менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Перше повідомлення про нову Comp: D

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 січня 2008, 23:57
Донор групи

Default Перше повідомлення про нову Comp: D

Почати ON MY BRAND NEW COMPY!! : D!!

Про людину .... Це було пекло, а половина Установка цієї штуки.

Збираючи разом було ніяких проблем. Модулі, що в цьому підключити вентилятори, незалежно.

установка XP був жах. Я намагався встановити його на мій Maxtor 40gig з моєї старої установки Dell. він діє в якості раба-дисків в той час.

Після установки XP на нього, і він повторював мені "NTLDR відсутній". і не завантажитися. Я зрозумів, виду швидко, що він не в змозі використати ці диски Maxtor. тому я переключився на мою Western Digital 40 концерту, і вуаля. Це було Cinch звідти. Зараз я все створив і інше, і redownloading всіх моїх старих додатків з моєї останньої установки.

Я повинен сказати ... Ця річ дивна. OH MY GOD. Core 2 Duo і 2 гігабайтами оперативної RAM ... святе лайно.

і врешті-решт, я пішов з MSI P-35 Neo Combo плат. 1066 він підтримує пам'ять і таке інше. тому я подумав, що було б здорово.

Але, на щастя, немає DOA частин. Це була сама дивна частина. Я був здивований. все працює прямо з коробки. Єдине, проблеми були саме з цього жорсткого диска. але це минуло.

Сем, я знаю, прямо Вам привітати мене, тому я дякую вам багато завчасно. і Сем, якщо ви PM мене за допомогою електронної пошти, я пришлю вам фото його. проводка всередині кілька хаотично. мені довелося працювати речі якось дивно просто зробити деякі з них досягають. Я з'ясував, що блок живлення сидів в нижній частині машини. так що зробив речей трохи дивним. але до цих пір, людина ... Я бажаю вам може бути тут, щоб побачити його.

Я дуже-дуже задоволені ^ ^.

Моя система: Єзекіїль

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Материнська плата:
MSI P-35 Neo Combo Чіпсет
ОЗУ:
2 Концерти G. Skill DDR2 800MHz
Графічна карта (и):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Звукова карта:
Звукова карта Creative 7.1
Жорсткий диск (и):
160 концерту Western Digital SATA дисків
Оптичний привід (и):
ASUS DVD 16x CD-RW комбо-привід
Діло / PSU:
CoolerMaster випадку, Antec EarthWatts 500W
Охолодження:
3x складі 120-мм вентиляторами, 1 склад процесорного вентилятора
Мережі / Інтернет:
Brighthouse Кабельні 1МБ / S
Монітор (и):
22-дюймовий широкоформатний Samsung
Операційна система (и):
Windows XP Pro SP2
Old 4 січня 2008, 00:02
Донор групи

Приємно чути Link. Роботу.

І ніколи не бачимо pm'ing фото, всі ми хочемо бачити 'Em.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 4 січня 2008, 00:12
Модератор групи

Привітання.

Old 4 січня 2008, 00:35
Донор групи

Ну от, коли я була на старому сайті, я обговорював цю побудувати з Семом. Я обіцяла прислати йому фотографії в першу чергу. Я буду завантажувати їх врешті-решт, але в мене є свої пріоритети. не варто турбуватися. Ви побачите його.

і якщо ви хочете, ви можете переглядати точні специфікації:

40gig WesternDigital IDE HDD 5400 об / хв
Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 ГГц Conroe
2 Концерти G. Skill DDR2 800 МГц пам'яті
MSI P-35 Neo Combo материнських плат
Вентилятори CoolerMaster справу 3x120mm
Antec EarthWatts 500 Вт блок живлення
ATI Radeon 9250 128MB PCI
Asus 16x DVD Combo Drive
та фондового вентиляторів / радіаторів

Я планую врешті-решт замінити відеокарту і жорсткий диск. відеокарта буде в кінцевому підсумку стати 8800GT 512MB, і жорсткий диск в кінцевому підсумку буде 160gig 7200rpm Western Digital. Тобто ... Коли в мене гроші. Я майже осушених після цього побудувати ^^;;;
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Hdd шорти з Comp twiggs396 Знімні накопичувачі І ЗМІ 10 31 березня 2008 08:24
Comp Broken? chilloutcolin Процесори, материнські плати RAM & 7 9 лютого 2008 20:11
Comp впав, тепер не буде POST cbell Генеральний обладнання чат 10 29 січня 2008 17:20
Як перенести файли з мертвих Comp нових Comp ltlon Операційні системи Windows 3 15 січня 2008 15:12
Нові Comp Ілля Генеральний обладнання чат 3 8 січня 2008 03:12
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.