguracji. to działający jako slave dysku w czasie. Próbowałem instalacji XP i to na nim przechowywane opowiadać "Brak pliku NTLDR". i odmówił boot. i zorientowali się, rodzaju szybko, że nie był w stanie użyć tego dysku Maxtor. I tak zmienione na moje Western Digital 40 koncert, a presto. była cinch stamtąd. now I'm skonfigurować i wszystkie rzeczy, i ponownie pobrać wszystkie moje stare aplikacje z mojej ostatniej konfiguracji. I muszę powiedzieć ... to jest niesamowite. OH MY GOD. Core 2 Duo oraz 2 koncerty z barana ... holy crap. i na koniec i wyszedł z MSI P-35 neo combo Mobo. 1066 obsługuje pamięci i rzeczy. tak myślałem, że ma być cool. ale na szczęście nie DOA części. że była najbardziej niesamowita część. Byłem zaskoczony. pracował wszystko prosto z pudełka. tylko miałem problem z tym był twardy. ale to ponad teraz. Sam wiem, prosto aż będziesz mi pogratulować, więc będę dziękuję sporo przed imprezą. i sam, jeśli PM mnie e-maile, Wyślę Ci zdjecia z niego. instalacji elektrycznej wewnątrz jest trochę brudny. Miałam pracować w dziwne rzeczy po prostu sposób, aby niektóre z nich dotrzeć. I dowiedziałam się, że PSU została osadzona w dolnej części maszyny. tak, że rzeczy się trochę dziwne. ale jak dotąd, człowiek ... Życzę Wam może być tutaj, aby zobaczyć go. Jestem bardzo zadowolony ^ ^. My System: Ezechiela
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miło słyszeć Link. Praca wykonywana. I nic nie szkodzi pm'ing zdjecia, wszyscy chcą zobaczyć 'em.
|
| |||
| |||
| Gratulacje. ![]() |
|
| |||
| |||
| również zobaczyć, kiedy byłem na starej stronie, byłem z omówieniem tego budować sam. oraz i obiecał wysłać mu pierwsze zdjecia. I ostatecznie przesłać je, ale mam priorytety. no worries. zobaczysz go. i jeśli chcesz, możesz zobaczyć dokładne specyfikacje: 40gig WesternDigital IDE HDD 5400 RPM E6750 Intel Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe 2 koncerty G. Skill DDR2 800 MHz Pamięć MSI P-35 Neo Combo Motherboard CoolerMaster Case 3x120mm wentylatory Antec Earthwatts 500 watt PSU ATI Radeon 9250 128MB PCI Asus 16x DVD Combo drive i stanie fanów / Heatsinks i na końcu planu zastąpienia karty graficznej i dysku twardego. karta graficzna będzie w końcu stać się 8800gt 512mb, dysk twardy i docelowo być 160gig 7200rpm Western Digital. ... że jest za każdym razem, gdy mam pieniądze. I'm pretty much po odsączeniu że budowanie ^^;;; |
![]() |
|
| Zakładki |