![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İLK POST ON MY BRAND NEW COMPY! : D!
O adam .... bu cehennem buçuk bu şey ayar oldu. bir araya getirirsek sorun oldu. bu taraftar, bu bir eklenti bu, kanca neyse. XP için bir kabus olduğunu yükleme. i kurmak için çalışıyordu benim Maxtor 40gig eski vadi kurulumu seçin. o zaman bir köle sürücü olarak hareket oldu. i XP yüklemeyi denedim ve "NTLDR bana tutulacak eksik". ve boot reddetti. Ben bunun Maxtor sürücü kullanmak alamadığını hızlı tür anladım. Bunu benim batı dijital 40 iş için, geçiş ve hızlı. bir oradan çocuk oyuncağı oldu. şimdi her şey ve ayarlamak yaşıyorum ve son kurulum tüm eski uygulamalar redownloading. söylemek zorunda ... Bu inanılmaz bir şey. Aman Tanrım. Core 2 Duo ve RAM 2 indir ... kutsal kitap. ve bitiş i MSI P-35 Neo kombo mobo ile gittik. bu 1066 hafıza falan destekler. bu yüzden çok iyi olurdu düşündüm. ancak bereket versin ki, hayır DOA parçalar. en şaşırtıcı parçasıydı. Ben şaşırdım. her şeyi açıkça kutunun çalıştı. tek sorun bu sabit sürücüdeki aklımıza geldi. ama artık bitti. Sam, düz kadar beni tebrik ederiz, bu yüzden seni vaktinden önce çok teşekkür ederiz biliyorum. ve Sam, eğer e-posta ile bana PM ne bu bir resim göndereceğiz. KablolarÛ içine biraz karmakarışık. garip bir şekilde sadece bazıları için yapmak vardı ulaşmak. Bence PSU, makinenin alt kısmında oturmuş olduğunu öğrendim. bu biraz tuhaf geldi. fakat şimdiye kadar, dostum ... Seni burada görmek olmak isterdim. Ben çok çok memnun oldum ^ ^. Benim Sistemi: Ezekiel
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bağlantı duymak güzel. İş bitti. Ve pm'ing resimler akılda asla, tüm Onları görmek istiyorum.
|
| |||
| |||
| Tebrikler. ![]() |
|
| |||
| |||
| iyi, ne zaman i eski web sitesinde görmek için, bu Sam ile inşa değerlendiriyordu. ve ben ona resimler ilk göndermek için söz verdi. Ben sonunda yükleyin, ancak benim öncelikler var. merak etmeyin. Bunu göreceğiz. ve isterseniz tam özellikleri görüntüleyebilirsiniz: 40gig WesternDigital IDE 5400 RPM HDD Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 GHz Conroe 2 Gb'lik G. Skill DDR2 800 MHz bellek MSI P-35 Neo Combo Anakart CoolerMaster Kasa 3x120mm fanlar ANTEC Earthwatts 500 Watt PSU ATI Radeon 9250 PCI 128MB 16x ASUS DVD COMBO Sürücü ve stok fanlar / heatsinks sonuçta ekran kartı ve sabit disk yerine i planlıyoruz. Ekran kartı sonunda ve sabit disk sonunda bir 160gig 7200rpm Western Digital olacaktır 8800GT 512MB olacaktır. yani ... ne zaman i para var. sonra inşa Ben neredeyse ^^;;; drene yaşıyorum |
![]() |
|
| Bookmarks |