![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Виждам ДАРБИ са първите premiership екип, EVER relegated бъде през март, аз никога не мислех ID видя екип relegated толкова рано с гол разлика от -51 и само с 11pts. е това, защото те дойдоха неподготвена купуват играчи 3 седмици преди началото на сезона, или е това, защото на шампионата плейофите, сега на някои хора търсенето, че само първите три са повишени.
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам за английски футбол съжалявам
| |||
| |||
| Ами gaza14 I DONT не много за шотландския футбол, но виждам gretna е балон е пръсване и че те са relegated само с 6pts и -46 гола раз и Рейнджърс са ходене далеч с титлата
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ааа ме карат да изглежда зле, ще ти ... Да този всичко, което имам ![]() Да gretna се счупи, но се държат отиваш до тогава края на сезона, след което се надяваме, че ще се върна dunfermline нагоре, но ако този голям. |
|
| |||
| |||
| I DONT линк футбол: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шотландски футбол гадно му всички Рейнджърс V Celtic
| |||
| |||
| Знам, че M8 сърца щяха да го смесват с с големите две в там, но аз мисля, че собственикът има по пътя, като призова екип селекции и изпичане на мениджъра по-отрано, екипът капитан threating стачка, всичко, когато има, но ние можем да живеем и да научат
__________________ Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| това право ciaran те трябва да ги преместите на висшата лига и те ще бъдат там долу и ние може да получите някои добри мачове. печално Англия обичай ги приемат ![]() Може да отидете в Афганистан Налице е известна стая |
|
| |||
| |||
| Предполагам ви не е Рейнджърс или Келтски фен тогава M8, но ако те не отидете в prem аз мисля, че ще бъде най-малко средата на таблицата
|
| |||
| |||
| ueah но те няма да бъда тук и ще дам други отбори пари. Кой знае дали те са преместени преди gretna може все още да става след сезона. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Футболни фенове: Кой ли подкрепа? | HistoryGirl | Изключено Тема Дискусия | 17 | 4 януари 2008 11:26 |
| Футбол Мениджър 2008 | HistoryGirl | PC & конзолата Gaming | 6 | 3 ноември 2007 16:52 |
| Американски футбол На Wembley | evilfantasy | Изключено Тема Дискусия | 8 | 31 Окт 2007 07:26 |
| Така че футболните сезон е просто зад ъгъла ... | slipend | Изключено Тема Дискусия | 8 | 18 Окт 2007 13:47 |
| Футбол! | dodgyant | Изключено Тема Дискусия | 1 | 11 Дек 2006 11:51 |
| Нишка Инструменти | |
| |