![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PRVÁ POŠTOU NA MÔJ BRAND NEW COMPO! : D!
ó človeče .... to bolo peklo a pol nastavenia to hore. uvedenie spolu nebol problém. plug že do toho zapojiť fanúšikov, čokoľvek. Inštalácia XP bola nočná mora. Snažil som sa ju nainštalovať na mojom Maxtor 40gig z môjho starého dell nastavenia. bolo pôsobí ako slave jednotka v tom čase. Snažil som sa inštalovať XP na ňu a priebežne hovorí mi "NTLDR chýba". a odmietol boot. som prišiel na spôsob rýchleho, že sa nepodarilo použiť, že disk Maxtor. Tak som prešla k mojim Western Digital 40 koncertu, a presto. to bol cinch odtamtud. Teraz som všetko nastaviť a tak, a redownloading všetky moje staré apps od mojej poslednej nastavenia. Musím povedať ... to je úžasné. Ach môj bože. Core 2 Duo a 2 koncerty na ram ... svätá svinstvo. a nakoniec som išiel s MSI p-35 neo combo Mobo. 1066 podporuje pamäť a podobne. tak som si myslel, že by som byť v pohode. ale našťastie nie DOA dielov. , Ktorý bol najúžasnejší časti. Bol som prekvapený. všetko pracoval rovno z krabice. jediné problémy som mal, že bol z pevného disku. ale to je preč. sam, viem rovno až budete gratulovat mnou, takže uvidíme děkuji hodně dopredu času. a sam, ak si PM mi svoj email, já vám posielať na fotky ju. elektroinštalácie vo vnútri je trochu zmätok. Musela som do práce, čo v podivné cestu práve na niektoré z nich dostať. Zistil som, že bol PSU sedí v spodnej časti stroja. tak, že sa to trochu divné. ale zatiaľ, človek ... Prajem Vám, aby tu mohla byť vidieť. Som veľmi spokojný ^ ^. Môj systém: Ezechiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nice počuť Link. Práci. A nevadí pm'ing pics, všetci chcú vidieť 'em.
|
| |||
| |||
| Blahoželáme. ![]() |
|
| |||
| |||
| dobre vidieť, keď som bol na starých stránkach, bol som túto diskusiu postaviť sa sam. a ja som sľúbil poslať ho na prvé fotky. nakoniec aj upload, ale aj mojich priorít. bez starostí. budete vidieť. a ak chcete, môžete zobraziť presné špecifikácie: 40gig IDE WesternDigital HDD 5400 RPM Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe 2 koncertoch zručnost G. DDR 2 800 MHz, pamäť MSI P-35 Neo Combo Motherboard CoolerMaster Case 3x120mm ventilátory Antec Earthwatts 500 watt PSU ATI Radeon 9250 PCI 128megabajt 16x Asus DVD combo mechaniku a zásob fanúšikov / chladiča aj plán na nakoniec nahradiť grafickú kartu a pevný disk. grafickú kartu sa nakoniec stala 8800gt 512mb a pevný disk bude nakoniec byť 160gig 7200rpm Western Digital. to je ... aj keď má peniaze. Som docela ďaleko vysušenej že po vybudovaní ^^;;; |