![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Почати ON MY BRAND NEW COMPY!! : D!!
Про людину .... Це було пекло, а половина Установка цієї штуки. Збираючи разом було ніяких проблем. Модулі, що в цьому підключити вентилятори, незалежно. установка XP був жах. Я намагався встановити його на мій Maxtor 40gig з моєї старої установки Dell. він діє в якості раба-дисків в той час. Після установки XP на нього, і він повторював мені "NTLDR відсутній". і не завантажитися. Я зрозумів, виду швидко, що він не в змозі використати ці диски Maxtor. тому я переключився на мою Western Digital 40 концерту, і вуаля. Це було Cinch звідти. Зараз я все створив і інше, і redownloading всіх моїх старих додатків з моєї останньої установки. Я повинен сказати ... Ця річ дивна. OH MY GOD. Core 2 Duo і 2 гігабайтами оперативної RAM ... святе лайно. і врешті-решт, я пішов з MSI P-35 Neo Combo плат. 1066 він підтримує пам'ять і таке інше. тому я подумав, що було б здорово. Але, на щастя, немає DOA частин. Це була сама дивна частина. Я був здивований. все працює прямо з коробки. Єдине, проблеми були саме з цього жорсткого диска. але це минуло. Сем, я знаю, прямо Вам привітати мене, тому я дякую вам багато завчасно. і Сем, якщо ви PM мене за допомогою електронної пошти, я пришлю вам фото його. проводка всередині кілька хаотично. мені довелося працювати речі якось дивно просто зробити деякі з них досягають. Я з'ясував, що блок живлення сидів в нижній частині машини. так що зробив речей трохи дивним. але до цих пір, людина ... Я бажаю вам може бути тут, щоб побачити його. Я дуже-дуже задоволені ^ ^. Моя система: Єзекіїль
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Приємно чути Link. Роботу. І ніколи не бачимо pm'ing фото, всі ми хочемо бачити 'Em.
|
| |||
| |||
| Привітання. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ну от, коли я була на старому сайті, я обговорював цю побудувати з Семом. Я обіцяла прислати йому фотографії в першу чергу. Я буду завантажувати їх врешті-решт, але в мене є свої пріоритети. не варто турбуватися. Ви побачите його. і якщо ви хочете, ви можете переглядати точні специфікації: 40gig WesternDigital IDE HDD 5400 об / хв Intel E6750 Core 2 Duo 2,66 ГГц Conroe 2 Концерти G. Skill DDR2 800 МГц пам'яті MSI P-35 Neo Combo материнських плат Вентилятори CoolerMaster справу 3x120mm Antec EarthWatts 500 Вт блок живлення ATI Radeon 9250 128MB PCI Asus 16x DVD Combo Drive та фондового вентиляторів / радіаторів Я планую врешті-решт замінити відеокарту і жорсткий диск. відеокарта буде в кінцевому підсумку стати 8800GT 512MB, і жорсткий диск в кінцевому підсумку буде 160gig 7200rpm Western Digital. Тобто ... Коли в мене гроші. Я майже осушених після цього побудувати ^^;;; |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Hdd шорти з Comp | twiggs396 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 31 березня 2008 08:24 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 9 лютого 2008 20:11 |
| Comp впав, тепер не буде POST | cbell | Генеральний обладнання чат | 10 | 29 січня 2008 17:20 |
| Як перенести файли з мертвих Comp нових Comp | ltlon | Операційні системи Windows | 3 | 15 січня 2008 15:12 |
| Нові Comp | Ілля | Генеральний обладнання чат | 3 | 8 січня 2008 03:12 |
| Різьба Інструменти | |
| |