![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ФИРСТ ПОСТ ОН МЫ БРАНД НЕУ ЦОМПЫ! : Д!
ох ман .... то је био пакао и пол постављање ово горе. стави то заједно није било проблема. Додатак који у ову, упецати горе навијача, било шта. инсталирање КСП је био ноћна мора. ЈА је тежак за га инсталирати на мој Макстор 40гиг из моје старе Делл сетуп. то је био као роб погон на време. ја покушао инсталацију КСП на њега, те је задржао теллинг ме "НТЛДР недостаје". и одбија то чизма. И фигуред оут врсте брзо да се не могу користити тај макстор погон. па сам се пребацио преко мојих западном дигитални 40 кочија, и одмах. била је то сигурна победа од тамо. сад сам све оснивати и ствари, и све моје старе редоунлоадинг аппс из мој последњи сетуп. морам рећи ... ово је невероватна. ОХ МЫ ГОД. цоре 2 дуо и 2 наступе РАМ-а ... свети бесмислица. и на крају сам отишао са п-35 МСИ нео комбиновани мобо. подупире 1066 меморије и ствари. па сам помислио да бих се цоол. али на срећу, не ДОА делова. који је највећи део невероватна. Био сам изненађен. све радили равно из кутије. једино сам имао проблема је из тог диска. али то је сада више. сам, знам равно горе ћете честитати ми, па ћу хвала вам пуно испред времена. и сам, ако ми ПМ са својим е-поруке, ја ћу вам послати слике у њега. за ожичење изнутра је мало у нереду. Морао сам радити ствари на путу само чудно да су неки од њих стићи. Открио сам да је псу сједи на дну машине. тако да су ствари мало чудно. него до сада, човјече ... желим вам могли бити овде да видим. Ја сам врло врло задовољан ^ ^. Мы Сыстем: Езекиел
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лепо је чути Линк. Посао учинио. И никад пм'инг виду слике, сви желе да виде 'ем.
|
| |||
| |||
| Честитам. ![]() |
|
| |||
| |||
| Па, видите, кад сам био на стари уеб сајт, био сам у расправи са овом изградити сам. и ја обећао послати му пицс први. Ја ћу их уплоадати на крају, али имам моје приоритете. Без бриге. видећете га. и ако желите, можете погледати тачан наочаре: 40гиг УестернДигитал ИДЕ ХДД 5400 РПМ Интел Е6750 Цоре 2 Дуо 2,66 ГХз Цонрое 2 наступе Г. вештина ДДР2 800 МХз меморију МСИ П-35 Нео Цомби матична плоча ЦоолерМастер Цасе 3кс120мм навијача Антец Еартхуаттс 500 Уатт псу АТИ Радеон 9250 128МБ ПЦИ Асус 16кс Цомби ДВД погон залиха и навијача / хеатсинкс Планирам на крају заменили видео картице и хард диск. видео картица ће коначно постати 8800гт 512МБ, а хард диск ће бити 160гиг 7200рпм Уестерн Дигитал. који је ... кад год имам новца. Им 'згодан велик део исушен након тога градити ^^;;; |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ХДД шорц оут цомп | туиггс396 | Дривес & Измјењиви медији | 10 | 31 март 2008 08:24 |
| Цомп Брокен? | цхиллоутцолин | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 9 фебруар 2008 20:11 |
| Цомп пала, сада неће ПОСТ | цбелл | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 29 јануар 2008 17:20 |
| Како пренети датотеке из мртвих цомп на нови цомп | лтлон | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 15 јануар 2008 15:12 |
| Нови цомп | Илија | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 8 јануар 2008 03:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |