mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Primul post de pe noul comp: D

Reply

Thread Tools
Old 3 ianuarie 2008, 23:57
Grupul de donator

Default Primul post de pe noul comp: D

PRIMUL POST, pe My nou COMPY!!!! : D!

oh om .... ce a fost iad şi jumătate acest lucru până setare.

pune-o împreună a fost nici o problema. că în acest plug, cârlig până fani, indiferent.

instalarea XP a fost un cosmar. Am încercat să-l instalaţi pe Maxtor 40gig de la vechiul meu Dell setup. acesta a acţionat ca un sclav la unitatea de timp.

Am incercat instalarea XP pe el şi-l păstrează spune-mi "NTLDR is missing". şi a refuzat să boot. M-am gândit la fel de repede ca a fost în imposibilitatea de a folosi acest maxtor unitate. asa ca am trecut pe la mine vest digital 40 gig, şi presto. a fost un lucru sigur de acolo. acum am toate înfiinţate şi alte chestii, şi toate redownloading vechiul meu apps de la ultima mea setup.

Trebuie să spun acest lucru ... este uimitor. Oh, Doamne. Core 2 Duo şi 2 gigs de ram ... La naiba.

şi în cele din urmă, m-am dus cu un MSI P-35 neo Combo mobo. sprijină 1066 de memorie şi alte chestii. aşa m-am gândit că ar fi în regulă.

dar din fericire, nu DOA părţi. care a fost cel mai uimitor parte. Am fost surprins. tot ce a lucrat direct din cutie. de numai probleme am avut a fost de la care hard-disk. dar asta e acum.

Sam, ştiu exact până veţi felicita-ma, asa ca am sa va multumesc foarte mult inainte de timp. şi Sam, dacă-mi PM cu adresa dvs. de email, eu vă vom trimite poze din el. de cabluri in interiorul este un pic cam nasol. Am avut de a lucra lucruri într-un mod ciudat tocmai pentru a face unele dintre ele ajunge. Am aflat că PSU a fost aşezat în partea de jos a maşinii. aşa că a făcut lucruri un pic ciudat. dar până în prezent, omul ... as vrea sa pot fi aici să-l văd.

Sunt foarte foarte mulţumiţi ^ ^.

Sistemul meu: Ezekiel

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66ghz
Plăci de bază:
MSI P-35 Neo Combo chipset
Memorie RAM:
2 gigs G. îndemânare DDR2 800mhz
Placă grafică (e):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512MB
Placă de sunet:
Creative 7.1 de Sunet
Hard Drive (e):
160 gig disc SATA Western Digital
Optical Drive (e):
ASUS 16X DVD-CD-RW Combo drive
Cauza / PSU:
CoolerMaster caz, Antec Earthwatts 500W
Răcire:
3x stoc 120mm fans, 1 CPU fan stoc
Network / Internet:
Brighthouse cablu de 1MB / s
Monitor (e):
Samsung 22 inch widescreen
Sistem de operare (e):
Windows XP Pro SP2
Old 4 ianuarie 2008, 00:02
Grupul de donator

Mă bucur să aud Link. Treaba.

Şi nu contează pm'ing pics, toţi am vrea să-l văd în ei.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 4 ianuarie 2008, 00:12
Moderator Group

Felicitări.

Old 4 ianuarie 2008, 00:35
Grupul de donator

Ei bine, a se vedea, atunci când am fost pe site-ul vechi, am fost discutarea acestui construi cu Sam. şi i-am promis să-l trimită în primul pics. în cele din urmă i se va încărca ei, dar i-au priorităţile mele. Nu vă faceţi griji. se va vedea asta.

şi, dacă doriţi, puteţi vedea exact specs:

40gig WesternDigital IDE HDD 5400 RPM
Intel E6750 Core 2 Duo 2.66 GHz Conroe
2 gigs G. îndemânare de memorie DDR2 800 MHz
MSI P-35 Neo Combo Plăci de bază
CoolerMaster Cauza 3x120mm fans
Antec Earthwatts 500 watt PSU
ATI Radeon 9250 128MB PCI
16x Asus DVD Combo drive
stoc şi fani / heatsinks

i pe cele din planul de înlocuire a cardului video şi hard-disk. video carte va deveni un 8800gt 512MB, hard-disk şi în cele din urmă va fi o 160gig 7200rpm Western Digital. ... este că ori de câte ori i-au banii. Sunt destul de mult scurse după care construi ^^;;;
Reply

Register

Marcaje