menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Všeobecné fóra > Vypnúť Téma diskusie

Register

Prvý príspevok na nový comp: D

Reply

Thread Tools
Old 3 januára 2008, 23:57
Darcu Skupina

PRVÁ POŠTOU NA MÔJ BRAND NEW COMPO! : D!

ó človeče .... to bolo peklo a pol nastavenia to hore.

uvedenie spolu nebol problém. plug že do toho zapojiť fanúšikov, čokoľvek.

Inštalácia XP bola nočná mora. Snažil som sa ju nainštalovať na mojom Maxtor 40gig z môjho starého dell nastavenia. bolo pôsobí ako slave jednotka v tom čase.

Snažil som sa inštalovať XP na ňu a priebežne hovorí mi "NTLDR chýba". a odmietol boot. som prišiel na spôsob rýchleho, že sa nepodarilo použiť, že disk Maxtor. Tak som prešla k mojim Western Digital 40 koncertu, a presto. to bol cinch odtamtud. Teraz som všetko nastaviť a tak, a redownloading všetky moje staré apps od mojej poslednej nastavenia.

Musím povedať ... to je úžasné. Ach môj bože. Core 2 Duo a 2 koncerty na ram ... svätá svinstvo.

a nakoniec som išiel s MSI p-35 neo combo Mobo. 1066 podporuje pamäť a podobne. tak som si myslel, že by som byť v pohode.

ale našťastie nie DOA dielov. , Ktorý bol najúžasnejší časti. Bol som prekvapený. všetko pracoval rovno z krabice. jediné problémy som mal, že bol z pevného disku. ale to je preč.

sam, viem rovno až budete gratulovat mnou, takže uvidíme děkuji hodně dopredu času. a sam, ak si PM mi svoj email, já vám posielať na fotky ju. elektroinštalácie vo vnútri je trochu zmätok. Musela som do práce, čo v podivné cestu práve na niektoré z nich dostať. Zistil som, že bol PSU sedí v spodnej časti stroja. tak, že sa to trochu divné. ale zatiaľ, človek ... Prajem Vám, aby tu mohla byť vidieť.

Som veľmi spokojný ^ ^.

Môj systém: Ezechiel

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Základná doska:
MSI P-35 Neo Combo čipset
Pamäť RAM:
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800MHz
Grafické karty (s):
BFG NVIDIA GeForce 9800gtx + 512mb
Zvuková karta:
Creative 7.1 zvuková
Pevný disk (y):
160 harpúna Western Digital SATA disk
Optická mechanika (s):
ASUS 16x DVD CD-RW combo mechaniky
Case / PSU:
CoolerMaster prípade Antec Earthwatts 500w
Chladenie:
3x skladom 120mm ventilátory, 1 zásob CPU ventilátor
Sieť / Internet:
Brighthouse Kabel 1 MB / s
Monitor (s):
22 in Samsung širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows XP Pro SP2
Old 4 januára 2008, 00:02
Darcu Skupina

Nice počuť Link. Práci.

A nevadí pm'ing pics, všetci chcú vidieť 'em.

-Kanoakavirus

Môj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základná doska:
Asus P5K Premium
Pamäť RAM:
2GB vládca 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladovanie. 2TB int skladovanie
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chladenie:
AC7
Sieť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operačný systém (y):
Vista 32P
Old 4 januára 2008, 00:12
Moderátor skupiny

Blahoželáme.

Old 4. januára 2008, 00:35
Darcu Skupina

dobre vidieť, keď som bol na starých stránkach, bol som túto diskusiu postaviť sa sam. a ja som sľúbil poslať ho na prvé fotky. nakoniec aj upload, ale aj mojich priorít. bez starostí. budete vidieť.

a ak chcete, môžete zobraziť presné špecifikácie:

40gig IDE WesternDigital HDD 5400 RPM
Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe
2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800 MHz, pamäť
MSI P-35 Neo Combo Motherboard
CoolerMaster Case 3x120mm ventilátory
Antec Earthwatts 500 watt PSU
ATI Radeon 9250 PCI 128megabajt
16x Asus DVD combo mechaniku
a zásob fanúšikov / chladiča

aj plán na nakoniec nahradiť grafickú kartu a pevný disk. grafickú kartu sa nakoniec stala 8800gt 512mb a pevný disk bude nakoniec byť 160gig 7200rpm Western Digital. to je ... aj keď má peniaze. Som docela ďaleko vysušenej že po vybudovaní ^^;;;
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.